HOROSCOP 28 APRILIE 2023, Vineri - Luna din Leu se confruntă cu Mercur retrograd în Taur: nativii descoperă detalii trecute cu vederea până acum

Surprizele ar putea apărea pe măsură ce luna se îndreaptă cu Uranus în Taur la ora 15:26, iar luna se conectează cu Venus în Gemeni la 19:42, creând o atmosferă liniştită şi afectuoasă.

18698 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 APRILIE 2023, Vineri - Luna din Leu se confruntă cu Mercur retrograd în Taur: nativii descoperă detalii trecute cu vederea până acum

BING AI/DALL-E

HOROSCOP 28 Aprilie - Berbec

Luna din alt semn de foc, Leu, se încadrează cu Mercur retrograd în Taur, ceea ce s-ar putea să vă găsească reconectarea cu cineva de care îţi pasă cu adevărat – sau ai putea revedea un proiect creativ cu o perspectivă nouă.

HOROSCOP 28 Aprilie- Taur 

Luna din Leu se încadrează cu Mercur retrograd în zodia ta, Taur, ceea ce te-ar putea găsi reluând o discuţie despre casa ta sau viaţa de familie. Luna se încadrează cu Uranus în Taur şi aţi putea face o mişcare surprinzătoare. Luna se conectează cu planeta ta guvernantă Venus, acum în Gemeni, aducând poate un dar.

HOROSCOP 28 Aprilie - Gemeni

Luna din Leu se confruntă cu planeta ta conducătoare Mercur, acum retrogradă în Taur, încurajându-te să te conectezi cu vocea ta interioară. Romantismul curge pe măsură ce luna se conectează cu Venus din zodia voastră, Gemeni.

HOROSCOP 28 Aprilie - Rac 

Luna din Leu se încadrează cu Mercur retrograd şi Uranus, ambele în Taur, ceea ce s-ar putea să vă găsească reconectarea cu vechii prieteni şi poate învăţaţi ceva surprinzător. Luna se conectează şi cu Venus în Gemeni, aducând ceva neaşteptat şi special în calea ta.

HOROSCOP 28 Aprilie - Leu

Luna din zodia ta, Leu, se confruntă cu Mercur retrograd şi cu Uranus, ambele în Taur, ceea ce te-ar putea găsi să reconsideri o mutare în carieră şi poate că faci o alegere neaşteptată! O atmosferă relaxată curge în viaţa ta socială, pe măsură ce luna se conectează cu Venus în Gemeni.

HOROSCOP 28 Aprilie - Fecioară

Luna din Leu se confruntă cu planeta ta conducătoare Mercur, acum retrogradă, şi cu Uranus, ambele în Taur. Acest lucru s-ar putea descoperi că faci schimbări neaşteptate în şcoala sau planurile de călătorie sau experimentezi cu o idee neobişnuită. Luna se conectează cu Venus în Gemeni, de bun augur pentru cariera ta.

HOROSCOP 28 Aprilie - Balanţă

Luna din Leu se confruntă cu Mercur retrograd şi Uranus, ambele în Taur, ceea ce te-ar putea găsi să regândeşti planurile de viitor, în special în ceea ce priveşte banii. Decizia la care ajungeţi s-ar putea să vă surprindă.

HOROSCOP 28 Aprilie - Scorpion

O conversaţie ar putea fi reluată, iar rezultatul poate fi surprinzător, deoarece Luna din Leu se încadrează cu Mercur retrograd şi Uranus, ambele în Taur. Luna se conectează cu Venus în Gemeni, ceea ce vă poate aduce un ajutor valoros.

HOROSCOP 28 Aprilie - Săgetător

Luna din alt semn de foc Leul se încadrează cu Mercur retrograd şi Uranus, ambele în Taur, ceea ce s-ar putea să vă reproşeze programul într-un mod neaşteptat. Luna se conectează cu Venus în Gemeni, inspirând o atmosferă romantică şi de bun augur pentru relaţii!

HOROSCOP 28 Aprilie - Capricorn

S-ar putea să revedeţi trecutul într-un mod intrigant şi neaşteptat, pe măsură ce luna din Leu se încadrează cu Mercur retrograd şi Uranus, ambele în Taur. Luna se conectează cu Venus în Gemeni, inspirând o atmosferă relaxată în rutina ta de zi cu zi.

HOROSCOP 28 Aprilie - Vărsător

S-ar putea să întâlneşti în mod neaşteptat pe cineva din trecut, în timp ce luna din Leu se confruntă cu Mercur retrograd şi Uranus, ambele în Taur. Sau aţi putea să revedeţi o discuţie şi să veniţi cu o nouă perspectivă. Luna se conectează cu Venus în Gemeni, inspirând romantism şi creativitate!

HOROSCOP 28 Aprilie - Peşti

Luna din Leu se încadrează cu Mercur retrograd şi Uranus. O energie bună curge acasă, pe măsură ce luna se conectează cu Venus din Gemeni. Acesta poate fi un moment bun pentru a redecora sau a te distra cu cei dragi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici