Zeci de şcoli bulgare, închise din cauza crizei gazelor

Şaizeci şi patru de şcoli elementare şi licee bulgare rămân închise vineri din cauza imposibilităţii de a se asigura încălzirea lor, în urma deficitului de gaze naturale, paralel cu temperaturile scăzute, relatează site-ul novinite.com.

14 afișări
Imaginea articolului Zeci de şcoli bulgare, închise din cauza crizei gazelor

Zeci de şcoli bulgare, închise din cauza crizei gazelor (Imagine: Mediafax Foto)

Centrul de presă al Ministerului bulgar al Educaţiei a anunţat că 35 de şcoli care vor intra în vacanţă se află în Sofia, 19 în oraşul Dobrici din nord-estul ţării, opt sunt în districtul Sofiei, iar două, în oraşul Plevna, din nord.

 

Dacă întreruperea activităţii şcolilor provocată de criza gazelor durează mai mult de trei zile, profesorii vor trebui să îşi restructureze cursurile pentru a le adapta la perioada semestrului şcolar.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici