HOROSCOP 19 octombrie. O zodie trece azi şi prin bune şi prin rele. Vezi ce semn nu este aşa de norocos

Săptămâna începe cu patru aspecte astrale importante. Este vorba, printre altele, de careul tensionat al lui Marte retrograd din Berbec cu Jupiter din Capricorn şi de trigonul armonios a lui Venus din Fecioară cu Jupiter din Capricorn. Capricornii şi zodiile de Pământ (Taur, Fecioară) au aşadar parte de o zi cu tot felul de evenimente, dar celelalte semne Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă) s-ar putea să nu aibă parte de acelaşi noroc.

7402 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 octombrie. O zodie trece azi şi prin bune şi prin rele. Vezi ce semn nu este aşa de norocos

HOROSCOP 19 octombrie. Berbec

În prima parte a zilei, ar putea apărea tensiuni între tine şi superiori sau nişte persoane importante de la serviciu. În contexte ca acestea, este important să îţi păstrezi cumpătul pentru a nu face rău unor relaţii care te-ar putea propulsa acolo unde meriţi din punct de vedere profesional. Aşadar, diplomaţia şi tactul îţi sunt aliaţi de nădejde. În a doua parte a acestei zile, pari să depăşeşti aceste impedimente, în sensul în care te bucuri de un randament crescut la muncă şi de apreciere pentru realizările de care ai parte. Eforturile la nivel social îţi sunt răsplătite cum trebuie.

HOROSCOP 19 octombrie. Taur

Nu pari a începe săptămâna într-o formă prea grozavă. Te supără anumite lucruri, iar unele sunt mai uşor de identificat şi rezolvat decât altele. Din acest motiv, poate ar fi bine să eviţi oamenii negativi, energofagi şi mediile care îţi accentuează această stare de spirit. În a doua jumătate a zilei, dispoziţia ta se îmbunătăţeşte simţitor, poate şi pentru că te ajută în acest sens persoana iubită şi/ sau copiii. Ori poate că îţi găseşti timp pentru preocupările tale personale, care te ajută să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă mai bună. În orice caz, ziua îşi schimbă direcţia de evoluţie.

HOROSCOP 19 octombrie. Gemeni

În prima parte a acestei zile, te confrunţi cu tot felul de frământări cu privire la modul în care evoluează lucrurile cu privire la relaţia de cuplu, la o prietenie, un proiect sau o investiţie. Din această cauză, s-ar putea să te simţi presat(ă) să iei o decizie, dar aşteaptă până când ţi se mai limpezesc gândurile puţin. Familia te poate ajuta în acest sens mult, mai ales după programul de la serviciu, în sensul în care timpul petrecut cu ei te va ajuta să vezi că lucrurile stau, de fapt, mai bine decât ai crezut. Găseşte-ţi forţa să te deschizi.

HOROSCOP 19 octombrie. Rac

În prima jumătate a zilei, s-ar putea să ai parte de discuţii aprinse cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Cel mai probabil, acestea se datorează unui raport de forţe care s-a dezechilibrat în ultima vreme sau faptului că unul din voi aduce acasă comportamente care îşi au locul la serviciu mai degrabă. Spre seară, s-ar putea să găseşti însă un punct comun cu ei prin intermediul intereselor sau al viziunilor comune pe care le împărtăşiţi. Ori poate că ai planuri cu prietenii care te ajută să te decuplezi de la probleme pentru câteva ore.

HOROSCOP 19 octombrie. Leu

Te numeri astăzi printre aceia(lea) care au parte de o zi aglomerată şi solicitantă la serviciu. Poate că nu ai experienţa necesară sau puterea de a duce la bun sfârşit, aşa cum ţi-ai dorit, sarcinile de azi. Ori probabil că îţi lipsesc aparatura, timpul şi ajutorul de care ai nevoie pentru a livra cele mai bune rezultate. În orice caz, cert este că dai peste tot felul de provocări la serviciu. Judecând însă după aspectele care se creează dup-amiază, s-ar putea să te descurci mai mult decât onorabil. Ba chiar s-ar putea să te încadrezi la o primă sau bonus.

HOROSCOP 19 octombrie. Fecioară

Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, aceasta este o zi în care le dau târcoale gelozia şi posesivitate. Ori poate că se confruntă cu unele tentaţii scumpe, care le-ar putea da gaură în buget, chiar acum la început de săptămână. În orice caz, banii şi relaţiile sunt puncte sensibile pe harta zilei şi trebuie tratate cu foarte multă atenţie. În caz contrar, se poate merge destul de departe. Spre dup-amiază, se mai liniştesc lucrurile şi intră într-o formă sau alta în matca lor. Eşti liniştit(ă) cumva că ai gestionat situaţiile de azi în cea mai bună manieră posibilă în circumstanţele date.

HOROSCOP 19 octombrie. Balanţă

În cuplu sau în raport cu anumiţi membri ai familiei, s-ar putea naşte astăzi conflicte sau minim un schimb de replici tăioase. Acest lucru se datorează unor diferenţe de viziune şi implicare în ceea ce priveşte unele chestiuni casnice, domestice sau locative. Nu ai nimic de câştigat dacă dai curs tensiunii şi nu încerci, mai întâi, să ai o discuţie calmă pe oricare din aceste teme. Într-un fel sau altul, după orele prânzului, se va ajunge la un consens, dar tot îţi rămâne un gust amar. Încearcă să accepţi cum au evoluat lucrurile şi nu exagera proporţiile luate de probleme.

HOROSCOP 19 octombrie. Scorpion

La serviciu, se anunţă pentru tine o zi destul de dificilă, în sensul în care te înţelegi mai greu cu colegii de muncă, fie din pricina diferenţelor de caracter şi/ sau viziune, fie din cauza faptului că utilizezi mijloace alternative de comunicare pentru a sta în contact cu ei. Oricum ar fi lucrurile, cert este că vei întâmpina azi unele provocări la locul de muncă. În a doua parte a zilei, îţi recapeţi însă nivelul de randament, iar asta ţine mai mult de modul în care te mobilizezi tu decât de alte aspecte care ţin de interacţiunea ta cu ceilalţi.

HOROSCOP 19 octombrie. Săgetător

În prima parte a zilei, trebuie să ai grijă cât şi pe ce îţi cheltuieşti resursele şi ne referim aici la cele financiare. Tentaţiile te pândesc la tot pasul şi într-un moment de slăbiciune, s-ar putea să le cedezi destul de uşor. Din acest motiv, este foarte important pentru tine să îţi impui unele limite şi să nu treci de ele în ruptul capului, nici chiar dacă trebuie să cumperi un cadou cuiva drag, de exemplu. În a doua jumătate a acestei zile, vei vedea că poţi obţine aceleaşi satisfacţii, pentru tine sau apropiaţi, şi dacă-ţi foloseşti imaginaţia şi inventivitatea.

HOROSCOP 19 octombrie. Capricorn

În prima jumătate a acestei zile, se întrevăd o serie de tensiuni între tine şi anumiţi membri ai familiei. Este greu de spus de la ce pleacă, dar cert este că se aduc la suprafaţă multe diferenţe de viziune între tine şi ei şi ţine de tine să le manageriezi într-un fel care nu vă afectează relaţia. În a doua parte a zilei, vei vedea însă că ai mai multe în comun cu ei decât te-ai fi aşteptat. Aţi trecut, până la urmă, prin evenimente formatoare împreună, iar asta vă oferă o fundaţie pe care să construiţi durabil mai departe.

HOROSCOP 19 octombrie. Vărsător

În prima parte a zilei, s-ar putea să nu primeşti veşti bune ori poate că circulă în jurul tău tot felul de bârfe despre tine sau cineva drag. În situaţii ca acestea, este bine să consulţi şi alte surse înainte să crezi tot ceea ce se vehiculează. Ori poate că ceva din ce se spune sau ţi se face astăzi îţi aduce aminte de trecut şi te face să reacţionezi într-o manieră nu tocmai pozitivă. De la prânz încolo, se mai clarifică unele aspecte pe baza discuţiilor cu cei de lângă tine. Sau primeşti sfaturi de gestionare a acestor situaţii.

HOROSCOP 19 octombrie. Peşti

În prima jumătate a acestei zile, nu se recomandă să faci investiţii în proiecte sau planuri de viitor, iar dacă reflectezi la ideea de a lua un împrumut sau de a acorda unul, gândeşte-te de două ori la riscurile la care te-ai putea expune. Către orele prânzului, s-ar putea să apară unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. Aşadar, poate ar fi mai bine să mai aştepţi în legătură cu anumite decizii financiare. În caz contrar, s-ar putea să constaţi că te-ai grăbit destul de mult şi că era mai bine să ai puţină răbdare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici