Zeci de persoane au fost rănite după ce o aeronavă s-a prăbuşit în Africa de Sud

Cel puţin 20 persoane au fost rănite marţi, în urma prăbuşirii unei aeronave lângă oraşul Pretoria din Africa de Sud, relatează Reuters şi BBC.

1057 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane au fost rănite după ce o aeronavă s-a prăbuşit în Africa de Sud

Foto: Airlive.net

Conform declaraţiei lui Johan Pieterse, purtătorul de cuvânt al serviciului de urgenţă guvernamental din regiune, aeronava s-a prăbuşit lângă drumul Moloto.

Cel puţin una dintre persoanele rănite este în stare critică.

„Unele victime ale incidentului au suferit răni minore, altele sunt în stare critică. Nu există nicio persoană decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ER24.

Imaginile postate pe Twitter de către reprezentanţii serviciului de urgenţă arată cum pasagerii sunt scoşi din avionul în flăcări.

Aeronava este marcată cu sigla „Martin's Air Charter”, vechiul nume al liniei aeriene germane Martinair, care a fost schimbat în anul 1966.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici