HOROSCOP 29 martie 2023. Luna în Rac atrage energii nebănuite pentru zodii. Zi productivă pe creativitatea

O energie dulce şi grijulie curge pe măsură ce luna din Rac se conectează cu Venus din Taur. Acesta poate fi un moment minunat pentru dragoste! Totuşi, ai grijă să nu exagerezi sau să nu te răsfeţi prea mult.

27278 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 martie 2023. Luna în Rac atrage energii nebănuite pentru zodii. Zi productivă pe creativitatea

HOROSCOP 29 martie 2023

HOROSCOP 29 MARTIE - Berbec

Un cadou special şi poate neaşteptat ai putea primi, deoarece luna din Rac se conectează cu Venus şi Uranus, ambele în Taur. Luna se îndreaptă cu Jupiter în semnul tău, Berbec, ceea ce te poate face să realizezi ceva special sau să experimentezi noi trăiri!

HOROSCOP 29 MARTIE - Taur

Luna din Rac se conectează cu Venus şi Uranus, ambele în zodia ta, inspirând o atmosferă de susţinere şi aducând, poate, veşti neaşteptate. Luna se încadrează cu Jupiter în Berbec, încurajându-vă să vă conectaţi cu intuiţia.

HOROSCOP 29 MARTIE - Gemeni

Luna din Rac se conectează cu Venus şi Uranus, ambele în Taur, un vis s-ar putea împlini pe neaşteptate! Luna se confruntă cu Jupiter în Berbec, va trebui să luaţi o decizie cu privire la modul în care doriţi să investiţi în viitor.

HOROSCOP 29 MARTIE - Rac

Conexiuni sociale interesante se pot forma pe măsură ce luna din zodia ta, Rac, se conectează cu Venus şi Uranus, ambele în Taur. Ai putea intra în legătură cu o mulţime de persoane neaşteptate. Luna se confruntă cu Jupiter în Berbec, ceea ce vă poate găsi luând măsuri decisive în carieră.

HOROSCOP 29 MARTIE - Leu

Creativitatea ta se poate duce foarte departe astăzi, deoarece luna din Rac se conectează cu Venus şi Uranus, ambele în Taur. Luna se încadrează cu Jupiter într-un alt semn de foc, Berbec, care te-ar putea descoperi că te simţi cuprins de o nouă idee sau oportunitate inspiratoare!

HOROSCOP 29 MARTIE - Fecioară

Luna din Rac se conectează cu Venus şi Uranus, ambele în Taur, ceea ce ar putea aduce veşti bune şi oportunităţi neaşteptate, incitante! Luna se confruntă cu Jupiter în Berbec, descoperindu-vă că luaţi decizii importante cu privire la modul în care vă investiţi timpul.

HOROSCOP 29 MARTIE - Balanţă

Luna din Rac se conectează cu Venus şi Uranus, ambele în Taur, ceea ce ar putea aduce un sprijin neaşteptat. Este posibil să aveţi fani în locuri surprinzătoare! Luna se încadrează cu Jupiter în zodia opusă, Berbec, descoperind că faci o alegere importantă cu cine faci echipă pentru a-ţi îndeplini obiectivele viitoare.

HOROSCOP 29 MARTIE - Scorpion

Luna din semnul de apă Rac se conectează cu Venus şi Uranus, ambele în Taur, ceea ce te-ar putea găsi având o discuţie inspirată, poate surprinzătoare, cu un partener. Luna se confruntă cu Jupiter în Berbec, inspirând productivitate şi pasiune.

HOROSCOP 29 MARTIE - Săgetător

S-ar putea să găsiţi soluţii strălucitoare, neaşteptate la probleme dificile, deoarece luna din Rac se conectează cu Venus şi Uranus, ambele în Taur. Luna se încadrează cu planeta ta conducătoare Jupiter în tovarăşii zodii de foc Berbec, inspirând pasiune şi creativitate!

HOROSCOP 29 MARTIE - Capricorn

Luna din Rac se conectează cu Venus şi Uranus, ambele în Taur, inspirând o atmosferă relaxată în relaţiile voastre şi găsindu-vă conectarea cu oameni incitanţi, neaştepţi. Luna se încadrează cu Jupiter în Berbec, ceea ce te-ar putea găsi în legătură cu partenerii într-un mod profund şi neaşteptat.

HOROSCOP 29 MARTIE - Vărsător

Luna din Rac se conectează cu Venus şi cu planeta ta conducătoare Uranus, ambele în Taur, ceea ce te-ar putea descoperi că faci nişte schimbări neaşteptate în viaţa sau rutina ta de acasă. Este posibil să reflectaţi asupra unor teme precum confortul şi echilibrul dintre securitate şi flexibilitate. Luna se încadrează cu Jupiter în Berbec, aducând o conversaţie intrigantă.

HOROSCOP 29 MARTIE - Peşti 

Luna din Rac se conectează cu Venus şi Uranus, ambele în Taur, care te-ar putea găsi bucurându-te de senzaţii tari inedite! O energie aparte curge. Luna se confruntă cu planeta ta guvernantă Jupiter, aflată în prezent în Berbec, care te poate ajuta să-ţi construieşti bogăţia într-un mod interesant.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici