HOROSCOP 3 IULIE 2020: Zi tensionată pentru zodiile Mutabile

Astăzi se formează un singur aspect astral.

15461 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 IULIE 2020: Zi tensionată pentru zodiile Mutabile
Este vorba despre careul tensionat al Lunii din Săgetător cu Neptun retrograd din Peşti, care poate afecta percepţia zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) în plan financiar, sentimental sau în relaţie cu cariera.
 
HOROSCOP 3 IULIE BERBEC
 
Nu pari a fi într-o dispoziţie prea bună astăzi. Te frămânţi poate cu privire la unele gânduri, la modul în care vor evolua săptămâna viitoare sau mai departe în viitor nişte activităţi demarate zilele acestea sau decizii luat de curând. Din acest motiv, s-ar putea să fii mai tăcut(ă) decât de obicei, să nu ieşi în evidenţă aşa cum îţi este felul de obicei. Încearcă totuşi să nu-ţi alimentezi această stare. Caută mai degrabă compania oamenilor pozitivi, care te pot ajuta să vezi partea plină a paharului. Acest lucru te va ajuta să te întremezi din punct de vedere mental.
 
HOROSCOP 3 IULIE TAUR
 
Şi în cazul tău se manifestă astăzi unele griji. Ele ar putea avea legătură cu nişte proiecte pe care le coordonezi sau în care eşti implicat(ă) ori cu anumite relaţii, de prietenie sau colaborare. Pare că nu vă mai animă aceleaşi idealuri, că echilibrul de putere nu mai este în balanţă. În orice caz, se cere să faci cât de curând nişte alegeri serioase cu privire la aceste aspecte. Dar poate că astăzi nu este cea mai bună zi să faci acest lucru. Ai nevoie să te odihneşti, să îţi faci un plan şi abia apoi să iei o decizie.
 
HOROSCOP 3 IULIE GEMENI
 
Între tine şi partenerul de viaţă, ar putea intervi astăzi cariera ta sau a celuilalt; aveţi tendinţa poate să împrumutaţi comportamente de la serviciu şi să le utilizaţi acasă, vă concentraţi mai mult pe planul profesional decât pe cuplul pe care îl formaţi ori aţi amestecat viaţa de cuplu cu munca într-o afacere comună şi nu reuşiţi să le ţineţi separate. În cazul altor nativi(e), problemele de relaţionare se manifestă în raport cu cei cu care desfăşoară activităţi de ordin profesional. Există dezechilibre serioase în raportul de forţe care vă afectează destul de mult felul capacitatea de a comunica eficient.
 
HOROSCOP 3 IULIE RAC  
 
Dacă lucrezi astăzi, se vede că ai ajuns la capătul răbdării şi al puterii. Te mobilizezi destul de dificil, nu prea reuşeşti să te organizezi, iar capacitatea ta de a-ţi menţine nivelul de concentrare lasă de dorit. Într-un fel, este de înţeles de ce anume ai ajuns în acest punct; ai avut parte de o săptămână dificilă, în care ai fost supus(ă) sistematic la strees, iar efectele s-ar fi văzut oricum cândva în acest weekend. Încearcă să îţi duci la bun sfârşit sarcinile cu termen-limită ori pe cele care crezi că nu mai încap în programul tău de săptămâna viitoare.
 
HOROSCOP 3 IULIE LEU
 
În plan sentimental şi/ sau în relaţie cu copiii, ar putea apărea astăzi nişte tensiuni. Ele se datorează cel mai probabil unor probleme de încredere sau faptului că nu ai trasat nişte limite clare în anumite privinţe. Încearcă să faci în aşa fel încât să nu se ajungă la ceartă, căci altfel s-ar putea să îţi fie mai greu să deschizi un dialog prin care să se remedieze lucrurile. Aşadar, este foarte important să vorbeşti cu ei pe această temă, mai ales dacă v-aţi făcut planuri pe weekend şi este cam târziu să dai înapoi în ceea ce le priveşte.
 
HOROSCOP 3 IULIE FECIOARĂ
 
Nici în cazul tău nu tronează armonia în planul vieţii de familie. Există poate probleme de ordin casnic, domestic sau locativ care vă fac să polemizaţi, în privinţa cărora punctele voastre de vedere nu se întâlnesc. Trebuie să te asiguri că, în situaţii ca acestea, nu arunci şi mai mult gaz pe foc. Tensiunile s-ar putea extinde într-atât de mult încât să ajungă să includă şi alţi membri ai familiei, care vor fi tentaţi să ia partea unora sau a altora. Arată-te dispus(ă) la dialog pe aceste teme şi nu ţine cu dinţii prea tare de părerile şi viziunile tale.
 
HOROSCOP 3 IULIE BALANŢĂ
 
Comunici astăzi destul de greu cu colegii de muncă, lucru care poate ajunge să îţi afecteze randamentul destul de mult, în special dacă activezi într-o echipă. Sau poate că te înţelegi bine cu ei, dar întâmpini probleme cu aparatura de la birou ori cu programele pe care le utilizezi pentru a-ţi face treaba. În orice caz, cert este că lucrurile nu merg aşa cum te-ai aşteptat la serviciu. Caută să vezi dacă faci tu ceva greşit, încearcă să te priveşti obiectiv, iar dacă problema nu-i de la tine, încearcă atunci să nu pui prea mult la suflet ceea ce se-ntâmplă.
 
HOROSCOP 3 IULIE SCORPION
 
Din punct de vedere financiar, debutul weekend-ului nu arată prea grozav pentru tine. Poate ai făcut peste săptămână unele cheltuieli care nu figurează pe lista ta de cumpărături, iar acest lucru ţi-a afectat bugetul pentru zilele următoare. Sau poate că doleanţele partenerului şi/ sau copiilor cu privire la weekend depăşesc posibilităţile resurselor de care dispui peste aceste zile. Oricare ar fi situaţia, cert este că eşti depăşit(ă) în plan economic şi poate ar fi cazul să renunţi la unele lucruri sau să cauţi alternative mai avantajoase. În caz contrar, până la salariu, te vei confrunta cu unele lipsuri cam mari.
 
HOROSCOP 3 IULIE SĂGETĂTOR
 
În sectorul vieţii de familie, intervine astăzi o stare de agitaţie şi nelinişte care nu îţi este neapărat foarte cunoscută. Poate fi vorba despre o diferenţă de mentalităţi între tine şi cei dragi sau probabil că apar chestiuni de ordin casnic sau domestic în privinţa cărora iese la iveală prăpastia între generaţii. În felul acesta, rişti să păşeşti în weekend cu o stare de spirit nu tocmai pozitivă, înconjurat(ă) de o atmosferă tensionată. Poate ai avea mai mult decât de câştigat dacă i-ai invita pe apropiaţi la o şedinţă de familie pe baza acestor teme de interes particular pentru voi.
 
HOROSCOP 3 IULIE CAPRICORN
 
Astăzi n-ar trebui să formulezi păreri sau să emiţi judecăţi de valoare pe baza unor informaţii din auzite, neverificate pe marginea altor surse mai credibile. Există riscul ca unele bârfe sau veşti să fi fost lansate tocmai pentru a te induce în eroare. De asemenea, nu lăsa trecutul să îţi influenţeze opiniile despre prezent. Cei din jur vor recunoaşte dacă laşi temerile sau conflictele mai vechi să vorbească în locul tău. Nu se recomandă nici să porţi negocieri ori să semnezi contracte; nu cunoşti unele date şi ele s-ar putea dovedi a fi fost în dezavantajul tău. Mai aşteaptă puţin.
 
HOROSCOP 3 IULIE VĂRSĂTOR 
 
Dat fiind că e vineri astăzi, ai putea fi tentat(ă) să îţi faci planuri pe mâine şi/ sau poimâine cu un grup mic de prieteni apropiaţi. Ori poate ai programat ceva deja şi ai făcut unele plăţi în acest sens, dar ţi-ai dat seama că te-ai cam grăbit din acest punct de vedere. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, avertismentele lansate de astre vizează investiţiile în proiecte de grup sau planuri de viitor. Nu este tocmai un moment favorabil să direcţionezi resurse către ele, căci există riscul să apară pierderi pe care chiar nu prea aveai cum să le anticipezi.
 
HOROSCOP 3 IULIE PEŞTI 
 
Îţi poate fi astăzi dificil să faci faţă răspunderii şi responsabilităţilor care îţi revin în plan profesional. Nu este exclus chiar să ajungi să crezi că şefii îţi umflă voluntar volumul de lucru, că au un dinte împotriva ta şi-ţi oferă doar sarcinile de care nu vrea să se ocupe nimeni. Chiar dacă lucrurile stau aşa ori este vorba de o exagerare, cert este că nu rezolvi nimic dacă porneşti un conflict cu ei. Ţi-ai putea tăia singur(ă) craca de sub picioare în ceea ce priveşte ascensiunea profesională, adunând antipatii în loc de puncte în favoarea evoluţiei tale la serviciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici