Zelensky a ajuns în regiunea Sumy pentru a înmâna premiul „Oraşul erou” unui primar

Zelensky a înmânat premiul "Oraşul erou al Ucrainei" primarului Pavlo Kuzmenko şi altor oficiali locali din Okhtyrka, unul dintre primele oraşe ucrainene invadate de trupele ruseşti în februarie anul trecut, transmite Kyiv Independent.

210 afișări
Imaginea articolului Zelensky a ajuns în regiunea Sumy pentru a înmâna premiul „Oraşul erou” unui primar

FOTO Zelensky/ Facebook

Zelensky a premiat, de asemenea, soldaţii ucraineni care au luat parte la apărarea oraşului împotriva invaziei ruseşti.
 
„În regiunea Sumy, în Okhtyrka noastră, onorăm adevăratul curaj cazac şi pe eroii noştri, pe toţi bărbaţii şi femeile din Ucraina” le-a spus preşedintele locuitorilor.
 
„Ucrainenii vor trăi aici, pe pământul lor, în oraşele şi satele lor, pe care trebuie să le reconstruim după război. Şi sunt sigur că acest lucru se va întâmpla cu siguranţă", a mai spus Zelensky, marţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici