Obiceiurile sexuale ale cuplurilor în autoizolare. Cel mai mare motiv de dezamăgire

  • Aproape jumătate dintre cuplurile care se izolează împreună recunosc că au făcut mai puţin sex de la începerea autoizolării.
  • 41% dintre femei sunt nemulţumite de viaţa lor sexuală - 3 din 5 cred că au nevoie de revigorarea relaţiei sexuale.
  • Pentru femei, cel mai mare motiv de dezamăgire în sex este timp redus petrecut în preludiu, bărbaţii cred că este impotenţa.
  • Pentru a reaprinde pasiunea în cuplu ai aici o listă cu aplicaţii destinate îmbunătăţirii vieţii sexuale.
4815 afișări
Imaginea articolului Obiceiurile sexuale ale cuplurilor în autoizolare. Cel mai mare motiv de dezamăgire

Obiceiurile sexuale ale cuplurilor în autoizolare şi cum pot fi acestea îmbunătăţite

Măsura izolării acasă le-a oferit multor oameni ocazia perfectă de a reflecta asupra vieţii lor sexuale – pentru că… ce altceva mai bun ar avea de făcut, nu-I aşa?
Drept urmare, un site de shopping online a realizat un sondaj ca să descopere cum tratează cuplurile acest lucru, iar rezultatele nu au fost prea grozave. Sondajul a chestionat  la începutul acestei luni 1.360 de persoane cu vârste între 18-45 de ani pentru a afla dacă izolarea le-a îmbunătăţit viaţa sexuală sau dimpotrivă.

Rezultatul a arătat că aproape jumătate (47%) dintre cei aflaţi într-o relaţie au recunoscut că fac mai puţin sex în această perioadă de izolare împreună cu partenerul.

În urma acestui fapt, 41% dintre femei afirmă că nu sunt mulţumite de viaţa lor sexuală, în comparaţie cu 34% dintre bărbaţi - aproape 3 din 5 femei consideră că viaţa lor sexuală necesită clar o îmbunătăţire.

Deşi acest sondaj a dezvăluit că femeile sunt mai puţin impresionate de abilităţile din dormitor ale partenerului, mai mulţi bărbaţi (56%) şi-ar eticheta întâlnirile sexuale cu partenera lor ca fiind „dulci şi aromate precum vanilia”, comparativ cu 51% dintre femei.
Un procent foarte mare de 81% dintre bărbaţi consideră că ar putea avea parte de sex mai bun în altă parte, comparativ cu 78% dintre femei. În ciuda acestui fapt, doar 21% dintre bărbaţi şi 17% dintre femei au motivat prin problemele legate de abilităţile din dormitor ale partenerului lor.

La întrebarea „Ce face ca o experienţă sexuală să fie dezamăgitoare?”, primele cinci răspunsuri au fost următoarele:
Femei: timpul redus pentru preludiu (70%), lipsa orgasmelor (67%), ejacularea precoce (57%), lipsa de comunicare (56%) şi lipsa de entuziasm (45%).
Bărbaţi: impotenţa (86%), lipsa de entuziasm (67%), lipsa de comunicare (60%), ejacularea prematură (56%) şi lipsa de spontaneitate (55%).

Sugestii de aplicaţii pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală cu partenerul!

82% dintre participanţii la sondaj cred că o aplicaţie dedicată relaţiei sexuale i-ar putea ajuta îmbunătăţirii relaţiei cu partenerul lor, deci iată o listă cu sugestii pentru cupluri în acest sens.

XTracker – Acestă aplicaţie permite utilizatorilor să creeze un calendar, pe ideea când şi cum să facă sex! Funcţiile aplicaţiei includ statistici lunare, statistici după partener, sugerează o varietate de poziţii, jucării sexuale, permite note personalizate şi dacă a fost sau nu utilizată o metodă de protecţie.

Sex Tracker by Nice – Poţi ţine evidenţa activităţilor tale sexuale, a partenerilor, a afecţiunilor de natură sexuală, a locaţiilor, orgasmelor, durata şi multe altele. Utilizatorii îşi pot vizualiza statisticile de sex care includ medii zilnice, săptămânale şi lunare, durata cea mai lungă, cea mai scurtă şi medie, activitatea sexuală preferată, data, ziua din săptămână şi altele!

Sex Keeper: Tracker and Positions – Utilizatorii au un jurnal personal cu un contor de calorii, deoarece se pot conecta la Apple Health! Această aplicaţie contorizează durata, bătăile inimii, frecvenţa poziţiilor sexuale, numărul şi calitatea orgasmelor. Aplicaţia stochează şi imagini şi note.

Kindu for Couples – Această aplicaţie îţi permite să îmbunătăţeşti nivelul de intimitate al relaţiei tale învăţând să faci lucruri noi cu partenerul tău, să descoperi mai multe despre dorinţele sale, creează un refugiu pentru a discuta dorinţele şi nevoile voastre şi oferă sfaturi personalizate!

Couple Games Relationship Quiz – Utilizatorii pot crea teste / quiz-uri cu multe de întrebări pentru a afla mai multe de la partenerul lor, având alături la dispoziţie şi un chat. Răspunsurile sunt stocate în memoria aplicaţiei, astfel încât acestea sunt ulterior  disponibile.

Ferly – Această aplicaţie oferă poveşti senzuale care să îţi stârnească imaginaţia, sondaje realizate în comunitatea utilizatorilor aplicaţiei, un jurnal personal, peste 30 de practici sexuale ghidate, conţinut filtrat pentru a se potrivi stării tale de spirit.

Regain Couples Therapy – Ca utilizator poţi primi sprijin în relaţia ta de la terapeuţi autorizaţi, cu experienţă în furnizarea de asistenţă  relaţiilor de cuplu.

Honi Game for Couples – Această aplicaţie oferă mii de provocări cu care să îţi surprinzi partenerul! Amândoi veţi răspunde la întrebări pentru a descoperi cât de multe ştiţi unul despre celălalt, veţi descoperi noi fantezii, noi poziţii Kamasutra, întrebări jenante ale căror răspuns probabil va începe cu „Aş dori mai degrabă…” şi veţi primi sfaturi zilnice despre cum să vă îmbunătăţiţi relaţia!

Înformaţiile din acest material au fost furnizate de OnBuy.com.Sursă foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici