HOROSCOP Miercuri, 22 iunie. Zi plină, în ritm alert. Zodiile trebuie să fie atente cum acţionează

Mijlocul de săptămână stă sub semnul conjuncţiei între Lună şi Marte în Berbec, indiciu cum că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) au parte de o zi plină, în ritm alert.

4001 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 22 iunie. Zi plină, în ritm alert. Zodiile trebuie să fie atente cum acţionează

HOROSCOP Miercuri, 22 iunie. Zi plină, în ritm alert. Zodiile trebuie să fie atente cum acţionează

HOROSCOP 22 IUNIE - Berbec

Luna face o conjuncţie cu Marte în chiar semnul naşterii tale, semn că mijlocul de săptămână îţi aduce un plus de energie şi productivitate. Pe de altă parte, există şi riscul să te enervezi mai uşor, să ai tendinţa de a începe lucruri pe care nu le şi duci la bun sfârşit neapărat. De asemenea, trebuie să ai grijă la tentaţia de a spune anumite lucruri prea direct, de a te grăbi atunci când trebuie să iei anumite treburi pe îndelete. Dacă profiţi de valenţele pozitive ale acestui eveniment astral, te vei declara mulţumit(ă) de proiecte la finalul acestei zile.

HOROSCOP 22 IUNIE - Taur

Luna aderă la o conjuncţie cu Marte în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să îţi fie mai greu să gestionezi momentele de furie astăzi. De regulă, eşti o persoană răbdătoare, care nu se manifestă vulcanic la prima nemulţumire, dar s-ar părea că ai adunat mai mult supărări pe parcursul săptămânii sau că se întâmplă ceva care te face să îţi ieşi din fire într-un mod care te surprinde până şi pe tine. Încearcă să te gândeşti de două ori înainte să spui sau să faci lucruri de la care nu poţi să te sustragi.

HOROSCOP 22 IUNIE - Gemeni

Luna face o conjuncţie cu Marte în casa proiectelor şi a vieţii sociale, ceea ce înseamnă că se cere să dai dovadă astăzi de spirit de iniţiativă şi de asertivitate în raport cu planurile tale de viitor sau cu iniţiativele pe care le derulezi în asociere cu alte persoane. De asemenea, atragi atenţia în grupul de prieteni şi te faci remarcat(ă), dar în acelaşi timp, există riscul să spui sau să faci anumite lucruri care nu cad bine, care sunt prea directe. Aşadar, este important să analizezi energia persoanelor din jurul tău, să te asiguri că procedezi aşa cum trebuie.

HOROSCOP 22 IUNIE - Rac

Luna aderă la o conjuncţie cu Marte în casa carierei din horoscopul tău solar, semn că, la locul de muncă, se recomandă să dai dovadă astăzi de ambiţie şi asertivitate. Pe de altă parte, în raport cu şefii, o astfel de atitudine s-ar putea să nu fie cea mai apreciată în raport cu toţi superiorii. Aşadar, trebuie să analizezi cu atenţie energia de la serviciu şi să te asiguri că afişezi tactul şi diplomaţie necesare în contextele care necesită o astfel de abordare din partea ta. În caz contrar, rişti să îţi atragi antipatii pe care le-ai fi putut evita.

HOROSCOP 22 IUNIE - Leu

Luna formează o conjuncţie cu Marte în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pe de-o parte, eşti suficient de hotărât(ă) să faci faţă tuturor provocărilor care se ivesc pe aceste planuri şi ştii cum să te impui, dar pe de altă parte, trebuie să ţii cont că graba strică treaba, că ai mai mult de câştigat dacă aştepţi înainte să acţiunezi, cel puţin în anumite contexte. Dacă reuşeşti să îţi însuşeşti aceste calităţi în echilibru, vei ajunge extrem de departe cu tot ceea ce ţi-ai propus să faci în aceste domenii de viaţă.

HOROSCOP 22 IUNIE - Fecioară

Luna şi Marte îşi dau mâna în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea ca discuţiile cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi să trateze astăzi tema banilor comuni sau a unor investiţii care antrenează fondurile tuturor. În astfel de contexte, este normal să vrei să îţi impui punctul de vedere, dar astfel riscă să se nască dezechilibre la nivelul raportului de forţe dintre tine şi ceilalţi. Aşadar, mai bine încurajează la dialog şi foloseşte-te de argumente pentru a le arăta că viziunea sau soluţia ta este cea câştigătoare.

HOROSCOP 22 IUNIE - Balanţă

Luna şi Marte realizează o conjuncţie în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ai parte de o zi dinamică în raport cu partenerul de viaţă şi/sau cu cei cu care lucrezi. În cazul cel bun, reuşiţi să faceţi împreună mai multe lucruri decât v-aţi propus, iar competiţia dintre voi are rolul de a vă aduce mai aproape decât aţi sperat de obiectivele voastre finale. Pe de altă parte, există riscul să se dezechilibreze lucrurile la nivelul raportului de forţe dintre voi, astfel că este nevoie de unele eforturi din partea voastră pentru a echilibrea balanţa.

HOROSCOP 22 IUNIE - Scorpion

Luna şi Marte fac o conjuncţie azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, semn că te bucuri de un plus de energie şi randament, în cazul cel bun. Există însă şi riscul ca acest eveniment astral să îşi arate colţii în ceea ce te priveşte, să te suprasoliciţi până la finalul acestei zile. De asemenea, trebuie să ai grijă cum gestionezi lucrurile la serviciu, căci s-ar putea naşte unele tensiuni între tine şi unii colegi de serviciu cu care şi aşa îţi este greu să relaţionezi. Încearcă să dai dovadă de raţiune în astfel de momente.

HOROSCOP 22 IUNIE - Săgetător

Luna şi Marte formează o conjuncţie în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce arată că se anunţă o zi plină în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Pe de altă parte, există şi riscul să se nască tensiuni din tot felul de nimicuri, astfel că trebuie să ai mare grijă cum gestionezi lucrurile între tine şi ei. În caz contrar, s-ar putea chiar să ajungeţi în punctul de a renunţa la unele planuri pe care vi le-aţi făcut împreună pentru astăzi. La serviciu, însă, te bucuri de inspiraţie şi soluţii originale.

HOROSCOP 22 IUNIE - Capricorn

Luna şi Marte formează o conjuncţie în casa familiei din astrograma ta solară, semn că te numeri şi tu printre nativii(ele) care au parte azi de o zi dinamică în familie. Pe de-o parte, s-ar putea să ai parte de spontaneitate în raport cu cei dragi, să ieşiţi din monotonie prin activităţi care nu se află de obicei în programul vostru comun. Pe de altă parte, există şi riscul ca diferenţele de mentalite şi/ sau de viziune să fie mai vizibile decât de obicei, să nu poţi face abstracţie de ele. Aşadar, există riscul să ajungeţi să vă certaţi aprins.

HOROSCOP 22 IUNIE - Vărsător

Luna şi Marte realizează azi o conjuncţie în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce îţi garantează faptul că dai dovadă de asertivitate în interacţiunile cu ceilalţi, fie la locul de muncă, fie în viaţa personală. Pe de altă parte, s-ar putea să existe şi contexte în care se recomandă să dai dovadă de diplomaţie, în care un stil direct nu este chiar ceea ce ai nevoie. Aşadar, este foarte important să îţi analizezi bine interlocutorul şi să vezi dacă nu cumva ar fi indicat să schimbi ceva la abordarea ta înainte să ajungi la subiecte cu mize mari.

HOROSCOP 22 IUNIE - Peşti

Luna şi Marte aderă la o conjuncţie în casa banilor din horoscopul tău solar, iar sfatul astrelor pentru tine este acela de a avea grijă cât de mult cheltuieşti astăzi. Există riscul să te laşi dus(ă) de val, să bagi mâna prea adânc în buzunar şi să intri în bugetul destinat pentru acest final de săptămână. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de plăţi pe care nu ai putut să le preconizezi din timp ori pe care le-ai evitat până când nu s-a mai putut acest lucru. Aşadar, poate că ar fi indicat să strângi cureaua.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici