HOROSCOP 6 decembrie. Surprize constructive pentru trei zodii. Planurile eşuează, dar zodiile reuşesc să se adapteze

Luna din Capricorn aderă azi la un trigon armonios cu Uranus retrograd din Taur, prilej de surprize constructive pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

10375 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 decembrie. Surprize constructive pentru trei zodii. Planurile eşuează, dar zodiile reuşesc să se adapteze

HOROSCOP 6 decembrie

HOROSCOP 6 decembrie – Berbec

Cu toate că este luni, te numeri printre nativii(ele) care se bucură de un nivel crescut de productive. Este posibil ca, la mijloc, să fie şi motivaţia unor beneficii financiare suplimentare, cum ar fi un proiect suplimentar cu perspective financiare bune sau faptul că ar putea obţine unele avantaje în ceea ce priveşte condiţiile de muncă şi/ sau statutul în plan profesional. În orice caz, este clar că eşti în relaţie bună cu superiorii şi că începi săptămâna cu dreptul pe planul carierei. Cu puţin efort, dar şi cu repaus atunci când este cazul, poţi menţine acest ritm toată săptămâna.

HOROSCOP 6 decembrie – Taur

Astăzi eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, iar acest lucru îţi permite o apropiere crescută de ei atât în plan afectiv, cât şi în ceea ce priveşte preocupările şi pasiunile. În cazul în care ai cunoscut pe cineva interesant, s-ar putea să faci constatarea fericită că vă potriviţi din mai multe puncte de vedere decât ai crezut iniţial. De asemenea, se anunţă o zi productivă pentru nativii(ele) care lucrează în domenii creative şi/ sau care au afacerilor lor, care se bazează pe un hobby mai vechi. Sunt inspirate şi dau randament bun.

HOROSCOP 6 decembrie – Gemeni

Pentru tine, această zi de luni aduce o binevenită reglare a raportului de forţe între tine şi unele figuri de autoritate din familie şi/ sau în relaţie cu unele persoane dragi cu care nu te-ai prea înţeles în ultima vreme. Poate că reuşiţi să ajungeţi la un consens în legătură cu o problemă presantă de ordin locativ, casnic sau domestic ori poate că doar se mai domolesc spiritele. În orice caz, cert este că se instalează o stare de acalmie. Este important totuşi să ţii cont de faptul că este nevoie de eforturi consistente pe viitor pentru rezultate de durată.

HOROSCOP 6 decembrie – Rac

Eşti în relaţii bune azi atât cu persoanele cu care desfăşori activităţi profesionale, cât şi cu partenerul de viaţă. Acest lucru îţi permite să comunici foarte bine cu ei, să deschizi subiecte pe care nu credeai să le poţi aborda prea curând ori să te surprindă ei cu o deschidere cum rar ţi-a fost dat să întâlneşti. În felul acesta, s-ar putea rezolva astăzi o serie de probleme cărora nu aţi reuşit să le daţi de multă vreme de capăt. În cazul în care ai programate azi întâlniri de afaceru sau negocieri, fii sigur(ă) că deznodământul te va bucura nespus.

HOROSCOP 6 decembrie – Leu 

Un comision pe care îl faci astăzi sau un proiect extraprofesional s-ar putea să te surprindă cu o recompensă financiară la care nu te aşteptai, fie pentru că nu le-ai acceptat cu gândul la o viitoare răsplată, fie pentru că profitul depăşeşte ceea ce ţi-ai imaginat că vrei primi. Oricare ar fi situaţia, apar indicii clare conform cărora eşti pe calea cea bună. Ai fost inspirat(ă) să cochetezi şi cu alte domenii de activitate decât acela în care îţi desfăşori în mod normal munca, iar eforturile pe care le-ai întreprins până acum încep treptat să dea roade cât mai vizibile.

HOROSCOP 6 decembrie – Fecioară

Se întâmplă azi ceva în plan sentimental şi/ sau în relaţie cu copiii care te face să te simţi extrem de bine în pielea ta. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre o revitalizare a relaţiei cu partenerul de viaţă ori de un eveniment fericit în viaţa celor mici. În altele, atenţia primită din partea admiratorilor(oarelor) pare să le ofere nativilor(elor) acestui semn mai multe motive să aibă încredere în propria persoană. În orice caz, îţi prinde bine acest plus de bună dispoziţie şi te ajută să activezi mai bine atât pe plan personal, cât şi la serviciu.

HOROSCOP 6 decembrie – Balanţă

Unele evenimente trăite azi în raport cu familia s-ar putea să îţi readucă în minte situaţii din trecut trăite în raport cu ele, mai plăcute sau mai puţin plăcute. Oricare ar fi situaţia, cert este că această rememorare nu este o pură întâmplare. Astrele îţi semnalează faptul că ai ceva de învăţat de pe urma acestor experienţe sau că nu ţi-ai însuşit tocmai bine o lecţie de viaţă pe care ţi-au predat-o. În orice caz, este o zi benefică pentru reflecţie, dar şi pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi, care să fie cu adevărat de calitate.

HOROSCOP 6 decembrie – Scorpion

Anumite discuţii pe care le porţi astăzi s-ar putea să îţi dea de gândit în legătură cu unele posibile viitoare proiecte sau planuri de viitor şi/ sau în raport cu unele iniţiative personale sau colective pe care le ai deja în desfăşurare. Poate fi vorba de o idee care te scoate dintr-o încurcătură care durează de ceva vreme deja, sau probabil că afli cum anume ai putea implementa o viziune pe care ai pus-o în aşteptare. Oricare ar fi situaţia, cert este că eşti în avantaj. Ai lângă tine persoane care cred în tine şi care te sfătuiesc de bine.

HOROSCOP 6 decembrie – Săgetător

Se anunţă o zi potrivită pentru investiţii în plan profesional, fie că este vorba de o simplă cină cu care faci cinste unor persoane cu care vrei să construieşti o relaţie, fie că depui fonduri într-un proiect ori îţi asumi nişte riscuri financiare pentru a le demonstra superiorilor că o idee de-ale tale este viabilă. De asemenea, ar fi bine să aloci mai multe resurse astăzi modului în care te prezinţi în societate sau la locul de muncă, întrucât prima impresie pe care le-o laşi anumitor persoane foarte importante poate face diferenţa astăzi sau cândva în zilele care vor urma.

HOROSCOP 6 decembrie – Capricorn

Cu toate că este luni, eşti într-o stare de spirit de invidiat, ceea ce te ajută să ai o mentalitate pe măsură. Aşadar, chiar dacă se întâmplă ca unele planuri să nu funcţioneze aşa cum le-ai gândit de acasă, vei reuşi să te remontezi, să găseşti o alternativă în timp util, fără prea mult stres şi energie pierdută inutil. De asemenea, trebuie menţionat faptul că este o zi perfectă pentru demersuri birocratice. Prezenţa de spirit şi carisma de care dai dovadă s-ar putea să te ajute când ajungi la ghişeul unei instituţii de stat şi nu te-ai pregătit prea mult.

HOROSCOP 6 decembrie – Vărsător

Pe tine, ziua de luni te surprinde într-o stare de spirit destul de contemplativă. De regulă, nu ai prea multă răbdare să îţi asculţi intuiţia, dar dacă te laşi de data aceasta în voia energiei astrale, s-ar putea să constaţi că vocea ta interioară avea dreptate, că aveai deja răspunsurile la întrebările care te frământau de mai multă vreme. În plus, s-ar putea să găseşti forţa de a trece peste nişte gânduri obsesive, dar complet neconstructive care te bântuie deja de ceva vreme şi care te-au cam înfrântat din avântul pe care l-ai avut în anumite domenii ale vieţii tale.

HOROSCOP 6 decembrie – Peşti

Eşti racordat(ă) azi pe frecvenţa partenerului de viaţă şi/ sau a celor cu care lucrezi. Păreţi să aveţi idealuri şi viziuni similare, care vă împing în aceeaşi direcţie, iar vestea bună este că astăzi, faţă de alte dăţi, reuşiţi să gestionaţi mai uşor eventualele diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate de care s-a întâmplat adesea să vă poticniţi. Aşadar, s-ar putea să faceţi azi progrese mari în ceea ce priveşte unele proiecte comune, dar şi în raport cu acele iniţiative pe care încă nu le-aţi implementat, care au rămas pentru moment într-o fază incipientă de idee ceva mai largă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici