HOROSCOP 25 iulie. Zodiile, între ciocan şi nicovală. Ce trebuie să aleagă?

Mercur din Rac îi lansează astăzi o opoziţie lui Pluto retrograd din Capricorn, ceea ce denotă faptul că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) sunt puse în situaţia de a face o alegere grea.

19130 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 iulie. Zodiile, între ciocan şi nicovală. Ce trebuie să aleagă?

HOROSCOP 25 iulie. Zodiile, între ciocan şi nicovală. Ce trebuie să aleagă?

HOROSCOP 25 iulie - Berbec

S-ar putea să apară azi probleme în familie, cauzate poate de faptul că aduci unele comportamente de la locul de muncă acasă. Ori poate că petreci prea mult timp la serviciu, ceea ce te împiedică să mai vezi de treburile casnice ori de nevoile emoţionale ale celor dragi. Încearcă să găseşti un echilibru, iar dacă este prea greu, alege-ţi o prioritate pentru astăzi. Există zile în care este prea dificil să te împarţi cu succes.

HOROSCOP 25 iulie - Taur

Se întrevede azi o zi în care s-ar putea să te trezeşti implicat(ă) în tot felul de dezbateri. Vestea proastă este însă că nu ai nimic de câştigat de pe urma lor; fie nu ai argumentele necesare să ieşi la liman cu bine, fie sunt complet lipsite de sens şi riscă să îţi facă probleme în raport cu unele persoane importante pentru tine. Aşadar, gândeşte-te bine dacă merită să mergi mai departe cu asemenea discuţii.

HOROSCOP 25 iulie - Gemeni

S-ar putea să apară azi tot felul de cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul. Poate că este vorba despre o plată pe care ai tot amânat-o şi acum a venit scadenţa ori ai băgat mâna prea adânc în buzunar pentru a-ţi finanţa unele planuri de sfârşit de săptămână. Oricum ar sta lucrurile, încearcă să nu te întinzi mai mult decât te ţine plapuma, mai ales dacă te aşteaptă alte cheltuieli în zilele următoare.

HOROSCOP 25 iulie - Rac

Aceasta s-ar putea să fie una din acele zile în care nu te simţi prea înţeles(asă) de cei din jur, dar mai ales de partenerul de viaţă. Înainte de a reproşa anumite lucruri ori de a lua gesturi în nume personal, este important totuşi să vezi dacă nu cumva ai fost prea tăcut(ă) în legătură cu ceea ce simţi sau dacă ai trimis mesaje amestecate, care au fost interpretate greşit sau chiar n-au fost reperate.

HOROSCOP 25 iulie - Leu

Astăzi, s-ar putea să nu fii într-o formă prea bună. Se prea pare că ai acumulat mult stres în ultima perioadă sau ai trecut prin evenimente care şi-au lăsat amprenta asupra ta la nivel emoţional. Oricare ar fi situaţia, este cert că nu eşti în apele tale şi ar trebui să nu pui prea multă presiune pe tine astăzi. Somnul sau odihna activă pot face minuni, deci ieşi în parc sau fă-ţi timp de relaxare.

HOROSCOP 25 iulie - Fecioară

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să te împarţi între planurile personale şi/ sau cu partenerul şi copiii, respectiv activităţile pe care le faci cu prietenii de obicei în această zi a săptămânii. Dacă ai neglijat una din tabere în următoarea perioadă, s-ar putea să îşi ceară dreptul la o parte din timpul tău. Aşadar, încearcă să te revanşezi faţă de cei cu care nu ai petrecut prea mult timp de calitate zilele acestea.

HOROSCOP 25 iulie - Balanţă

Este posibil ca astăzi să apară treburi de făcut la locul de muncă, deşi programul nu presupune să lucrezi azi. Pe de altă parte, însă, ai planuri cu familia şi nişte treburi casnice restante. Aşadar, nu îţi va fi uşor să te împarţi între toate aceste domenii fără ca cneva să se supere ori ca unele lucruri să casă pe locul doi. Aşadar, încearcă să vezi dacă poţi să îţi reorganizezi programul ceva mai strict.

HOROSCOP 25 iulie - Scorpion

În cazul în care pleci într-o excursie, asigură-te că ai permisul şi paşaportul la tine (eventual, mai verifică datele lor de expirare încă o dată) şi asigură-te că ai verificat maşina, astfel încât să nu apară probleme pe drum. Gândeşte-te la eventualele scenarii nu tocmai plăcute în care te-ai putea trezi şi încearcă să faci în aşa fel încât să ai în minte o soluţie pentru ele, astfel încât să nu te ia prin surprindere.

HOROSCOP 25 iulie - Săgetător

Se arată azi o zi în care există riscul să cam exagerezi cu cheltuielile. Sau poate că ai băgat mâna prea adânc în buzunar în zilele anterioare, iar acum tragi ponoasele pentru această situaţie. În orice caz, nu stai prea strălucit cu banii şi ar cam trebui să amâni acele activităţi sau achiziţii care pun o presiune prea mare pe bugetul tău în această perioadă. Cu siguranţă există alternative ceva mai puţin costisitoare pentru azi.

HOROSCOP 25 iulie - Capricorn

Se întrevede azi o zi în care nu pari a zi prea bine dispus(ă). Dacă se întâmplă ceva care te face să te frămânţi, poate că ar fi bine să discuţi cu partenerul de viaţă despre ceea ce simţi. Încearcă doar să nu te interiorizezi pentru că acest lucru s-ar putea să îţi facă mai mult rău decât bine. Iar dacă problema pleacă de la relaţia de cuplu, este cu atât mai important un dialog.

HOROSCOP 25 iulie - Vărsător

S-ar putea să nu fii într-o dispoziţie prea bună astăzi. Stresul şi oboseala pe care le-ai îndurat în ultimele zile şi-au spus cuvântul şi din această cauză, nu eşti deloc în apele tale. Încearcă să te distanţezi de sursele de anxietate şi, în acest mod, s-ar putea să descoperi soluţii la care nu te-ai gândit înainte. Obiectivul tău ar trebui să fie acela de a-ţi recupera echilibrul interior, de a fi conştient(ă) de ce simţi.

HOROSCOP 25 iulie - Peşti

Ziua de azi s-ar putea să fie una din acelea în care nu îţi este prea clar ce anume îţi doreşti, dar ştii că îţi lipseşte, că lucrurile nu sunt aşa cum ar trebui să fie. Încearcă să îţi oferi mai mult timp ţie, hobby-urilor tale şi să vezi dacă nu cmva îţi lipsea acest timp pe care să îl petreci tu tine, cu lucrurile care îţi aduc satisfacţie şi te ajută să te dezvolţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici