HOROSCOP 9 AUGUST: Berbecii, Racii şi alte două zodii, încolţite din toate părţile. Ce li se întâmplă

Pe tot parcursul zilei, Luna din Berbec trimite aspecte tensionat de careu planetelor grele din Capricorn, adică Jupiter, Pluto şi Saturn, toate aflate în retrogradare prin acest semn. Dup-amiază, rupe rutina cu o conjuncţie cu Marte, dar efectele acesteia s-ar putea să fie tot negative. Cele mai afectate zodii sunt cele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn), care se simt atacate din toate părţile.

24042 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 AUGUST: Berbecii, Racii şi alte două zodii, încolţite din toate părţile. Ce li se întâmplă

HOROSCOP 9 AUGUST: Berbecii, Racii şi alte două zodii, încolţite din toate părţile. Ce li se întâmplă

Berbec

S-ar putea ca unii(ele) nativi(e) să fie chemaţi(te) azi de urgenţă la muncă sau poate că programul le solicită să se prezinte şi astăzi la serviciu. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu eşti prea fericit(ă) din cauza acestui lucru. Încearcă totuşi să priveşti în perspectivă, să te concentrezi asupra beneficiilor pe termen lung pe care ţi le aduc asemenea situaţii. O atitudine proactivă te va ajuta să te poziţionezi mai aproape de-o promovare.

Taur 

Nu pari a fi azi într-o dispoziţie prea bună. Te resimţi după oboseala acumulată peste săptămână, după stresul la care ai fost supus(ă) de diverse situaţii de care ai avut parte. Încearcă să nu internalizezi energie negativă ori să ţi-o cultivi stând prea mult în medii care te vampirizează de-a dreptul. Caută compania oamenilor veseli, de la care să iei optimism. Ai nevoie să scapi din acest cerc vicios, să te desprinzi de gândurile pesimiste.

Gemeni

Unele relaţii, colaborări, proiecte sau planuri de viitor nu par să evolueze în direcţia cea bună, iar acest lucru te face să te frămânţi destul de tare la nivel interior. Dacă nu este în puterea ta să faci ceva pentru a le schimba în bine traiectoria, încearcă să nu îţi faci prea multe griji, pentru că nu are absolut niciun rost. Ai încredere că, într-un fel sau altul, această situaţie se va rezolva cu bine.

Rac 

Cu toate că este duminică, eşti cuplat(ă) în continuare cu gândul la treburile de la serviciu. Sau poate că nu tu eşti cel(a) care nu pune ferm o barieră între cele două domenii de viaţă, ci partenerul. Oricare ar fi situaţia, caută să nu se ajungă la un conflict din cauza asta, la reproşuri cu privire la lipsa de implicare a celuilalt în familie sau gospodărie. Nu este decât ceva temporar, ce se va rezolva.

Leu

Dacă munceşti astăzi, fie că aşa îţi cere programul sau o faci benevol, pentru a te face remarcat(ă) la serviciu, nu te aştepta ca randamentul tău să fie prea ridicat. Ai nevoie de odihnă şi destindere, departe de responsabilităţile de la muncă. În cazul altor nativi(e), se constată poate unele neplăceri de ordin medical, ce nu le permit să îşi respecte angajamentele de weekend. Indiferent de situaţie, e clar că ai nevoie de o pauză.

Fecioară 

Se remarcă azi o atmosferă încărcată între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Este dificil de prognozat care este motivul de supărare, dar cert este că nu sunteţi în toane bune unul cu celălalt. Tendinţa ar putea fi aceea de a te răsti ori de a-i ignora, dar nu rezolvi nimic prin strategii extreme de genul acesta. Propune-le un dialog calm pe seama lucrurilor care vă nemulţumesc şi veţi ajunge la un rezultat.

Balanţă 

În cazul tău, este mai uşor de spus de unde vin tensiunile în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau alţi membri ai familiei. Este vorba poate de o chestiune mai complicată în plan domestic, casnic sau locativ, în privinţa căreia nu vă este uşor să ajungeţi la un punct de vedere comun şi la o strategie care să mulţumească pe toată lumea. Poate nu ar fi rău să laşi de la tine, măcar puţin.

Scorpion 

În cazul în care lucrezi astăzi, de la birou, dar mai ales dacă munceţi de acasă, este posibil să apară probleme de comunicare cu colegii de muncă. Nici programele sau aparatura nu prea ţin cu tine, ceea ce te face să te gândeşti serios la o investiţie într-un laptop mai bun, de exemplu, sau la un alt fel de upgrade. Până la urmă, vei da de capăt problemelor, dar nu le lăsa să te afecteze.

Săgetător

Dacă ţi-ai făcut de cap ieri şi ai intrat şi în bugetul destinat pe astăzi ori în cazul în care ai început weekend-ul cu fonduri reduse, ar fi de dorit ca astăzi să o laşi mai moale cu cheltuielile. Poate nu ai ajuns la fundul sacului, dar se întrevăd la orizont, cândva săptămâna viitoare, plăţi destul de mari şi ar fi bine să ai nişte rezerve pentru astfel de situaţii. Fă-ţi planuri mai puţin costisitoare.

Capricorn

În raport cu familia, dar mai ales cu anumite rude, s-ar putea să ai parte astăzi de unele tensiuni. Din pricina unor varii motive, îţi va fi azi mai greu decât de obicei să gestionezi diferenţele de mentalitate. Astfel, creşte exponenial riscul de conflicte. Pentru a te asigura că weekend-ul se termină într-o notă pozitivă, asigură-te că dai dovadă de răbdare şi toleranţă în privinţa celor dragi, indiferent de modul în care ei reacţionează astăzi.

Vărsător

Nu te lăsa astăzi influenţat(ă) de trecut în modul în care te raportezi la cei din jur. Poate există asemănări mari între situaţii din prezent şi evenimente prin care ai trecut la un moment dat, dar nu face paralele. De asemenea, nu băga în seamă zvonurile sau informaţiile care îţi parvin prin diverse canale. Dacă vrei să te lămureşti în privinţa a ceva, întreabă direct persoana (a)vizată. Din gura târgului ies tot felul de nimicuri.

Peşti 

Dacă ai astăzi planuri cu prietenii, gândeşte-te de două ori înainte să plăteşti în locul lor. Acelaşi sfat se aplică şi în cazul împrumuturilor, inclusiv dacă nu eşti cel(a) care le solicită. Aşadar, încearcă să nu amesteci banii cu prieteniile. În caz contrar, s-ar putea să încasezi unele dezamăgiri destul de mari, care îşi vor lăsa amprenta pe relaţiile pe care le ai cu ceilalţi. Oferă-te să îi ajuţi altfel şi nu se vor supăra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici