HOROSCOP 19 decembrie 2021. Lună Plină şi debutul retrogradării lui Venus. Realizări pentru patru zodii şi potenţiale despărţiri în cazul altor patru

Weekend-ul continuă cu o Lună Plină în semnul Gemenilor, care energizează zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) şi cu debutul retrogradării lui Venus prin Capricorn, care va dura până în 29 ianuarie anul viitor. Din pricina acestui tranzit invers, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) ar putea experimenta unele rupturi în raport cu unele persoane care înseamnă lucruri importante pentru ele.

4122 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 decembrie 2021. Lună Plină şi debutul retrogradării lui Venus. Realizări pentru patru zodii şi potenţiale despărţiri în cazul altor patru

HOROSCOP 19 decembrie 2021 - Berbec 

Astăzi se realizează o Lună Plină în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că nu este o zi prea bună în care să intri în polemici cu cei din familie sau cu apropiaţii. Există riscul să se ajungă la cuvinte şi gesturi pe care ai putea să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Venus începe azi să retrogradeze prin casa carierei, ceea ce poate indica unele probleme de relaţionare cu superiorii.

HOROSCOP 19 decembrie 2021 - Taur 

Astăzi se formează o Lună Plină în casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă că trebuie să fii mai atent(ă) decât de obicei cu modul în care îţi cheltui finanţele. Există posibilitatea să bagi mâna prea adânc în buzunar dacă nu eşti atent(ă). În a doua parte a zilei, Venus începe să retrogradeze prin casa filozofiei de viaţă, semn că începi să te îndoieşti că unele decizii recente au fost cele mai bune.

HOROSCOP 19 decembrie 2021 - Gemeni

Luna Plină de azi ocupă semnul naşterii tale, semn că vor avea loc schimbări destul de mari în ce priveşte modul în care te raportezi la cei din jurul tău. Este important ca, orice s-ar întâmpla, să nu îţi pierzi autenticitatea. În a doua jumătate a acestei zile, Venus începe să se deplaseze în sens invers prin casa relaţiilor şi a banilor, ceea ce indică un potenţial crescut de conflicte pe teme financiare cu ceilalţi.

HOROSCOP 19 decembrie 2021 - Rac  

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa subconştientului din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să te surprinzi mai des gândindu-te la situaţii sau persoane din trecut. Pe de altă parte, trebuie să vezi dacă această predispoziţie te ajută să închizi capitole rămase deschise. În a doua parte a zilei, Venus începe să se mişte în sens invers prin casa relaţiilor, indiciu că se tensionează atmosfera pe planul vieţii tale sentimentale.

HOROSCOP 19 decembrie 2021 - Leu

Luna Plină de azi se formează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta solară, ceea ce poate indica schimbări la nivelul unor proiecte deja implementate sau pe care urmează să le pui în practică. Sau poate că apar sau dispar persoane din cercul tău de apropiaţi. Tot azi, Venus începe să retrogradeze prin casa muncii şi a sănătăţii, ceea ce inidică un randament şi nivel de energie ceva mai scăzut.

HOROSCOP 19 decembrie 2021 - Fecioară 

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca viaţa profesională să-ţi aducă tot felul de provocări în această perioadă. Pe de altă parte, dacă le foloseşti înţelept, ele pot fi o adevărată rampă de lansare pentru tine. În a doua jumătate a acestei zilei, Venus începe să retrogradeze prin casa iubirii şi a copiilor, semn de relaţii răcite cu partenerul şi cei mici.

HOROSCOP 19 decembrie 2021 - Balanţă 

Luna Plină de azi îşi face simţită influenţa în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea înseamna că acest eveniment astral vine la pachet cu unele revelaţii pentru tine. Tot azi, Venus începe să retrogradeze prin casa familiei, ceea ce ar putea însemna că relaţia cu persoanele dragi s-ar putea răci în această perioadă. Încearcă să vezi dacă au existat indicii de mai multă vreme cu privire la acest lucru.

HOROSCOP 19 decembrie 2021 - Scorpion 

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta generală, ceea ce, pentru unii(ele) nativi(e), poate sugera unele tensiuni în privinţa fondurilor comune şi utilizarea lor, pe când în cazul altora, acest eveniment astral poate sugera o investiţie profitabilă, care începe să dea roade importante. Tot azi, Venus începe să se deplaseze în sens invers prin casa comunicării, ceea ce arată o stângăcie în plan social şi la serviciu.

HOROSCOP 19 decembrie 2021 - Săgetător 

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, fapt pentru care te aşteaptă un weekend cu momente frumoasă alături de persoana iubită. Ai grijă însă cum uzezi de fondurile tale, căci de astăzi începând, Venus se mişcă în sens retrograd prin casa banilor din astrograma ta solară, ceea ce denotă unele decizii financiare nu prea strălucite, care ar putea să îţi creeze unele probleme şi lipsuri cât de curând.

HOROSCOP 19 decembrie 2021 - Capricorn 

Luna Plină de astăzi ocupă casa sănătăţii din horoscopul tău general, indiciu cum că este important să îţi dedici astăzi o parte din zi odihnei şi refacerii după săptămâna lucrătoare care tocmai s-a încheiat. În caz contrar, există riscul să te simţi într-atât de extenuat(î) încât să nu îţi poţi respecta angajamentele. Tot de azi, Venus se mişcă retrograd prin semnul naşterii tale, indiciu că s-ar putea să fii ceva mai retras(ă) decât de oricei.

HOROSCOP 19 decembrie 2021 - Vărsător

Luna Plină se formează azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce indică faptul că au loc evenimente importante în raport cu ei. În a doua parte a zilei, Venus începe şi ea să retrogradeze prin casa subconştientului, iar acest lucru s-ar putea să-ţi aducă aminte de multe situaţii/ persoane din trecut. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă cum gestionezi toată avalanşa de gânduri. Ele pot fi neproductive.

HOROSCOP 19 decembrie 2021 - Peşti 

Luna Plină de azi se formează în casa familiei din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că te bucuri de o zi de duminică specială alături de cei dragi, indiferent dacă doar vorbiţi la telefon sau participaţi la o masă extinsă, mai festivă. Tot azi, Venus începe să tranziteze casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că apar progrese mai greu la nivel proiectelor şi că poate te depărtezi de un prieten bun.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici