HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2020: Momente de cumpănă pentru patru zodii. Care sunt acestea

Săptămâna începe pe fundalul conjuncţiei Lunii cu Venus din Leu, care le rândul ei formează un aspect tensionat de careu cu Uranus retrograd din Taur. Coroborate, cele două evenimente astrale denotă faptul că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) vor avea parte de momente de cumpănă pe care nu le-au preconizat din timp.

15734 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2020: Momente de cumpănă pentru patru zodii. Care sunt acestea

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE - Berbec 

 
Astăzi pari a fi într-o dispoziţie bună, dar prea puţin atent(ă) cu lucrurile practice. De exemplu, pe parcursul acestei zile, ţi-ar putea fi mai dificil decât de obicei să faci faţă tentaţiilor de tot felul. Ai tendinţa să te arunci cu capul înainte, să dai banii pe tot felul de lucruri care nu reprezintă o necesitate urgentă. Este de înţeles dacă vrei să îţi faci un mic răsfăţ, dacă vrei să împlineşti o dorinţă a copiilor sau a persoanei iubite, dar încearcă totuşi să nu depăşeşti unele limite. În caz contrar, va fi nevoie să-ţi regândeşti bugetul în alte privinţe.
 

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE - Taur 

 
Prima zi a acestei săptămâni ar putea veni la pachet cu o serie de probleme pentru tine. Acestea vizează mai ales sectorul vieţii de familie, deci s-ar putea să fie vorba de certuri cu rudele apropiate. Te deranjează poate eva din atitudinea lor, din felul în care se poartă în anumite situaţii sau îţi vorbesc. Aşadar, este foarte important să îţi gestionezi nervozitatea, să nu te manifeşti aşa cum îţi dictează primul impuls. În caz contrar, lucrurile s-ar putea să degenereze şi să conducă la situaţii care ar putea genera o suită de probleme pe care le-ai fi putut evita.
 

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE - Gemeni

 
 
Aceasta pare să fie una din acele zile în care nu îţi plac surprizele. Este de înţeles acest lucru, dat fiind că reacţionezi destul de neobişnuit astăzi la anumite vorbe sau gesturi. Mai exact, tinzi să te ataci la unii stimuli pe care i-ai fi trecut altfel cu privirea, la vorbe sau gesturi pe care nu le-ai fi băgat în seamă în mod normal. Alţii(te) nativi(e) sunt îndreptăţiţi(te) să se teamă de surprize, mai ales dacă trebuie să primească astăzi veşti. Nimănui nu îi plac bârfele sau zvonurile că ceva în care crede nu va deveni realitate din varii motive.
 

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE - Rac

 
 
Aceasta nu este o zi deloc bună în care să faci investiţii ori în care să iei sau să dai împrumuturi. Urmările financiare ale alegerilor pe care le faci astăzi ar putea fi greu de suportat pe termen lung, motiv pentru care ţi se recomandă să mai aştepţi. Oricât de mare ar fi entuziasmul, al tău sau al celorlalte persoane implicate în nişte activităţi comune, trebuie să ai grijă să nu te laşi dus(ă) de val. Intuiţia va încerca să îţi spună să mai aştepţi puţin, dar s-ar putea să nu o auzi sau să nu o bagi în seamă.
 

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE - Leu

 
 
În plan profesional, se anunţă o zi destul de tensionată. Ar putea fi de vină relaţia cu superiorii, care nu este în parametrii cei mai buni astăzi. Sau poate eşti nemulţumit(ă) de sarcinile pe care le-ai primit, care par să nu corespundă cu fişa postului şi/ sau cu pregătirea ta profesională. În orice caz, este foarte important să ai grijă cum te comporţi în astfel de situaţii. Ar fi păcat să nu te poţi bucura de unele oportunităţi de ascensiune în carieră din pricina unor piedici care ţi se pun ca urmare a unor atitudini pripite la locul de muncă.
 

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE - Fecioară 

 
S-ar părea că te numeri printre nativii(ele) care nu au parte de un început de săptămână prea bun. Acest lucru s-ar putea datora unor motive întemeiate, unor situaţii de viaţă apărute de curând care te fac să experimentezi tot felul de griji. Sau poate este vorba despre un spleen pe care nu ţi-l explici prea uşor, de o dispoziţie apatică ce nu ţine de alte coordonate ale vieţii tale. În orice caz, cert este că ţi-ar face bine să te fereşti de mediile care te-ar putea afecta şi mai rău la nivel emoţional. Caută compania oamenilor pozitivi, care te înveselesc.
 

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE - Balanţă

 
 
Pentru tine, începutul de săptămână aduce griji legitime şi mai puţin întemeiate cu privire la parcursul unor proiecte, planuri de viitor, relaţii de prietenie sau de colaborare. Te-ai aşteptat poate să faci progrese mai mari, ca ceilalţi să se implice mai mult în activităţile pe care le derulaţi împreună. Realitatea arată însă altfel şi este clar că trebuie să iei atitudine înainte ca lucrurile s-o apuce pe o pantă descendentă. Vezi dacă poţi remedia situaţia, iar dacă nu, încearcă să eviţi pierderile ulterioare şi îndreaptă-te către alte direcţii şi oameni. Nu e prea târziu să o iei de la zero.
 

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE - Scorpion 

 
La serviciu şi în relaţia de cuplu, se arată o zi plină de provocări. S-ar putea să fie vorba despre probleme de relaţionare, ocazionate cel mai probabil de luarea unor reponsabilităţi în primire cu privire la unele proiecte noi. Sau poate că au avut loc unele evenimente deloc pozitive, pentru care nimeni nu se simte răspunzător. În orice caz, cert este că lucrurile nu evoluează prea bine în relaţii şi se cade să aveţi genul acela de discuţie pe care nu prea vă doriţi să o purtaţi. Ea poate avea însă beneficii mari, în sensul că ajută să vă reconcentaţi.
 

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE - Săgetător

 
 
Nu se întrevede o zi prea bună pentru tine, la serviciu mai ales. Acest lucru s-ar putea datora volumului de muncă pe care îl ai, care îţi face aproape imposibilă sarcina de a restabili echilibrul în programul de la locul de muncă. Sau poate că te confrunţi cu probleme care îţi depăşesc nivelul de experienţă, cu aşteptări şi termene-limită care nu ţin cont de datele situaţiei cu care ai de-a face. În orice caz, cert este că nu rezolvi nimic dacă-ţi plângi de milă. Încearcă să priveşti partea bună a lucrurilor şi să le iei pe rând, aşa cum vin.
 

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE - Capricorn

 
În plan sentimental, se întrevede o zi dificilă în cazul tău. Tensiunea pluteşte în aer şi simţi că mergi pe coji de ouă. Nu prea îţi dai seama ce îi deranjează pe cei dragi şi ce poţi face pentru a reinstaura armonia în raport cu persoana iubită şi/ sau copiii. Vei avea însă mai mult de pierdut dacă laşi lucrurile să treacă de la sine şi mături sub covor această stare deloc pozitivă. Ea s-ar putea întoarce împotriva ta atunci când te aştepţi mai puţin, ceea ce riscă să conducă la situaţii şi mai grave într-un viitor destul de apropiaţi.
 

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE - Vărsător

 
În planul vieţii de familie, te numeri printre nativii(ele) zodiilor care nu se bucură de un climat armonios. Ar putea fi vina unor chestiuni gospodăreşti, domestice sau locative care scot la iveală diferenţele de viziune între tine şi partener. Iar dacă în discuţiile voastre se mai amestecă voluntar sau involuntar şi alţi membri ai familiei, atunci se formează reţeta perfectă pentru a se ajunge la un conflict. Aşadar, este important să laşi de la tine în anumite momente, să faci concesii pentru a nu se atinge punctul în care o ceartă devine inevitabilă. În fond, poţi lua iniţiativa unei discuţii.
 

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE - Peşti

 
Te afli astăzi printre nativii(ele) zodiilor care au parte de o zi complicată la locul de muncă, mai ales dacă lucrezi cu oamenii sau activezi într-o echipă. Diferenţele de viziune între tine şi colegi sunt destul de mari şi parcă nici nu îţi vine să renunţi la anumite idei pe care le crezi importante în contextul dat. De asemenea, dacă munceşti de acasă, este important să te asiguri că nu ţi se întrerupe conexiunea la Internet într-un moment critic, când iei cuvântul la o şedinţă de exemplu. Trebuie să ai mereu un plan de rezervă pentru când lucrurile merg prost.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici