HOROSCOP 3 mai. Iniţiative pripite, alimentate de confuzii. Zodiile fac eforturi care nu conduc niciunde

Luna din Gemeni face azi un careu tensionat cu Marte din Peşti, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) sunt pasibile de iniţiative pripite, alimentate de o înţelegere precară a situaţiilor cu care se confruntă.

11541 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 mai. Iniţiative pripite, alimentate de confuzii. Zodiile fac eforturi care nu conduc niciunde

HOROSCOP 3 mai. Iniţiative pripite, alimentate de confuzii. Zodiile fac eforturi care nu conduc niciunde

HOROSCOP 3 mai - Berbec

Trebuie să ai mare grijă astăzi la informaţiile cu care intri în contact. Unele din ele s-ar putea să nu fie adevărate, iar mai mult decât atât, există posibilitatea ca unele să fi fost elaborate chiar cu rolul de a te induce în eroare. Fii atent(ă) şi cum interpretezi tăcerea în anumite situaţii; e drept că poate constitui un răspuns, dar în acelaşi timp, este important să îl decodifici corect. În caz contrar, există posibilitatea să te afunzi în încurcături pe care le-ai creat singur(ă). Analizează cu obiectivitate toate datele problemei şi nu te da în lături să ceri lămuriri.

HOROSCOP 3 mai - Taur

Astăzi nu este o zi în care să amesteci prietenia cu banii, căci există riscul ca lucrurile să ajungă să se strice între tine şi cel(a) căruia îi soliciţi sau îi oferi un împrumut. De asemenea, ai grijă să nu te ia valul în ceea ce priveşte investiţiile. Reacţia prietenilor la auzul ideii tale de proiect poate să te entuziasmeze peste măsură şi s-ar putea să nu mai vezi erorile de logică ce pot conduce la un eşec sau, mai rău, la o pagubă importantă. Aşadar, trebuie să fii cumpătat(ă) şi să nu te laşi dus(ă) de val prea mult.

HOROSCOP 3 mai - Gemeni

S-ar putea să îţi fie greu să faci faţă anumitor manifestări de autoritate din partea superiorilor sau a unor persoane din familie. Poate că se implică prea mult în luarea unor decizii care ar trebui să ţină mai mult de tine decât de oricine altcineva sau ţi se impune să faci anumite lcururi care nu sunt conforme cu setul tău de valori şi principii. Este foarte important să ai mare grijă cum gestionezi astfel de situaţii pentru că există riscul să degenereze sau să te priveze de oportunităţi în viitor. Încearcă să te gândeşti de două ori înainte să reacţionezi.

HOROSCOP 3 mai - Rac

Este posibil ca astăzi să nu fii într-o stare de spirit prea bună. Poate că încă nu te-ai pus pe picioare cum trebuie după săptămâna trecută sau ziua de luni ţi-a servit unele evenimente nu tocmai plăcute peste care nu ai reuşit să treci cu totul. În orice caz, cert este că trebuie să fii foarte atent(ă) la energiile cu care intri în contact. Există posibilitatea să te ridici deasupra predicţiei astrelor, să îţi recapeţi buna dispoziţie, dar nu persista prea mult în medii care te vampirizează energetic. Caută-le pe acelea care te ajută să vezi partea bună a lucrurilor.

HOROSCOP 3 mai - Leu

Te confrunţi cu sentimentul că lucrurile nu merg prea bine în ceea ce priveşte relaţia de cuplu, o prietenie la care ţii foarte tare sau un proiect în care crezi mult. Nu te înşeli prea tare, dar s-ar putea să exagerezi puţin gravitatea situaţiei în care te afli. Încearcă să vezi care este problema, de fapt, şi ce este de făcut în privinţa ei. Poate că nu este nevoie decât de o discuţie deschisă pentru a pune lucrurile în ordine. Sau probabil că trebuie să arunci încă o privire critică asupra proiectului avut pe rol pentru a corecta ultimul defect.

HOROSCOP 3 mai - Fecioară

Dacă eşti implicat(ă) într-o colaborare la serviciu sau lucrezi cu partenerul de viaţă la un proiect, s-ar putea ca un dezechilibru în raportul de forţe să conducă la un randament scăzut, la conflicte care vă îngreunează munca împreună sau chiar vă fac să bateţi pasul pe loc. Aşadar, este foarte important să ajungeţi la un compromis în legătură cu subiectele spinoase, care relevă diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate. Trebuie să ştii la ce să renunţi, dar şi unde nu eşti de acord să laşi de la tine. Este nevoie de o atitudine fermă, dar flexibilă pe alocuri aşadar.

HOROSCOP 3 mai - Balanţă

Randamentul tău nu este prea ridicat astăzi şi există riscul să comiţi erori care se repară greu. Aşadar, este nevoie de un exerciţiu de motivaţie pentru a-ţi duce la bun sfârşit sarcinile zilei, dar şi pentru a face faţă cu succes provocărilor pe care nu le-ai luat în calcul sau pe care nu aveai cum să le anticipezi. Încearcă să dai dovadă de mai multă atenţie decât de obicei, mai ales dacă te confrunţi cu situaţii noi, care implică să vii cu soluţii rapide. Prin urmare, dacă îţi ordonezi atent treburile şi nu o iei pe scurtătură, totul merge bine.

HOROSCOP 3 mai - Scorpion

S-ar putea naşte azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Poate că dorinţele şi aşteptările voastre nu sunt bine sincronizate şi vă este greu, dintr-un motiv sau altul, să discutaţi despre ele. Poate că nu se va ajunge la un conflict propriu-zis pe această temă, dar planează o atmosferă încărcată, de care eşti pe deplin conştient(ă). Încearcă să le arăţi celor dragi că eşti dispus(ă) să porţi un dialog calm pe marginea acestui subiect, că nu există presiuni din partea ta să se comporte într-un anumit fel care nu le este confortabil sau nu îi reprezintă.

HOROSCOP 3 mai - Săgetător

În cazul tău, atmosfera tensionată se manifestă în raport cu unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ în raport de care tu şi partenerul de viaţă aveţi păreri diametral opuse. Dacă nu-i vizează şi pe ceilalţi membri ai familiei, poate că ar fi mai bine dacă aţi trata subiectul doar voi doi. În caz contrar, există riscul să se complice şi mai mult lucrurile, să se ajungă la un impas din care se iese greu. Pe de altă parte, este nevoie să laşi de la tine pentru a se atinge un consens. Gândeşte-te la ce poţi renunţa relativ uşor.

HOROSCOP 3 mai - Capricorn

La serviciu, riscă să se manifeste probleme de comunicare în raport cu unii colegi de muncă. Poate că aveţi parte de unele situaţii inedite la serviciu, care scot nu doar lucruri bune la iveală şi accentuează diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune. Ori probabil că stilul lacunar al e-mail-urilor sau mesajelor pe care vi le trimiteţi invită la interpretări greşite, care se lasă cu remarci tăioase. Oricare ar fi situaţia, cert este că mai bine ceri şi oferi lămuriri decât să se ajungă la nînţelegeri care puteau fi evitate şi care vă ţin în loc aiurea, fără niciun motiv.

HOROSCOP 3 mai - Vărsător

Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuieli pentru că există posibilitatea să mergi prea departe cu ele. Nu se justifică să depăşeşti limita nici dacă trebuie să cumperi un cadou, de exemplu, ori dacă găseşti o reducere substanţială în cazul unui produs pe care ţi-l doreai de multă vreme. Ai lucruri mai importante la care trebuie să te gândeşti în această perioadă, iar dacă-ţi pui bugetul în pericol, va trebui să tai din alte părţi unde ar fi nevoie de fonduri. Există un timp pentru toate, iar pentru anumite lucruri, este nevoie să mai aştepţi o vreme nu foarte îndelungată.

HOROSCOP 3 mai - Peşti

Diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune care există între tine şi unele rude apropiate s-ar putea manifesta astăzi mai vizibil decât de obicei. Ceva din felul în care te comporţi sau le vorbeşti s-ar putea să deschidă cutia pandorei, să aducă în actualitate nemulţumiri sau frustrări măturate mai demult sub covor. Aşadar, poate că ar fi util dacă ai fi pregătit(ă) să porţi o discuţie calmă, transparentă pe marginea lor în caz că apar în discuţie. Dar asumă-ţi faptul că, în raport cu unele lucruri, trebuie să dai dovadă de toleranţă, să accepţi că nu poţi schimba unele comportamente.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici