Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

86 afișări

Federaţia Sanitas declanşează greva generală. 80.000 de cadre medicale dar şi personalul tehnic, în faţa Spitalului Floreasca

În jur de 80.000 de cadre medicale dar şi personalul tehnic (TESA), membri ai sindicatului Sanitas au declanşat greva generală, o parte dintre ei adunându-se, luni dimineaţa, în faţa Spitalului Floreasca.

 Marşul tăcerii dedicat victimelor incendiului din Colectiv: peste 5.000 de oameni au mers la Colectiv - FOTO, VIDEO

Peste 5.000 de oameni au mers, duminică, la sediul clubului Colectiv din Capitală, o parte dintre ei plecând de la Piaţa Universităţii, alţii alăturându-se pe drum. Cei prezenţi au adus flori şi au aprins lumânări în memoria celor care au decedat în urma incendiului.

UE şi Canada au semnat acordul CETA

Acordul Complet Economic şi Comercial UE-Canada (CETA) a fost semnat duminică de către premierul canadian Justin Trudeau şi oficiali ai Uniunii Europene, informează BBC News.

Alegerile prezidenţiale din Republica Moldova: Igor Dodon câştigă primul tur de scrutin. El şi Maia Sandu, candidatul proeuropean, se vor confrunta în turul doi - rezultate parţiale

Candidatul prorus, Igor Dodon, a obţinut 49,67% din voturi în scrutinul prezidenţial din Republica Moldova, urmând să se confrunte cu Maia Sandu, un politician considerat proeuropean, care a primit 37%, în al doilea tur de scrutin, conform rezultatelor anunţate după numărarea de 92,4% din sufragii.

Cel puţin 25.000 de persoane dislocate, în urma cutremurelor din Italia începând din luna august

Aproximativ 25.000 de persoane au fost dislocate pe teritoriul statului italian, în urma cutremurelor care au avut loc în Italia începând din luna august, conform Unităţii de Protecţie civilă, citată de Euronews.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici