HOROSCOP 25 APRILIE 2020: Nesiguranţă în plan sentimental, profesional şi financiar. Nativii afectaţi de Pluto retrograd

Pluto începe astăzi să retrogradeze prin semnul Capricornului, direcţie de mers pe care o întreţine până pe 3 octombrie anul curent.

2327 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 APRILIE 2020: Nesiguranţă în plan sentimental, profesional şi financiar. Nativii afectaţi de Pluto retrograd

Sursa: Profimedia

Cu toate că nu îi simţim influenţa constant, dat fiind că este o planetă transsaturniană, vor exista momente în care ni se aduc la cunoştinţă, dar mai ales zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn), faptul că sunt aspecte ale vieţii sentimentale, profesionale sau care ţin de buget care sunt nesigure şi care necesită luări ferme de poziţie.Dup-amiază, situaţiile întâlnite se mai domolesc pe fundalul configuraţiei armonioase de sextil formate de aceeaşi Lună cu Neptun din Peşti.

HOROSCOP 25 APRILIE BERBEC

Pluto începe astăzi se retrogradeze prin casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că săptămânile următoare îţi vor aduce tot felul de reglaje pe plan profesional. Situaţiile încurcate, raporturile de putere defectuoase cu şefii şi statutul nesigur în ierarhia de la locul de muncă, toate acestea urmează să fie clarificate, echilibrate şi consolidate în perioada următoare dacă îţi analizezi atent atitudinea în acest sector şi încerci s-o îmbunătăţeşti constant. Fii sincer(ă) cu tine.

HOROSCOP 25 APRILIE TAUR

În astrograma ta solară, Pluto se mişcă de azi încolo aparent invers prin casa filozofiei de viaţă, iar acest lucru denotă faptul că sistemul tău de valori, principii şi credinţe va înregistra schimbări semnificative în perioada care urmează. Lunile ce vor veni aduc cu ele evenimente de viaţă care îţi pun la încercare perspectiva asupra celor din jur şi a lumii în general. Caută să vezi unde greşeşte optica ta actuală, unde o poţi revuizi.

HOROSCOP 25 APRILIE GEMENI

Astăzi are loc debutul tranzitului retrograd al lui Pluto printr-o casă relaţională importantă din horoscopul tău general. În lunile care urmează, el evidenţiază dezechilibre în parteneriatul de viaţă şi în legăturile pe care le ai cu clienţii, colaboratorii şi persoanele cu care derulezi activităţi profesionale. Ele s-ar putea datora unor lipsuri financiare ori unor comportamente toxice pe care nu le-aţi corijat la timp. Oricare ar fi situaţia, cert este că se cere să iei atitudine.

HOROSCOP 25 APRILIE RAC

Pluto începe astăzi să se mişte de-a-ndoaselea prin casa parteneriatelor din astrograma ta solară, semn că te aşteaptă o perioadă de câteva luni în care relaţiile sentimentale şi profesionale se instalează pe fundaţii noi. Urmează cutremure mai mici sau mai mari în aceste sectoare, iar rolul lor este acela de a-ţi arăta cum anume staţi pe acest plan, unul în raport cu celălalt. În felul acesta, îţi dai seama ce măsuri trebuie luate pe viitor.

HOROSCOP 25 APRILIE LEU

De azi începând, Pluto retrogradează prin casa sănătăţii fizice şi a muncii din horoscopul tău general. Pe de-o parte, acest tranzit poate scoate la iveală sensibilităţi ale organismului tău, sectoare vulnerabile din istoricul tău medical care riscă să se reactiveze pe fondul mersului înapoi al acestui astru. În planul profesiei, aşteaptă-te să se scoată la iveală greşeli şi atitudini superficiale de care ai dat dovadă în trecut în exerciţiul funcţiunii. Se recomandă mai mult profesionalism.

HOROSCOP 25 APRILIE FECIOARĂ

Pluto îşi începe astăzi tranzitul invers prin casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, iar acest fenomen poate reliefa fisuri deja existente în relaţia cu cei dragi. În perioada următoare, se oferă indicii clare că mai sunt aspecte la care trebuie să lucraţi pentru ca lucrurile să meargă bine în viitor. Dacă discuţiile sau situaţiile actuale de familie scot la iveală puncte sensibile, nu le ignora. Ele îţi oferă indicii unde să acţionezi.

HOROSCOP 25 APRILIE BALANŢĂ

Pluto retrogradează de azi înainte prin casa familiei din horoscopul tău general, aducând la suprafaţă mai vechi probleme domestice cărora nu v-aţi adresat când ar fi trebuit. Timpul suplimentar petrecut împreună are, printre altele, şi menirea aceasta, de a vă întări relaţia prin evidenţierea aspectelor la care sunteţi deficitari ca relaţie. Nu trece cu vederea semnalele pe care le vei primi în perioada următoare. Ele îţi vor fi de un real folos în viitorul apropiat.

HOROSCOP 25 APRILIE SCORPION

Pluto se mişcă de azi încolo în sens aparent invers prin casa comunicării din horoscopul tău general, fapt care ar trebui să te facă să te gândeşti mai intens la impactul pe care îl au cuvintele tale. Ştii cum se spune, apele limpezi sunt adânci, iar acest lucru înseamnă că ai tendinţa să internalizezi multe lucruri şi să le dai drumul atunci când contextul în care te afli este sensibil. Ai grijă cum te exprimi.

HOROSCOP 25 APRILIE SĂGETĂTOR

Cu Pluto retrograd în casa finanţelor din astrograma ta solară, este important să ţii o evidenţă clară a finanţelor tale. În subteran, rulează tot felul de probleme şi există posibilitatea să te trezeşti într-o bună zi că nu ţi-ai gestionat deloc inteligent resursele. Fă săpături şi vezi cum stai la acest capitol. Plăteşte-ţi din datorii dacă poţi, elimină riscurile financiare şi minimizează cheltuielile ce nu îţi sunt necesare zilele acestea. Fii precaut(ă) cu banii acum.

HOROSCOP 25 APRILIE CAPRICORN

Pluto începe astăzi să se mişte de-a-ndoasele prin semnul naşterii tale, semn că se anunţă o perioadă de câteva luni de mari schimbări pe plan personal şi implicit la nivel relaţional. Înveţi mai multe despre limitele tale şi despre eventualele neajunsuri ale modului în care te raportezi la cei din jurul tău. Eşti o persoană puternică şi responsabilă, dar la unele capitolele mai ai de lucru. Reperează-ţi punctele slabe şi transformă-le încetul cu-ncetul în atuuri.

HOROSCOP 25 APRILIE VĂRSĂTOR

Pluto se deplasează de azi înainte pe o traiectorie aparent inversă prin casa subconştientului, scoţând la iveală răni mai vechi, frustrări şi temeri de care nu erai neapărat conştient(ă). Poate că nu îţi vor sări în ochi decât în anumite momente, dar fii sigur(ă) de faptul că ţi se vor înfăţişa atunci când eşti deja într-o poziţie vulnerabilă din pricina unor contexte actuale. Aşa că ocupă-te de ele pe rând şi elimină-le din viaţa ta.

HOROSCOP 25 APRILIE PEŞTI

Cu Pluto retrograd în casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a vieţii sociale, optimismu-ţi este greu pus la încercare. Te-ai îndepărtat sau urmează să te distanţezi de anumite persoane, ţi se transformă substanţial năzuinţele pe termen lung, iar ziua de mâine pare mai greu de previzionat decât în trecut. Lecţia principală a acestui tranzit este aceea de a da dovadă de mai multă adaptabilitate. Îmbrăţişează necunoscutul şi caută să nu-ţi fie frică.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici