HOROSCOP Joi, 21 iulie. Stare de alertă pentru patru zodii. Prezenţa de spirit, singurul lor aliat

Luna şi Marte realizează azi o conjuncţie în semnul Taurului, astfel că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au parte de o zi plină de neprevăzut, în care trebuie să dea dovadă de prezenţă de spirit.

26546 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 21 iulie. Stare de alertă pentru patru zodii. Prezenţa de spirit, singurul lor aliat

HOROSCOP 21 Iulie - Berbec

Luna aderă la o conjuncţie cu Marte în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că trebuie să ai mai multă grijă la cheltuieli pe parcursul acestei zilei. Există posibilitatea de a depăşi limitele pe care ţi le-ai impus pentru acest moment al săptămânii şi astfel ai putea risca să nu dispui în weekend de fondurile necesare pentru a-ţi finanţa în mod confortabil activităţile cu rudele apropiate sau cu prietenii. Aşadar, nu este tocmai momentul potrivit în care să dai dovadă de spontaneitate la cumpărături şi să te abaţi de la lista de cumpărături. Moderaţia este cheia astăzi.

HOROSCOP 21 Iulie - Taur

Luna şi Marte fac o conjuncţie în chiar semnul naşterii tale, semn că te bucuri astăzi de un plus de energie şi asertivitate. Aşadar, dacă te aşteaptă unele discuţii importante la locul de muncă sau în viaţa profesională, fii sigur(ă) că vei reuşi să îţi exprimi punctul de vedere fără nicio senzaţie de trac. Ştii exact ce şi când să spui pentru a obţine reacţia pe care ţi-o doreşti din partea celorlalţi, iar din acest motiv, s-ar putea să îţi atragi şi unele mici anticipatii sau cel puţin să îi intimidezi pe unii dintre cei cu care intri în contact.

HOROSCOP 21 Iulie - Gemeni

Luna şi Marte se întâlnesc astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să te confrunţi astăzi cu unele stări de nervozitate care par să se nască din senin. Cel mai probabil, este vorba fie de oboseală şi stres adunate peste săptămână, pe care nu le-ai procesat tocmai bine, fie de nişte nemulţumiri sau frustrări pe care nu le-ai discutat cu cei care ar putea remedia problemele sau cu persoane care te-ar putea ajuta să treci peste ele. Aşadar, consideră acest aspect drept un prilej de a-ţi echilibra starea interioară, de a scăpa de acest balast.

HOROSCOP 21 Iulie - Rac

Luna şi Marte aderă azi la un aspect de conjuncţie în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta generală. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, acest aspect astral poate aduce progrese în privinţa unor proiecte pe care le coordonează, în care sunt implicaţi(te) şi/ sau pe care le vor demara în viitor. Ştiu ce îşi doresc şi nu le este teamă să îşi asume riscuri, dar sfatul astrelor este acela de a le cântări atent înainte. În alte cazuri, se simt impulsionaţi(te) de prieteni să îşi urmeze visurile, să îşi pună în aplicare un plan abandonat.

HOROSCOP 21 Iulie - Leu

Luna şi Marte îşi dau întâlnire astăzi în casa carierei din astrograma ta solară, indiciu cum că dai dovadă astăzi de asertivitate la locul de muncă. Ştii că ai dreptate şi că eşti îndreptăţit(ă) să îţi aperi punctul de vedere, iar acest lucru îţi dă avânt. Pe de altă parte, s-ar putea ca unii dintre superiori să nu vadă tocmai cu ochi buni acest lucru. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi situaţiile tensionate, să dai dovadă de mai multă diplomaţie şi tact. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu unele antipatii care îţi pot face rău.

HOROSCOP 21 Iulie - Fecioară

Luna şi Marte se întâlnesc pe parcursul zilei în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunilor cu instituţiile statului. În toate aceste situaţii, dai astăzi dovadă de multă hotărâre şi perseveranţă. Planurile s-ar putea să nu se desfăşoare chiar aşa cum ţi-ai dorit, dar te concentrezi pe partea bună a lucrurilor şi încerci să vezi oportunitatea din orice situaţie mai puţin favorabilă. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă la momentele în care insişti prea mult ca ceva să se întâmple şi investeşti timp şi energie pe care le-ai fi putut direcţia către un alt obiectiv.

HOROSCOP 21 Iulie - Balanţă

Luna şi Marte realizează astăzi o conjuncţie în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea naşte astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi în legătură cu o investiţie comună pe care aţi făcut-o recent sau în raport cu una pe care urmează să o faceţi. Indiferent care este motivul pentru care apar probleme, cert este că singura soluţie este să comunicaţi deschis, să menţineţi un echilibu la nivelul raportului de forţe dintre voi. În felul acesta, nu riscaţi să ajungeţi la situaţii care ar putea deveni complicate.

HOROSCOP 21 Iulie - Scorpion

Luna şi Marte îşi dau întâlnire azi în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, astfel că interacţiunile cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi nu te lasă azi să te plictiseşti. Totul este pe repede înainte şi dat fiind personalităţile voastre puternice, nu puţine vor fi ocaziile în care veţi vrea cu toţii să vă impuneţi punctele de vedere. Aşadar, există riscul să apară tensiuni între voi, dar dacă ai grijă cum gestionezi momentele mai sensibile, poţi fi sigur(ă) că vei ocoli cu succes orice situaţie car ar fi putut degenera într-un conflict în toată regula.

HOROSCOP 21 Iulie - Săgetător

Luna şi Marte fac azi o conjuncţie în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, motiv pentru care nu duci lipsă astăzi de energie şi randament. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă la tendinţa de a face unele lucruri pe fugă, de a fi superficial(ă) în anumite situaţii. De asemenea, se recomandă să ai grijă la activităţile profesionale sau fizice în general care te expun riscului de accidente. Din cauza neatenţiei sau a unei neîndemânări temporare, eşti mai expus(ă) azi decât de obicei unor situaţii care s-ar putea să nu se termine tocmai bine pentru tine.

HOROSCOP 21 Iulie - Capricorn

Luna şi Marte îşi dau întâlnire în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, astfel că cele mai antrenante momente ale zilei s-ar putea să le petreci în compania partenerului de viaţă şi/ sau a celor mici. Pe de altă parte, acolo unde iubirea este mare, s-ar putea ca şi scânteile să se ridice la acelaşi nivel cel puţin. Aşadar, trebuie să ai grijă cum gestionezi momentele în care spiritele se încing. În cazul în care eşti single, s-ar putea să realizezi că dezvolţi sentimente puternice, greu de controlat, pentru o persoană cu totul şi cu totul specială.

HOROSCOP 21 Iulie - Vărsător

Luna şi Marte se intersectează azi în casa familiei din astrograma ta solară, astfel că momentele cu cei dragi nu te lasă să te plictiseşti. Discuţiile voastre sunt cu totul interesante şi ajung la subiecte la care nu te-ai fi aşteptat. Pe de altă parte, există şi riscul de a lua o întorsătură negativă, de a friza un conflict în toată puterea cuvântului. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune între tine şi rude. Încearcă să accepţi lucrurile pe care nu le poţi schimba la ei şi să investeşti în cele comune.

HOROSCOP 21 Iulie - Peşti

Luna şi Marte realizează o conjuncţie în casa comunicării din horoscopul tău general, astfel că te numeri astăzi printre nativii(ele) care dau dovadă de asertivitate în ceea ce priveşte modul în care se raportează la persoanele din viaţa lor personală şi/ sau de la locul de muncă. Pe de altă parte, te confrunţi şi tu cu riscul de a fi judecat(ă) greşit, de a deranja anumite persoane cu încrederea de sine pe care o afişezi. Aşadar, poate că în anumite contexte trebuie să porţi mănuşi de catifea, astfel încât să nu lezezi orgoliul unor oameni care pot influenţa anumite situaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici