Zelenski este „pregătit pentru negocieri” cu Putin. Însă dacă nu se ajunge la un acord, ar putea însemna „un al Treilea Război Mondial”

  • Zelenski reiterează dorinţa de a negocia cu Putin.
  • Preşedintele ucrainian spune că eşecul negocierilor ar putea însemna începerea conflictului de care toată lumea se teme, unul mondial.
6816 afișări
Imaginea articolului Zelenski este „pregătit pentru negocieri” cu Putin. Însă dacă nu se ajunge la un acord, ar putea însemna „un al Treilea Război Mondial”
În a 25-a zi de război, preşedintele Zelenski spune, pentru CNN, că este „pregătit pentru negocieri” cu Putin, dar avertizează, totodată, că dacă negocierile vor eşua, asta „ar însemna că acesta este un al Treilea Război Mondial”. 
 
„Sunt pregătit pentru negocieri cu el. De acum doi ani sunt pregătit. Şi cred că fără negocieri nu vom ptea opri acest război”, spune Zelenski, într-un interviu pentru publicaţia străină.
 
„Cred că trebuie să folosim orice şansă pentru a creea posibilitatea de negociere, posibilitatea de a vorbi cu Putin. Dar dacă aceste încercări vor eşua, asta ar însemna că acesta este un al Treilea Război Mondial”, conchide şeful de stat. 
 

Zelenski şi-a prezentat de fiecare dată priorităţile: „sfârşitul războiului în Ucraina, garanţii de securitate, suveranitate, restaurarea integrităţii teritoriale, garanţii reale pentru Ucraina şi protecţie reală”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici