HOROSCOP LUNI, 29 ianuarie 2024. Berbecul are sărbătoare în familie. Leul alege singurătatea, Vărsătorul flirtează la serviciu

Horoscopul zilei de luni, 29 ianuarie 2024, potrivit site-ului de profil horoscope.com.

7840 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP LUNI, 29 ianuarie 2024. Berbecul are sărbătoare în familie. Leul alege singurătatea, Vărsătorul flirtează la serviciu

HOROSCOP LUNI, 29 ianuarie 2024.

HOROSCOP 29 IANUARIE - Berbec

Un eveniment festiv are loc astăzi în casa ta, Berbec. Este ziua de naştere a unui membru al familiei? O mulţime de glume se spun alături de discuţii intense despre subiecte profunde şi poveşti despre evenimente ciudate care au loc în întreaga lume. S-ar putea să faci planuri pentru o altă adunare, dar un pic altfel şi în casa altcuiva. Dragostea poate înflori. 

HOROSCOP 29 IANUARIE - Taur

Cartierul tău este un loc aglomerat astăzi, Taur. Poate că are loc o adunare publică de un fel, poate de natură socială, politică sau umanitară. Câţiva dintre prietenii tăi ar trebui să fie acolo. S-ar putea să treci prin zonă cu partenerul tău romantic, mai mult din curiozitate. Rămâi un timp. Ai putea să înveţi ceva şi să descoperi o cauză care ar putea însemna mult pentru tine.

HOROSCOP 29 IANUARIE - Gemeni

Din punct de vedere financiar, lucrurile par să meargă grozav pentru tine acum, Gemeni. Prin urmare, ai putea plănui să faci o investiţie în casa ta. Dacă deţineţi deja una, aţi putea decide să o remodelaţi sau să o redecorezi. Dacă nu, atunci ai putea bântui birourile agenţilor imobiliari în următoarele câteva săptămâni. Acesta este un moment bun pentru a vă folosi energia pentru îmbunătăţirea propriului spaţiu. 

HOROSCOP 29 IANUARIE - Rac

În acest moment, Rac, cea mai mare parte a concentrării tale este fie asupra unui grup la care eşti membru, fie asupra unui subiect intelectual în care ai un interes intens. Sau poate ambele! Artele, în special scrisul şi desenul, ar putea fi printre aceste subiecte. Câţiva dintre cei mai apropiaţi prieteni îţi pot împărtăşi interesul, în special o femeie care locuieşte în apropiere, aşa că te poţi aştepta la câteva discuţii interesante în următoarele zile. Bucuraţi-vă de ele!

HOROSCOP 29 IANUARIE - Leu

Astăzi s-ar putea să decizi să-ţi petreci o mare parte a zilei singur acasă, Leu, poate lucrând la un proiect creativ. Intelectul şi imaginaţia voastră funcţionează la un nivel înalt, iar o adunare de prieteni s-ar putea să vă fi inspirat. Aceasta este o zi bună pentru a vă folosi talentul artistic. Perspicacitatea şi viziunea dvs. ar trebui să dea naştere unor rezultate emoţionante. Munceşte din greu!

HOROSCOP 29 IANUARIE - Fecioară

Aşteaptă-te să fii înconjurat de dragoste şi de afecţiune autentică astăzi, Fecioară. Prietenii, cei din familie şi un partener romantic foarte special ţi-ar putea acorda mult mai multă atenţie decât de obicei. O activitate de grup sau un alt eveniment social te-ar putea pune atât pe tine, cât şi pe iubitul tău în legătură cu nişte oameni interesanţi care ar putea deveni prietenii tăi. Vor fi schimbate multe informaţii, inclusiv numele şi numerele de telefon ale celor care s-ar putea dovedi a fi contacte importante de afaceri.

HOROSCOP 29 IANUARIE - Balanţă

Dragostea idealistă ţi-ar putea ieşi astăzi în cale, Balanţă. Acest lucru ar putea implica un coleg sau, eventual, pe cineva dintr-un grup cu care sunteţi afiliat. Ar putea fi chiar cineva pe care nu l-ai considerat niciodată mai mult decât un prieten. Oricine ar fi, poate părea prea perfect pentru a fi adevărat. Pentru ca romantismul să aibă succes trebuie să iubeşti şi defectele unei persoane.

HOROSCOP 29 IANURIE - Scorpion

Călătoria cu avionul, poate în compania unor prieteni, ar putea fi în lucru pentru tine, Scorpion. Un grup din care sunteţi parte ar putea dori să facă o excursie împreună, poate într-un loc asociat cu tradiţii artistice sau spirituale. Partenerul tău romantic te-ar putea însoţi şi el, făcând o evadare romantică, cât şi o aventură. Prietenii tăi vor dori să meargă în locuri frumoase.

HOROSCOP 29 IANUARIE - Săgetător

O pauză norocoasă te-ar putea pune într-o categorie financiară mai mare decât erai acum două zile, Săgetător. Problemele de carieră, poate cele care privesc artele, ar putea fi implicate într-un fel. Probabil că tu şi partenerul tău romantic veţi dori să ieşiţi şi să vă sărbătoriţi norocul. Totuşi, asigură-te că nu exagerezi. Vei dori să te simţi absolut fabulos mâine, astfel încât să te poţi bucura în continuare de succesul tău.

HOROSCOP 29 IANUARIE - Capricorn

Un eveniment social ar putea aduce în viaţa ta o nouă persoană fascinantă, poate dintr-o cultură diferită, Capricorn. Această persoană ar putea ajunge să vorbească cu tine ore întregi despre o serie de subiecte interesante care vă interesează pe amândoi. Aţi putea întâlni şi alţi oameni interesanţi, iar unii v-ar putea deveni prieteni, dar această persoană ar putea deveni un prieten foarte apropiat sau partener romantic. Asiguraţi-vă că faceţi schimb de numere de telefon. 

HOROSCOP 29 IANUARIE - Vărsător

Te îndrăgosteşti de cineva pe care îl cunoşti la serviciu, Vărsător? Dacă da, s-ar putea să descoperi că sentimentele tale sunt reciproce. Prietenul tău ar putea să-ţi dea un telefona sau un e-mail, ca să te invite afară, departe de serviciu. Alţi oameni ar putea fi prezenţi, dar acest lucru nu vă împiedică să vă cunoaşteţi mai bine şi să vă daţi seama că această relaţie este promiţătoare. Singura problemă este că s-ar putea să fie nevoit să-l ţii ascuns o vreme, cel puţin la serviciu.

HOROSCOP 29 IANUARIE - Peşti

Dragostea este în primul rând pe agenda ta de astăzi, Peşti. Tu şi partenerul tău romantic poţi părăsi o adunare de prieteni pentru a fi singuri şi a vorbi despre una, despre alta. Comunicaţi bine, iar sentimentele intense dintre voi ar putea fi evidente pentru amândoi şi chiar pentru toţi cei care vă cunosc. Dacă sunteţi împreună de ceva vreme, s-ar putea vorbi despre un angajament sau despre o nuntă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici