HOROSCOP 28 mai. Venus intră în Taur. Zodiile leagă relaţii care le aduc beneficii

La final de săptămână, Venus ajunge în semnul Taurului, domiciliul său nocturn, unde va rămâne până pe 23 iunie. Pe parcursul acestui tranzit, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au mai multă încredere în ele, iar acest lucru se vede din calitatea interacţiunilor lor pe plan social şi profesional.

25650 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 mai. Venus intră în Taur. Zodiile leagă relaţii care le aduc beneficii

HOROSCOP 28 mai. Venus intră în Taur. Zodiile leagă relaţii care le aduc beneficii

HOROSCOP 28 MAI - Berbec

Venus poposeşte azi în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te bucuri de o perioadă bună din punct de vedere financiar. Prin intermediul relaţiilor cu anumite persoane, s-ar putea să primeşti ponturi sau veşti în legătură cu unele oportunităţi importante de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai făcut în ultima perioadă. Eşti pe-o traiectorie ascendentă din acest punct de vedere. Şansa-i de partea ta.

HOROSCOP 28 MAI - Taur

Venus ajunge astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un plus de şarm şi carismă. Prezenţa ta va fi la mare căutare în grupul de prieteni, în viaţa personală în general, dar şi la serviciu. Ştii să te faci plăcut(ă) şi să laşi o impresie bună, iar acest lucru s-ar putea să atragă tot felul de oportunităţi de afirmare, dar şi de alte tipuri, în direcţia ta. Se vede că eşti pe val.

HOROSCOP 28 MAI - Gemeni

Venus progresează azi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, iar din această cauză, este posibil ca în viaţa unor nativi(e) ai(le) acestui semn să se întoarcă un fost partener. Sau să îşi dea seama că se gândesc mai mult decât de obicei la cineva din viaţa lor amoroasă cu care nu mai au o conexiune. De asemenea, pe acest fundal, apare tentaţia de a începe o relaţie departe de ochii curioşilor, cel puţin momentan.

HOROSCOP 28 MAI - Rac

Venus îşi face intrarea astăzi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, ceea ce arată oportunităţi de colaborare în cadrul proiectelor, dar şi şansa de a cunoaşte mai multe persoane cu care nativii(ele) acestui semn împărtăşesc idealuri şi viziuni. În plus, te simţi foarte bine alături de prieteni, inspirat(ă) să îţi urmezi visurile şi ajutat(ă) atunci când simţi că ai prea multe pe cap, că nu poţi face faţă unor provocări mai mari.

HOROSCOP 28 MAI - Leu

Venus îşi face azi apariţia în casa carierei din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să te înţelegi mai bine cu superiorii în următoarea perioadă. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, acest tranzit poate anunţa faptul că încep să dezvolte sentimente romantice pentru o persoană situată pe o treaptă superioară în ierarhia socială/ profesională. În astfel de situaţii, este important să ai grijă cum abordezi lucrurile, mai ales dacă pot exista conflicte de interese.

HOROSCOP 28 MAI - Fecioară

Venus poposeşte în casa filozofiei de viaţă, dar şi a călătoriei, studiilor sau a interacţiunii cu instituţiile statului. În cazul anumitor nativi(e), ea poate anunţa o relaţie la distanţă şi/ sau cu o persoană de altă religie sau naţionalitate. În alte cazuri, poate fi vorba de debutul unor cursuri care le animă interesul sau un concediu pe care îl aşteptau de multă vreme. Unele relaţii le pot facilita acestor nativi(e) rezolvarea problemelor de natură birocratică.

HOROSCOP 28 MAI - Balanţă

Venus ajunge azi în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, ceea ce arată faptul că se deschide o perioadă bună pentru colaborări, dar şi pentru proiecte cu partenerul de viaţă din fonduri comune. S-ar părea că există echilibru în raportul de forţe dintre tine şi ceilalţi, dar trebuie să ai mare încredere cum gestionezi lucrurile, astfel încât să nu deraieze în situaţii-limită, în momente de maximă încordare care pot apărea perioada aceasta.

HOROSCOP 28 MAI - Scorpion

Venus intră în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să constaţi faptul că interacţionezi mai bine cu cei cu care lucrezi, dar şi cu partenerul de viaţă. De asemenea, acesta este un tranzit benefic pentru nativii(ele) aflaţi(te) la început de relaţie cu persoana iubită. Au şansa de a pune bazele unei legături puternice pe baze solide, printre care se numără şi cel mai important ingredient, o comunicare deschisă, calmă.

HOROSCOP 28 MAI - Săgetător

Venus îşi face azi loc în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că vei constata faptul că te înţelegi mai bine cu cei cu care lucrezi. De asemenea, este o perioadă benefică pentru mici ajustări în ceea ce priveşte stilul de viaţă şi/ sau alimentaţie ori etica profesională, mai ales în cazul în care nu ai acordat prea multă atenţie acestor apecte în această perioadă. Ţinteşte către echilibru în toate.

HOROSCOP 28 MAI - Capricorn

Venus ajunge astăzi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, semn că nu ai motive să-ţi faci griji în legătură cu modul în care te înţelegi cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar timpul petrecut împreună este unul de calitate. Relaţiile aflate la început de drum se bucură în această perioadă de romantism şi afecţiune, de o atmosferă în care partenerii se apropie mai mult.

HOROSCOP 28 MAI - Vărsător

Venus îşi face apariţia în casa familiei din astrograma ta solară, motiv pentru care te bucuri de armonie pe plan domestic în următoarea perioadă. Îţi este mai uşor să accepţi lucrurile pe care nu le poţi schimba la cei dragi, dar şi să consolidezi acele lucruri care vă apropie. În plus, s-ar putea să îţi reuşească o apropiere de o rudă cu care nu ai menţinut poate un contact stabil, cel puţin în ultima vreme.

HOROSCOP 28 MAI - Peşti

Venus poposeşte în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să te apropii mai uşor de ceilalţi, să ştii cum să le vorbeşti pentru a te asculta şi a obţine reacţiile pe care ţi le doreşti. Aşadar, nu îţi este deloc greu să te faci plăcut(ă) şi să consolidezi relaţii care ţi-ar putea aduce foarte multe beneficii pe viitor. Trebuie doar să ai încredere în tine şi să fii mereu foarte natural(ă).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici