HOROSCOP 16 mai. Eclipsă totală de Lună azi. O situaţie complet neaşteptată bulversează zodiile

Astăzi se perfectează o eclipsă totală de Lună în semnul Scorpionului, care, în cazul zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), vine la pachet cu situaţii-limită, care îi/le aduc pe nativi(e) la o răscruce de drumuri.

20735 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 mai. Eclipsă totală de Lună azi. O situaţie complet neaşteptată bulversează zodiile

Sursa Foto - Hepta

Berbec

Eclipsa totală de Lună de azi pune în lumina reflectoarelor dinamica din relaţiile tale profesionale sau personale. În ultima perioadă, este posibil ca raportul de forţe dintre tine şi ceilalţi să nu fi fost în echilibru, iar din aceste dereglaje, fie ai avut de pierdut, fie ai cerut mai mult decât ai dat. Acum este momentul să lucrezi la acest aspect şi să te asiguri că ai parte de o relaţie sănătoasă cu ceilalţi. În caz contrar, există riscul să apară probleme care vă vor afecta serios şi finanţele comune ori proiectele pe care le derulaţi împreună în această perioadă.

Taur

Eclipsa totală de Lună de astăzi se manifestă plenar în casa relaţiilor din horoscopul tău general, semn că trebuie să te concentrezi şi tu azi, respectiv în zilele care urmează, pe viaţa de cuplu şi legăturile cu cei de la serviciu. În ultima perioadă, ai văzut mai mult de tine şi de nevoile tale, iar din acest motiv, este posibil să îţi fi fost greu să ajungi la un compromis cu ceilalţi în anumite privinţe. Lecţia acestui eveniment astral pentru tine este aceea de a învăţa să navighezi mai calm, cu mai multă flexibilitate, diferenţele dintre tine şi cei dragi.

Gemeni

Eclipsa totală de Lună de azi se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea anunţa evenimente importante pe plan medical şi profesional, iar rolul lor este acela de a te face să vezi că este nevoie de o schimbare în ceea ce priveşte stilul de lucru, dar şi de viaţă în general. Poate că nu te simţi tocmai bine sau apar unele crize la locul de muncă, dar oricare ar fi situaţia, depinde doar de tine ca lucrurile să revină la normal. Gândeşte-te care ar fi ajustările de care te poţi ţine.

Rac

Eclipsa totală de Lună ocupă de data aceasta casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, semn că ar putea fi greu să îţi găseşti timp atât pentru cei dragi, cât şi pentru proiecte sau felurite planuri de viitor, mai ales în cazul în care cele din urmă sunt activităţi extraprofesionale. Te deranjează, de asemenea, şi că nu mai ai la fel de mult timp liber sau că nu ai energie suficientă să te bucuri de el. Între tine şi partener sau copii, există unele incompatibilităţi care s-ar putea să îţi dea multe bătăi de cap în perioada următoare.

Leu

Eclipsa totală de Lună se manifestă azi în casa familiei din astrograma ta solară, ceea ce atrage atenţia asupra acestui sector de viaţă. În ultima perioadă, este posibil să fi petrecut destul de mult timp la muncă sau fiind preocupat(ă) de chestiuni profesionale, iar acum s-ar putea să realizezi că familiei nu i-a convenit acest lucru, că nu ai reuşit să te ocupi de treburile care îţi revin în gospodărie. În acest context, este important să vezi cum echilibrezi cele două domenii de viaţă, astfel încât să nu mai apară diferenţe. Altfel, te vei mai întâlni cu astfel de situaţii.

Fecioară

Eclipsa totală de Lună se formează astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, semn că după câteva săptămâni în care ai rumegat tot felul de lucruri, acum vine momentul să te exprimi. Este important să îţi creionezi în minte un discurs, să te pregăteşti pentru întâlnirile din aceste zile. Există riscul să nu îţi vină cuvintele de care aveai nevoie pentru a-i convinge pe ceilalţi să creadă în tine. În plus, este posibil să fi rămas în urmă cu unele treburi, indiciu cum că ai de alergat dintr-o parte în alta pentru a le putea rezolva aşa cum trebuie.

Balanţă

Eclipsa totală de Lună se perfectează azi în casa banilor din horoscopul tău solar, indiciu cum că aspectul financiar te preocupă destul de mult în această perioadă. De ceva timp încoace, lucrurile nu au stat prea bine la acest capitol. Poate că nu ai luat cele mai bune decizii în privinţa bugetului tău, iar rezultatele au început să se vadă. Încearcă să vezi ce poţi face pentru ca situaţia să revină la normal. Ar putea fi nevoie să strângi cureaua în primă fază, să clarifici unele aspecte ale colaborărilor în care eşti implicat(ă) pentru a evita asemenea circumstanţe pe viitor.

Scorpion

Eclipsa totală de Lună îşi face simţită influenţa în semnul naşterii tale, semn că tu ar trebui să te afli în fruntea listei tale de priorităţi. În ultima perioadă, este posibil să fi acordat mai multă atenţie celor din jur, persoanei iubite şi celor cu care lucrezi. Din această cauză, s-au luat unele decizii care nu te prea avantajează, care nu reflectă neapărat punctul tău de vedere. În anumite privinţe, trebuie să dai dovadă de mai multă asertivitate, să nu te laşi convins(ă) atât de uşor să îi urmezi pe ceilalţi. Altfel, se va perpetua un raport de forţe inegal.

Săgetător

Eclipsa totală de Lună se manifestă plenar în casa subconştientului din astrograma ta generală. În ultima vreme, ai avut mult de tras la serviciu, iar din această cauză, este posibil să te fi extenuat, să nu stai prea bine cu sănătatea. Acest eveniment astral îţi semnalează că trebuie să te concentrezi pe starea ta de bine. Întâi de toate, trebuie să revii la o stare de echilibru pe plan emoţional, să te asiguri că ai un mental puternic. În felul acesta, vei vedea că, încetul cu încetul, lucrurile vor reveni la normal şi viaţa va relua un curs mai firesc.

Capricorn

Eclipsa totală de Lună ocupă casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că ele ar trebui să fie prioritatea ta azi şi în zilele care urmează. Relaţia de cuplu şi/ sau cea cu copiii ţi-au solicitat mult din timpul liber în ultima perioadă, iar din acest motiv, este posibil să nu te mai fi văzut de mult cu prietenii, să fi pus în aşteptare unele proiecte. Este important să repui în echilibru aceste sfere ale vieţii tale, să faci eforturi de a nu mai neglija unele aspecte. Altfel, s-ar putea să pierzi anumite progrese făcute cu multă trudă.

Vărsător

Eclipsa totală de Lună are loc în casa carierei din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să apară situaţii neaşteptate în plan profesional. În ultima perioadă, sectorul domestic şi casnic te-a preocupat destul de mult, fapt pentru care s-ar putea să fi intrat într-un con de umbră la serviciu. Nu ai mai prea avut nici timpul şi nici energia de-a te face remarcat(ă), de a-ţi demonstra abilităţile şi experienţa. Aşadar, este nevoie de echilibru mai mult decât oricând, căci în caz contrar, s-ar putea să te alegi cu reproşuri de la superiori sau să ţi-o ia altcineva înainte.

Peşti

Eclipsa totală de Lună se perfectează în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interaţiunii cu instituţiile statului. În cazul unor nativi(e), acest lucru înseamnă că îi pasc situaţii neaşteptate în ceea ce priveşte un examen, o călătorie sau chestiuni birocratice. Nu le este uşor să se adapteze la schimbările apărute, dar în cele din urmă, lucrurile se vor aşeza într-un fel sau altul. În cazul celor mai multe persoane născute în acest semn, acest eveniment astral va aduce însă experienţe care le vor determina să schimbe ceva la sistemul de valori şi principii după care se ghidează.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici