HOROSCOP 5 decembrie. Zodiile care ar trebui să se aştepte astăzi la surprize mai puţin plăcute

În prima parte ziua se derulează într-un ritm nu prea alert, tocmai bun pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti). Spre seară, când Luna intră în Berbec şi îi lansează un careu tensionat lui Jupiter din Capricorn, semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) trebuie să se aştepte la surprize mai puţin plăcute.

2348 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 decembrie. Zodiile care ar trebui să se aştepte astăzi la surprize mai puţin plăcute

HOROSCOP 5 decembrie. Zodiile care ar trebui să se aştepte astăzi la surprize mai puţin plăcute

Horoscop Berbec

Până în seara acestei zile, încă dai dovadă de o atitudine mai retras(ă). Reiterăm faptul că aceasta nu este generat(ă) de vreo problemă de sănătate sau de vreun eveniment mai puţin plăcut. Spre finele zilei, Luna schimbă semnul şi intră în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că primeşti un imbold de energie care te va ţine pentru câteva zile. Ai grijă însă pentru că, în primă fază, acesta îţi poate creşte nivelul de nervozitate, ajungând poate în postura de a te certa cu figurile de autoritate din viaţa ta personală şi/ sau profesională. Fii pe cât se poate conciliant(ă).

Horoscop Taur

Ziua de joi a acestei săptămâni te surprinde într-o dispoziţie la fel de deschis(ă) ca ieri. Comunici eficient cu oricine şi îţi este uşor să găseşti preocupări comune, pe bazele cărora poţi stabili o conexiune cu cei din jur. Acest lucru îţi este de ajutor nu numai pe plan social, ci şi la nivel profesional, mai ales dacă urmăreşti să demarezi proiecte ori să obţii o finanţare. Seara acestei zile s-ar putea să te găsească însă într-o stare de spirit nu prea plăcută. Poate că este vorba de oboseală sau de altceva care te face să te frămânţi cam mult.

Horoscop Gemeni

Astăzi, ca ieri, dai dovadă de un nivel de productivitate destul de ridicat. Acest lucru se vede din viteza cu care îţi duci la bun sfârşit activităţile şi din calitatea cu care le execuţi. Astrele prevestesc însă faptul că te încearcă totuşi un sentiment de teamă de necunoscut. Este vorba de faptul că-ţi este frică de lucrurile pe care nu le poţi controla. Că nu poţi ştii cu exactitate dacă planurile tale de viitor se vor desfăşura aşa cum ţi-ai propus. Cu cât înţelegi mai repede că uneori tot ce poţi face este să fii adaptabil(ă), cu atât mai bine.

Horoscop Rac

Creativitatea este punctul tău forte în prima parte a acestei zile, indiferent dacă te ocupi de sarcini profesionale sau programul îţi permite să te dedici hobby-urilor. Şi nivelul de romantism este mai ridicat atunci, semn că ţi-ar putea veni idei bune de activităţi care să te aducă mai aproape de persoana iubită. Spre seară însă, ies la iveală teme pe marginea cărora tu şi partenerul vă puneţi cu greu de acord sau chiar încercaţi să îl convingeţi pe celălalt de contrariu. Nu este exclus aşadar să se ajungă la situaţia în care se duc lupte aprige pentru putere în cuplu.

Horoscop Leu

Prima jumătate a zilei este una propice investiţiilor care vizează eficientizarea unor aspecte de ordin gospodăresc ori care urmăresc îmbunătăţirea spaţiului de locuit. Nu este de mirare aşadar dacă, până la căderea serii, eşti mai puţin efervescent(ă) decât de obicei. Sunt multe lucruri la care trebuie să te gândeşti şi vis-a-vis de care trebuie să dai dovadă de o atitudine matură şi responsabilă. Din dorinţa ca toate că iasă bine, s-ar putea ca finele zilei să te surprindă destul de obosit(ă), experimentând temeri cu privire la modul în care vor evolua aceste proiecte. Dar nu-ţi face prea multe griji totuşi.

Horoscop Fecioară

Abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt şi astăzi potenţate de astre: ştii să citeşti reacţiile celorlalţi şi să îţi modulezi discursul într-o manieră care vă aduce la concluzii comune, pe baza cărora puteţi construi strategii ce aduc laolaltă viziuni de altfel diferite. În plan sentimental, s-ar putea însă ca lucrurile să nu meargă la fel de bine. Mai exact, pe când ajungi acasă de la serviciu, climatul astral se schimbă şi favorizează alt gen de atitudini. Este foarte important să îţi urmăreşti reacţiile în raport cu persoana iubită şi/ sau copii. În caz contrar, există riscul să apară conflicte.

Horoscop Balanţă

Cu toate că se apropie sfârşitul de săptămână, nivelul de randament de care dai dovadă la serviciu este, în mod surprinzător, foarte ridicat. Unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn ar putea găsi timpul necesar să se ocupe şi de activităţi extraprofesionale aducătoare de profituri, care le suplimentează bugetul pentru acest weekend. Aşadar, premisele acestei zile sunt bune pentru tine, cel puţin în prima parte a zilei. Spre seară, s-ar putea contura însă discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă pe teme casnice şi/ sau gospodăreşti. Încearcă să scapi de atitudinea conflictuală şi se va ajunge repede la pace şi strategii comune.

Horoscop Scorpion

Joia aceasta te găseşte inspirat(ă) şi entuziast(ă) cu perspectivele acestei zile, dar s-ar putea ca nu toate să meargă conform planului. Ori pate nu îţi permiţi să dai dovadă de creativitate în chiar tot ceea ce întreprinzi. Dar cu toate acestea, se vede că încerci să vezi partea plină a paharului, abordând sarcini şi situaţii cu care te-ai obişnuit deja din unghiuri diferite. Spre seară însă, mai ales dacă ai un program de lucru care presupune să lucrezi la ore mai târzii, este posibil să te confrunţi cu unele dificultăţi la serviciu. Ele s-ar putea datora unor probleme de comunicare.

Horoscop Săgetător

Eşti mai retras(ă) şi introspectiv(ă) în cea mai mare parte a acestei zile, dar acest lucru nu este echivalent cu faptul că experimentezi lucruri nu prea plăcute care te-au adus în această stare. Ba dimpotrivă, eşti atent(ă) la doleanţele celorlalţi, mai ales ale persoanelor dragi, şi afectuos(oasă) cu cei la care ţii. Există riscul totuşi să mergi prea departe cu dovezile de iubire. Pentru apropiaţi, nimic nu este prea mult, dar cheltuielile exagerate pe cadouri sau răsfăţuri de tot felul chiar nu îşi au rostul dacă încerci să dezvolţi cu ei o relaţie bazată pe o alt fel de fundaţie.

Horoscop Capricorn

Eşti comunicativ(ă) şi deschis(ă) astăzi: se poate discuta cu tine la orice nivel, te faci plăcut(ă) cu uşurinţă şi legi repede relaţii graţie preocupărilor şi viziunilor interesante pe care le ai. Te animă tot felul de idei, iar entuziasmul de care dai dovadă este cu adevărat molipsitor. În raport cu familia, s-ar putea însă ca lucrurile să nu meargă la fel de bine, mai ales spre seară, când ajungi de la muncă. Ceva din comportamentul tău pare să nu le convină şi vă aduce în punctul de a arunca reproşuri unul în direcţia celuilalt. Mai bine discutaţi calm şi deschis.

Horoscop Vărsător

Şi tu te numeri printre zodiile care afişează un randament destul de ridicat pentru această zi lucrătoare din săptămână. Nu este exclus ca unii(ele) dintre nativi(e) să ajungă azi în punctul de a culege răsplata eforturilor de care au dat dovadă în plan profesional. Aşadar, ai putea încasa, cel puţin în prima parte a zilei, bonusuri, prime sau chiar eşti propus(ă) pentru o mărire salarială destul de consistentă. În cazul în care, spre seară, se nasc unele discuţii care ar putea să o ia într-o direcţie nu prea bună, caută să nu te raportezi la trecut când îţi formulezi opiniile.

Horoscop Peşti

Ziua de joi te găseşte într-o dispoziţie bună şi cu un nivel de energie destul de ridicat, stare de spirit care te susţine în tot ceea ce vei întreprinde, fie că este vorba despre chestiuni profesionale sau profesionale. Vezi oportunităţi de a întoarce situaţia în favoarea ta acolo unde altfel te-ai fi împotmolit din cauza faptului că planurile tale nu au evoluat aşa cum ţi-ai dorit. Indicat ar fi totuşi să dai dovadă de mai multă seriozitate vis-a-vis de cum îţi gestionezi banii. S-ar putea să fii tentat(ă) să îi investeşti în planuri care nu prezintă garanţii, cel puţin momentan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici