HOROSCCOP 11 iunie. Zodiile trebuie să stea departe azi de riscuri. Nu le vor putea gestiona eficient

Luna tranzitează azi în gol semnul Scorpionului, indiciu cum că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) au parte de o sâmbătă în care ar trebui să nu îşi asume riscuri.

2254 afișări
Imaginea articolului HOROSCCOP 11 iunie. Zodiile trebuie să stea departe azi de riscuri. Nu le vor putea gestiona eficient

Sursa Foto -Flickr

HOROSCOP 11 IUNIE - Berbec

Luna se mişcă azi în gol prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea precipita unele discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă cu privire la bani în general şi mai cu seamă la fondurile comune. În alte situaţii, poate fi vorba de un schimb acid de replici cu privire la comportamentele voastre financiare, cu cheltuielile pe care unul din voi are tendinţa de a le face.

HOROSCOP 11 IUNIE - Taur

Luna tranzitează azi în gol casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, motiv pentru care nici tu nu ai parte de o zi de sâmbătă prea liniştită în raport cu persoana iubită. Se găsesc mai mereu motive de tensiune, astfel că se ajunge de mai multe ori foarte aproape de o ceartă în adevăratul sens al cuvântului. Încearcă să afli care este problema de fapt şi ce se poate face pentru ca atmosfera să se liniştească.

HOROSCOP 11 IUNIE - Gemeni

Luna traversează azi în gol casa sănătăţii din horoscopul tău general, indiciu cum că nu ai parte de prea multă energie astăzi. Aşadar, una din priorităţile tale de astăzi ar trebui să fie aceea de a te odihni, mai ales în cazul în care ai avut parte de o săptămână deficilă, cu evenimente care ţi-au pricinuit stres şi oboseală. De asemenea, încearcă să ai mai multă grijă ce mănânci, să nu îţi suprasoliciţi sistemul digestiv.

HOROSCOP 11 IUNIE - Rac

Luna se mişcă în gol astăzi prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, semn că s-ar putea să nu fii în cele mai bune relaţii cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Peste săptămână, este posibil să se fi adunat unele motive de supărare, dar niciunul din voi nu pare pregătit să vorbească despre ele. Din această cauză, riscă să se ajungă la tensiuni, la situaţii care pot să izbucnească.

HOROSCOP 11 IUNIE - Leu

Luna tranzitează în gol azi casa familiei din astrograma ta generală, indiciu cum că te-ai putea număra şi tu printre nativii(ele) care nu sunt în cele mai bune relaţii cu familia. Pentru a evita discuţiile în contradictoriu, este indicat să nu deschizi subiecte sensibile. Mizează pe cele în privinţa cărora punctele voastre de vedere se întâlnesc. Se va arăta un moment potrivit şi pentru acele teme, dar pe fundalul acestei zile, încearcă să le eviţi.

HOROSCOP 11 IUNIE - Fecioară

Luna traversează în gol casa comunicării din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea să experimentezi o senzaţie de trac în raport cu unii interlocutori. Încetul cu încetul, vei dobândi mai multă încredere de sine în privinţa lor, dar la început, s-ar putea să îţi fie destul de greu să te exprimi liber, să spui exact ceea ce crezi. Nu îţi face griji pentru că nu te vor judeca într-un fel care este diferit.

HOROSCOP 11 IUNIE - Balanţă

Luna se mişcă azi în gol prin casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce anunţă un risc de a cheltui astăzi mai mult decât ţi-ai propus. Aşadar, poate că ar fi indicat să eviţi tentaţiile, să nu treci pe la magazinele preferate dacă nu ai cu adevărat nevoie de ceva. În caz contrar, s-ar putea să fie nevoie să strângi cureaua la începutul săptămânii viitoare, lucru pe care nu ţi-l prea permiţi perioada aceasta.

HOROSCOP 11 IUNIE - Scorpion

Luna tranzitează azi în gol semnul naşterii tale, motiv pentru care s-ar putea să nu ai parte de prea multă energie. De asemenea, s-ar putea să ai o relaţie ambivalentă cu energia pe care o primeşti din partea celorlalţi; fie ai nevoie de ea când nu o primeşti, fie te oboseşte atunci când se revarsă în valuri prea mari în direcţia ta. Aşadar, există riscul ca unele persoane să te găsească ca fiind dificil(ă).

HOROSCOP 11 IUNIE - Săgetător

Luna traversează astăzi în gol casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că, în cel mai bun caz, eşti într-o pasă meditativă. Pe de altă parte, există riscul să fii abătut(ă), să gestionezi cu greutate gândurile negative care îţi dau târcoale pe parcursul aceste zile. Aşadar, este important să-ţi porţi de grijă din punct de vedere emoţional, să nu laşi chiar pe oricine să ajungă în inima şi în mintea ta în perioada aceasta.

HOROSCOP 11 IUNIE - Capricorn

Luna se mişcă astăzi în gol prin casa vieţii sociale din astrograma ta generală, ceea ce poate conduce la o distanţare de un prieten drag. Este dificil de spus de la ce anume pleacă tensiune, dar este clar faptul că trebuie să ai mai multă grijă cum comunici lucruri sensibile, care ar putea să îl rănească pe cel de lângă tine. Tactul este aliatul tău de nădejde astăzi, mai ales în contexte greu de gestionat.

HOROSCOP 11 IUNIE - Vărsător

Luna traversează azi în gol casa statutului social din astrograma ta solară, semn că dacă te întâlneşti cu persoane importante din societate sau de la locul de muncă, este important cum te porţi. Există riscul de a comite unele faux pas-uri, de a spune lucruri care ar fi mai bine să fi rămas pentru tine. Prin urmare, ţine cont că între tine şi anumiţi interlocutori va fi mere o limită, chiar dacă nu se vedere.

HOROSCOP 11 IUNIE - Peşti

Luna tranzitează casa călătoriilor din horoscopul tău general, semn că se anunţă o zi numai bună în care să ieşi din jungla urbană, fie că este vorba de o simplă drumeţie undeva în natură sau de un city break pe bune. Aşadar, indiferent ce te hotărăşti să faci, cert este că îţi prinde bine să iei o gură de aer proaspăt şi să schimbi peisajul. Vei vedea cu alţi ochi unele situaţii de viaţă complicate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici