HOROSCOP 13 decembrie 2022. Aceste zodii dau de lipsuri sau piedici. Le simt acut apăsarea astăzi

Luna din Leu aderă la o opoziţie cu Saturn din Vărsător, astfel că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) simt apăsarea unor lipsuri sau greutăţi.

18380 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 decembrie 2022. Aceste zodii dau de lipsuri sau piedici. Le simt acut apăsarea astăzi

HOROSCOP 13 decembrie 2022

HOROSCOP 13 decembrie 2022 – Berbec

S-ar putea ca astăzi să nu îţi mai rămână foarte mult timp pentru proiecte sau alte activităţi extraprofesionale în care eşti implicat(ă) cu alte persoane. Din câte se pare, ai unele angajamente în raport cu copiii şi/ sau cu persoana iubită, astfel că trebuie să îţi concentrezi atenţia în aceste direcţii. Pe de altă parte, s-ar putea să existe momente în care te simţi vinovat(ă) sau ai impresia că dacă nu eşti în controlul anumitor lucruri, riscă să se aleagă praful de ele. Încearcă să îţi găseşti un echilibru şi să priveşti ambele domenii de viaţă cu mai mult realism.

HOROSCOP 13 decembrie 2022 – Taur

Se întâmplă astăzi foarte multe lucruri în planul vieţii de familie şi/ sau în gospodărie. Poate că este vorba de nişte lucrări de construţie, amenajare sau redecorare ori de treburi casnice sau nevoi familiale care-ţi reţin mult timp şi energie. Pe de altă parte, nu treci printr-o perioadă prea grozavă nici la serviciu, astfel că s-ar putea să îţi fie greu să împaci şi capra şi varza. Gândeşte-te care dintre cele două sectoare de viaţă este prioritar în acest moment şi încearcă să te concentrezi pe ceea ce este de făcut acolo. În caz contrar, anumite probleme se pot agrava.

HOROSCOP 13 decembrie 2022 – Gemeni

Eşti foarte comunicativ(ă) astăzi şi nu îţi vine deloc greu să te exprimi deschis în raport cu ceilalţi. Pe de altă parte, însă, acest lucru nu garantează faptul că te înţelegi cu chiar fiecare interlocutor de care ai parte. În anumite privinţe, nu eşti prea dispus(ă) să schimbi ceva la anumite principii şi viziuni, iar din această cauză, există riscul ca unele persoane să te vadă drept o persoană care nu se poate adapta la nou. Aşadar, se recomandă să îţi evaluezi nivelul de flexibilitate şi să te deschizi la alte puncte de vedere, diferite cu mult de ale tale.

HOROSCOP 13 decembrie 2022 – Rac

Din punct de vedere financiar, nu se prefigurează o zi prea bună pentru tine. S-ar putea să apară cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul sau pe care n-aveai cum să le anticipezi. Aşadar, există riscul să fii nevoit(ă) să intri în bugetul de zilele următoare pentru a putea să le achiţi la timp. În privinţa unora dintre ele, s-ar putea să mai poţi face ceva pentru a le amâna, dar în privinţa altora, este important să iei măsuri la timp. În caz contrar, ar putea atrage alte situaţii în care se pune şi mai multă presiune pe buget.

 HOROSCOP 13 decembrie 2022 – Leu

Luna se află astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un plus de încredere în propria persoană şi de asertivitate. Pe de altă parte, există riscul ca unele persoane să judece greşit atitudinea ta, să creadă că eşti condescendent(ă) şi că nu ţii cont de părerea lor. Aşadar, va trebui să dai dovadă de diplomaţie în anumite contexte, să nu îţi acoperi interlocutorul, de exemplu. În caz contrar, rişti să apară tensiuni şi să se ajungă chiar la certuri care nu conduc în nicio direcţie. Depinde de tine să te raportezi precaut la unii oameni din jurul tău.

HOROSCOP 13 decembrie 2022 – Fecioară

Astrele activează astăzi latura ta introspectivă, ceea ce înseamnă că eşti tentat(ă) să te laşi pradă la tot felul de gânduri şi trăiri. Problemele riscă să apară însă atunci când nu te poţi detaşa de ele în momente critice, când trebuie să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. De asemenea, ai grijă să nu pui la suflet toate aceste sentimente care te încearcă astăzi. În caz contrar, există riscul să le somatizezi, să te resimţi la nivel fizic din cauza lor. Depinde doar de tine să găseşti un echilibru, să impui o limită dacă şi când este nevoie.

HOROSCOP 13 decembrie 2022 – Balanţă

Astăzi s-ar putea să te preocupe mai mult decât de obicei proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le derulezi împreună cu alte persoane. Ai multe oportunităţi în acest sector şi trebuie să le dedici o bună parte din timpul şi energia ta pentru a le putea fructifica la maximum. Pe de altă parte, există posibilitatea să vină reproşuri din partea celor dragi, a persoanei iubite şi/ sau a copiilor. Trebuie să ai mare grijă cum le gestionezi, mai ales dacă nu aţi mai petrecut de multă vreme timp de calitate împreună. Aşadar, caută să iei calea echilibrului.

HOROSCOP 13 decembrie 2022 – Scorpion

Din punct de vedere profesional, se arată o zi plină pentru tine. Dar eşti pe val şi ar fi păcat să pierzi această oportunitate de a le demonstra celorlalţi că poţi mai mult decât credeau, că meriţi să fii luat(ă) în calcul pentru proiecte care te ajută să te promovezi şi să fii remunerat(ă) pe măsura eforturilor şi a priceperii de care eşti capabil(ă). Pe de altă parte, se întâmplă multe lucruri şi pe plan familial, astfel că trebuie să găseşti o metodă prin care să te împarţi în mod egal între cele două domenii de viaţă atât de solicitante.

HOROSCOP 13 decembrie 2022 – Săgetător

S-ar putea să fii destul de tăcut(ă) astăzi, deşi îţi trec multe lucruri prin minte şi ai avea chestiuni pertinente de spus. Din acest motiv, s-ar putea să ai de pierdut, căci s-ar putea să se ajungă la concluzii care nu te avantajează sau poate că se nasc confuzii pe seama tăcerii tale. Este drept că trebuie să laşi uneori faptele să vorbească pentru tine, dar aceasta nu este una din acele zile. Trebuie să îţi găseşti curajul să spui ceea ce crezi, chiar cu riscul ca unele persoane să nu reacţioneze chiar aşa cum ţi-ai fi dorit de fapt.

HOROSCOP 13 decembrie 2022 – Capricorn

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care nu stau prea grozav cu banii. Acest lucru s-ar putea să aibă legătură şi cu modul în care o persoană apropiată, de la serviciu sau din viaţa personală, gestionează finanţele. Poate că nu s-a avut în vedere faptul că unele fonduri comune trebuie cheltuite doar cu acordul celeilalte părţi. Sau poate că s-au luat decizii neînţelepte şi tu te numeri printre păgubiţi(te). Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să tratezi situaţia cu calm pentru a-ţi da seama ce este de făcut pe mai departe pentru amelioarea lucrurilor.

HOROSCOP 13 decembrie 2022 – Vărsător

Luna se află astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că cei de lângă tine, fie ei colaboratori sau persoana iubită, ar putea fi mai tentaţi decât de obicei să îşi vadă de binele personal mai degrabă decât de cel comun. Acest lucru nu îţi convine deloc, mai ales dacă ai depus mai multe eforturi în cadrul unui proiect de care vă ocupaţi cu toţii în această perioadă. Aşadar, trebuie să semnalezi cu calm ceea ce te deranjează şi să fii ferm(ă) în legătură cu modul în care crezi că ar trebui abordate lucrurile.

HOROSCOP 13 decembrie 2022 – Peşti

Din punct de vedere profesional, se prefigurează o zi destul de grea pentru tine. Ai multe activităţi pe agenda zilei şi toate implică să îţi organizezi timpul cu stricteţe şi să faci bine faţă la stres. Aşadar, este important să te detaşezi puţin de ceea ce se întâmplă în jurul tău, să îţi păstrezi controlul. Unele lucruri s-ar putea să nu depindă de tine şi ar fi păcat să-ţi consumi timpul şi energia făcându-ţi griji exagerate în legătură cu anumite chestiuni care nu ţin de tine. Concentrează-te pe ceea ce depinde de tine şi poţi face tu în acest context.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici