Zelenski publică imagini după bombardamentul din Herson: Viaţa reală a Ucrainei şi a ucrainenilor

Numărul persoanelor care au murit în bombardamentul din Ajunul Crăciunului asupra oraşului Herson creşte, iar preşedintele Volodimir Zelenski publică pe reţele de socializare imagini cu impact emoţional spunând că aceasta este „viaţa reală a Ucrainei şi a ucrainenilor”.

402 afișări
Imaginea articolului Zelenski publică imagini după bombardamentul din Herson: Viaţa reală a Ucrainei şi a ucrainenilor

Zelenski publică imagini după bombardamentul din Herson: Viaţa reală a Ucrainei şi a ucrainenilor

Volodimir Zelenski a publicat pe reţelele de socializare imagini de la atacul mortal din ajunul Crăciunului din Herson, în timp ce numărul morţilor creşte.

S-a confirmat acum că atacurile cu rachete ruseşti au provocat moartea a cel puţin şapte persoane.

Scriind pe Telegram, Zelenski a spus: „Reţelele de socializare vor marca cel mai probabil aceste fotografii drept „conţinut sensibil”. Dar acesta nu este un conţinut sensibil - este viaţa reală a Ucrainei şi a ucrainenilor. Ţara teroristă continuă să aducă lumii ruseşti sub forma bombardamentelor asupra populaţiei civile. Herson. Dimineaţa, sâmbătă, în ajunul Crăciunului, în partea centrală a oraşului. Acestea nu sunt instalaţii militare. Acesta nu este un război în conformitate cu regulile definite. Este teroare, este teroare, este ucidere de dragul intimidării şi al plăcerii. Lumea trebuie să vadă şi să înţeleagă împotriva cărui rău absolut luptăm”, spune preşedintele Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici