Video Gândurile lui Cristoiu: Ce politicieni sunt în Top 5 al săptămânii

  • Topul săptămânii, realizat de publicistul Ion Cristoiu, este dominat de politicieni, primul loc fiind ocupat de fostul premier PSD, Adrian Năstase, iar ultimul, de ministrul liberal al Educaţiei, Monica Anisie.
  • Ion Cristoiu, despre Adrian Năstase: Adrian Năstase este chiar unul dintre oamenii citiţi şi ar trebui să fie luat în seamă, guvernarea lui a fost cea mai bună. Sfaturile lui nu sunt luate în seamă pentru că Marcel Ciolacu nu are nevoie de sfaturi.
5193 afișări

Topul săptămânii, realizat de publicistul Ion Cristoiu, este dominat de politicieni, primul loc fiind ocupat de fostul premier PSD, Adrian Năstase, iar ultimul, de ministrul liberal al Educaţiei,  Monica Anisie.

Topul politicienilor

Locul 5: Monica Anisie, ministrul Educaţiei

”Pe locul 5 nu putea fi altcineva decât Monica Anisie, care a devenit deja simpatia întregii prese. Sunt foarte multe vorbe care se pun pe seama ei şi asta ar trebui să fie foarte îngrijorător pentru ea. Faptul că unele sunt născocite şi pot fi credibile înseamnă că deja ţi-ai făcut o imagine de om pe seama căruia pot fi puse inclusiv povestea cu elevii care nu au curent electric pentru cursuri online să se uite la televizor. Ea spune că a fost scoasă din context. Monica Anisie trebuie să existe. Fără ea viaţa ar fi mult mai posomorâtă”.

Locul 4: Gabriel Oprea, fost ministru, candidat independent la parlamentare

„Pe locul 4 e dl. Gabriel Oprea. E foarte interesant personajul. Gabriel Oprea a anunţat că va candida independent. Nu mă suprinde. Gabriel Oprea este personaj de film. În 2015 <s-a decis>:  <Oprea la cutie>. Şi Gabriel Oprea nu vrea. Şi aţi văzut, încearcă tot felul de combinaţii. Din punctul ăsta de vedere merita chiar locul 1 la top. Bătălia unui om căruia i s-au dat zeci de semnale, stai mă acolo, stai liniştit. Eu zic că o să piardă, dar el va reveni. Ca personaj, chiar e simpatic. Un altul, care era mai puţin ambiţios spunea <Bine mă să trăiţi, mă duc în Bahamas îmi cumpăr o insulă şi gata am dispărut din România>. El, nu, încearcă cu ăla, cu ăla...”

Locul 3: Liviu Pleşioanu şi Şerban Nicolae, candidaţi PER la parlamentare

„Pe locul 3 am pus doi, Liviu Pleşoianu şi Şerban Nicolae. Dacă s-ar manifesta în PER... Liviu Pleşoianu e magistral, iar Şerban Nicolae e foarte bun. Nu o să uit niciodată momentul când a pus-o la punct de Cosette Chichirău, care era chiar obraznică. Tocmai ei au fost scoşi de pe listele PSD şi s-au dus la PER. Depinde însă ca în perioada următoare ca ei să se manifeste. Dacă sunt pe liste şi s-au dus la culcare, s-a terminat. PER-ul ar trebui să-i scoată în prim plan, dar care prim-plan. Că unele televiziuni sunt pesediste, altele peneliste şi altele useriste şi toate sunt ale diviziei de presă şi ştiu eu dacă îi ia cineva. Dar sunt personaje interesante”.

Locul 2: Adriana Săftoiu, deputat PNL

„Pe locul 2 este Adriana Săftoiu. Cum să nu o pui pe liste pe Adriana Săftoiu? Este unul dintre marii politicieni ai României. Dar ea s-a certat cu cine? Cu şeful, cu Orban. Cum să o pui pe Anisie şi să nu o pui pe Adriana Săftoiu? Un adevărat conducător nu se teme. Bun, şi ce dacă m-a criticat? Până la urmă e în partidul meu. Fiind pe listele PNL, chiar dacă tu îl critici pe Orban, eşti până la urmă în partidul pe care îl conduce el”.

Locul 1: Adrian Năstase, fost premier PSD

„Pe locul 1 este dl. Adrian Năstase care le-a atras atenţia că şi el a încercat la un moment dat să fie GDS-ist şi nu a reuşit... îi sfătuieşte săracu pe cei de la PSD ce să facă, dar nu cred că ţin cont, că totuşi sfaturile pentru dl. Ciolacu nu vin de la Cornu, vin din deal şi-atunci... dar merită de urmărit pentru că Adrian Năstase este chiar unul dintre oamenii citiţi şi ar trebui să fie luat în seamă,  guvernarea lui a fost cea mai bună. Sfaturile lui nu sunt luate în seamă pentru că Marcel Ciolacu nu are nevoie de sfaturi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici