Zelenski se va întâlni cu Rishi Sunak într-o vizită surpriză în Marea Britanie

Volodimir Zelenski, vizită surpriză în Marea Britanie pentru a se întâlni cu Rishi Sunak, în timp ce face presiuni asupra liderilor europeni pentru mai mult ajutor militar.

326 afișări
Imaginea articolului Zelenski se va întâlni cu Rishi Sunak într-o vizită surpriză în Marea Britanie

Zelenski se va întâlni cu Rishi Sunak într-o vizită surpriză în Marea Britanie

Într-un tweet, el a confirmat că se va întâlni cu "prietenul" său, premierul Rishi Sunak, pentru a purta "negocieri substanţiale", anunţă BBC.

Marea Britanie a confirmat joi că va furniza Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune pentru a lupta împotriva invaziei ruseşti.

Zelenski s-a întâlnit cu liderii occidentali în ultimele zile, încercând să consolideze sprijinul pentru Ucraina.

Marea Britanie este un lider atunci când vine vorba de extinderea capacităţilor noastre la sol şi în aer. Această cooperare va continua şi astăzi", a declarat Zelenski pe Twitter.

Este de aşteptat ca întâlnirea dintre cei doi lideri să nu dureze mai mult de câteva ore.

Cei din guvern au caracterizat vizita ca fiind de curtoazie şi o întâlnire, mai degrabă decât o negociere, o sursă adăugând că "există întotdeauna chestiuni de rezolvat".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici