HOROSCOP 1 iunie. Zodiile au promis mai mult decât pot livra. Acum trebuie să se revanşeze

Luna poposeşte azi în Rac, de unde le trimite lui Jupiter şi Marte din Berbec două aspecte tensionate de careu. Racii şi celelalte zodii Cardinale (Berbec, Balanţă, Capricorn) s-ar putea să îndrăznească prea mult, să îşi propună mai mult decât pot realiza de fapt.

21457 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 iunie. Zodiile au promis mai mult decât pot livra. Acum trebuie să se revanşeze

HOROSCOP 1 iunie. Zodiile au promis mai mult decât pot livra. Acum trebuie să se revanşeze

HOROSCOP 1 iunie - Berbec

Luna ajunge azi în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care atenţia îţi este atrasă în planul vieţii domestice şi casnice. Pe de altă parte, s-ar putea ca acest lucru să nu îţi convină foarte mult, mai ales dacă te concentrezi pe altceva în această perioadă. Mai exact, s-ar putea să ai alte obiective, să nu ai răbdarea necesară de a te ocupa de chestiuni care ţin de gospodărie sau de nevoile adesea contradictorii sau greu de intuit ale familiei. Aşadar, există posibilitatea să se ajungă la conflicte, la reproşuri în legătură cu implicarea ta pe acest plan.

HOROSCOP 1 iunie - Taur

Luna îşi face loc azi în casa comunicării din horoscopul tău solar, iar din acest motiv, trebuie să fii atent(ă) la modul în care interacţionezi cu ceilalţi, la felul în care răspunzi la informaţii şi veşti nu tocmai plăcute. S-ar putea să apară astfel de zvonuri în peisaj şi trebuie să ai mare grijă cum le interpretezi, mai ales dacă nu sunt din surse sigure, iar deciziile pe care le-ai putea lua pe marginea lor nu mai pot fi schimbate. Prin urmare, este foarte important să te asiguri că nu ai fost indus(ă) în eroare în mod involuntar sau nu.

HOROSCOP 1 iunie - Gemeni

Luna poposeşte astăzi în casa banilor din astrograma ta generală, motiv pentru care finanţele devin un important centru de interes pentru tine. Problema este că apar şi provocări în ceea ce priveşte modul în care le gestionezi. Dacă se iveşte o posibilitate de a face o investiţie, gândeşte-te bine care sunt riscurile la care te expui şi dacă îţi poţi permite să pierzi, în cel mai rău caz, banii pe care te gândeşti să îi direcţionezi către un proiect în care crezi mult momentan. În caz contrar, s-ar putea să te trezeşti că ai mers mai departe decât ţi-era confortabil.

HOROSCOP 1 iunie - Rac

Luna îşi face astăzi loc în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de încredere în forţele proprii şi de carismă. Pe de altă parte, trebuie să ai mare grijă la atitudinea pe care o adopţi în raport cu superiorii sau cu unele figuri de autoritate din familie. S-ar putea să fii catalogat(ă) greşit pentru unele lucruri pe care îndrăzneşti să le spui sau pentru faptul că te porţi într-un anumit fel care nu este conform cu aşteptările lor. Aşadar, trebuie să ai mare grijă la comportamentul tău în anumite cercuri, să nu laşi loc pentru interpretări eronate.

HOROSCOP 1 iunie - Leu

Luna ajunge azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce îţi atrage atenţia asupra echilibrului tău mental şi emoţional. S-ar putea ca lucrurile să nu stea prea bine la acest nivel, să ai nevoie de un moment de respiro pentru a procesa unele evenimente nu tocmai plăcute care au avut loc recent. Aşadar, este de înţeles dacă nu eşti într-o dispoziţie prea bună astăzi, dacă lucrurile care îţi aduc de obicei satisfacţii nu sunt suficiente astăzi pentru tine. Încearcă să ai grijă cu cine îţi petreci timpul azi, astfel încât să nu intri în contact cu energii negative.

HOROSCOP 1 iunie - Fecioară

Luna poposeşte în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, motiv pentru care este necesar să dedici mai mult timp şi energie proiectelor tale şi relaţiilor de perspectivă pe care le-ai legat prin intermediul unor idealuri şi viziuni comune. Acest lucru este cu atât mai important cu cât este posibil ca lucrurile să nu fi evoluat în direcţia dorită în ultima vreme. Mai exact, au apărut obstacole pe care nu le-ai preconizat şi situaţii greu de gestionat care necesită să iei decizii pe care le-ai amânat de multă vreme. Fii obiectiv(ă) şi fă alegerea corectă.

HOROSCOP 1 iunie - Balanţă

Luna îşi face loc în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te preocupă astăzi lucrurile care au legătură cu locul tău de muncă. Era cumva de aşteptat să se întâmple acest lucru, mai ales că unele lucru nu merg prea bine în plan profesional. Mai exact, este vorba de faptul că nu te prea înţelegi cu unele persoane de la serviciu, iar acest lucru vă trage pe toţi înapoi. Aşadar, este foarte important să îţi iei inima în dinţi şi să găseşti o formă de comunicare cu ceilalţi. Altfel, ai putea să pierzi unele oportunităţi importante.

HOROSCOP 1 iunie - Scorpion

Luna poposeşte în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, deplasărilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, dar tranzitul său prin acest secot rnu este tocmai de bun augur. Călătoriile în interes de serviciu s-ar putea să fie amânate sau nu generează rezultatele scontate. În alte cazuri, ar putea fi vorba de nişte examene care nu merg prea bine sau de o chestiune birocratică ce se complică. Oricare ar fi situaţia în care te afli, încearcă să fii obisectiv(ă) în legătură cu situaţiile întâmpinate şi să te concentrezi cât de bine poţi pe acele problemele care trebuie rezolvate întâi şi întâi.

HOROSCOP 1 iunie - Săgetător

Luna ajunge într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău solar, iar mesajul ei pentru tine este acela de a încerca să ai mai multă grijă la raportul de forţe dintre tine şi ceilalţi. Există posibilitate să nu fie tocmai în echilibru între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Poate că vă este greu să aveţi încredere unul în celălalt în anumite situaţii, iar din acest motiv, se nasc întrebări şi temeri pe care nu sunteţi pregătiţi să le discutaţi. Ţine însă minte că ele pot conduce la probleme şi mai mari dacă nu le trataţi deschis la timp.

HOROSCOP 1 iunie - Capricorn

Luna îşi face astăzi loc în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, astfel că trebuie să fii atent(ă) la modul în care comunici cu partenerul de viaţă. Este posibil ca o chestiune de ordin locativ, domestic sau casnic să producă tensiuni între voi, care riscă să escaladeze dacă nu găseşti în timp util o soluţie. Încearcă să nu laşi orgoliul să se manifeste în împrejurări ca acestea. Orice decizie bună se ia doar prin intermediul comunicării, iar altfel s-ar putea să aveţi de pierdut. Aşadar, dă de înţeles că eşti dispus(ă) să ajungeţi împreună la o formă de compromis satisfăcător.

HOROSCOP 1 iunie - Vărsător

Luna progresează în casa muncii şi a sănătăţii, semn că vei avea o zi plină la orizont. În raport cu unii colegi de muncă s-ar putea să nu îţi fie uşor să comunici, dar dacă încerci să vezi unde se întâlnesc punctele voastre de vedere, s-ar putea să îţi dai seama că nu sunt chiar atât de diferite. Ori poate că la mijloc a fost o neînţelegere pe care reuşiţi s-o clarificaţi mai repede decât v-aţi aşteptat. În orice caz, cert este că productivitatea voastră depinde de o bună colaborare, care se obţine doar dacă vorbiţi liber unul cu celălalt.

HOROSCOP 1 iunie - Peşti

Luna îşi face loc azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, astfel că o bună parte din energia, timpul şi chiar resursele tale se îndreaptă spre partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. S-ar putea să nu fie însă un moment bun pentru tine din punct de vedere financiar pentru a le satisface un răsfăţ mai costisitor. Gândeşte-te bine care sunt resursele de care dispui şi cum poţi gestiona cel mai bine doleanţele lor astfel încât să nu fie nevoie să renunţi la lucruri de care aveai realmente nevoie în această perioadă. Apelează la înţelegerea lor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici