Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

299 afișări

Nouă şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD stabilită pentru ziua de azi. Secretarul general interimar al PSD Codrin Ştefănescu a anunţat, ieri seară, că azi va avea loc o şedinţă a Comitetelui, urmată de declaraţii în care să spună public cum s-au adaptat hachiţelor lui Klaus Iohannis.

Ilan Laufer a spus că refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a îl numi la Ministerul Dezvoltării este un act antisemit, şi a anunţat că va face plângere împotriva acestuia la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, şi ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, s-ar fi întâlnit în urmă cu câteva zile cu intermediari ai preşedintelui Klaus Iohannis, concluzia întrevederii a fost ca cei doi să nu-şi dea demisiile din funcţii, potrivit jurnalistului Doru Buşcu.

România se poate confrunta cu o recesiune tehnică în 2019 sau 2020, an când, de asemenea, creşterea economică va fi aproape de un minim, susţine economistul şef pentru Europa Centrală şi de Est (ECE) în cadrul UniCredit Bank Londra, Dan Bucşa.

Sondaj pe facebook pentru alegerea numelui unui pui de tigru născut prematur la Grădina Zoologică din Piteşti. Numele va fi ales prin vot, anunţa primăria oraşului. Oamenii trebuie să aleagă între Ash, Baluga, Dexter sau Thor.

Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de un avion de pasageri pe pista Aeroportului Internaţional Sheremetyevo din Moscova, informează agenţia de ştiri Tass. Piloţii avionului au decis să continue zborul întrucât în urma coliziunii nu s-au constat avarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici