Zeci de participanţi la demonstraţiile de sâmbătă, din Rusia, au fost reţinuţi

Aproape 50 de persoane au fost reţinute în toată Rusia în urma protestelor de sâmbătă. Informaţia a fost prezentată de OVD-Info, o organizaţie care militează pentru respectarea drepturilor omului. Este vorba despre participanţii la demonstraţiile împotriva războiului şi pro Navalnîi.

1934 afișări
Imaginea articolului Zeci de participanţi la demonstraţiile de sâmbătă, din Rusia, au fost reţinuţi

Zeci de participanţi la demonstraţiile de sâmbătă, din Rusia, au fost reţinuţi

Cel puţin 49 de persoane au fost reţinute în cadrul demonstraţiilor din toată Rusia, a informat organizaţia rusă, potrivit CNN.

Potrivit datelor, 38 de persoane au fost reţinute la adunări în memoria lui Navalnîi, iar şase au fost reţinute la proteste faţă de războiul din Ucraina, a spus OVD-Info. Cele mai multe reţineri au fost înregistrate în Moscova.

Cel puţin nouă persoane au rămas fără telefoanele mobile, opt au fost eliberate cu dosar penal şi alte cinci au rămas peste noapte la secţia de Poliţie, a precizat OVD-Info. Informaţiile nu au fost confirmate de autorităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici