HOROSCOP Miercuri, 3 august – Situaţii complicate cu final fericit. Patru zodii trec prin foc ca să ajungă la liman

Luna din Balanţă trimite azi un careu tensionat lui Venus din Rac, dar influenţa de altfel distonantă a aspectului este mult ameliorată de recepţia mutuală a celor doi aştri. Pentru că Luna este în domiciliu în Rac şi Venus îşi are domiciliul diurn în Balanţă, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) au parte de situaţii complicate cu final fericit.

27359 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 3 august – Situaţii complicate cu final fericit. Patru zodii trec prin foc ca să ajungă la liman

Sursa Foto - NASA

HOROSCOP 3 august - Berbec

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ ar putea să producă azi tensiuni seriose între tine şi partenerul de viaţă. Nu este exclus ca această situaţie să implice şi alte persoane din familia extinsă, care nu sunt de acord fie cu părerea ta, fie cu modul în care persoana iubită consideră că ar trebui să gestionaţi lucrurile. În privinţa anumitor aspecte, va trebui să laşi de la tine, iar în ceea ce le priveşte pe altele, trebuie să ţii la ceea ce contează pentru tine. Într-un fel sau altul, se vor angaja lucrurile, dar trebuie să-ţii nervii în frâu.

HOROSCOP 3 august - Taur
S-ar putea să îţi fie greu astăzi să comunici cu unii colegi de muncă, iar din această cauză, s-ar putea să nu faci progresele pe care le doreşti în cazul unor sarcini de serviciu. Cel mai probabil depinzi de ei într-o proporţie mai mică sau mai mare, iar din cauza erorilor lor sau a ritmului mai lent de muncă, ai şi tu de suferit. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba de unele defecţiuni tehnice care le dau bătăi de cap. Aşadar, este nevoie să dai dovadă astăzi de răbdare şi diplomaţie până când se arată rost să intervii.

HOROSCOP 3 august - Gemeni

Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuieli pentru că s-ar putea să fii tentat(ă) să mergi prea departe cu ele. Poate că vrei să îţi faci ţie un răsfăţ sau cineva drag din familie şi-a exprimat dorinţa de a primi un cadou mai special. În alte cazuri, s-ar putea ca nativii(ele) acestui semn să fi uitat că trebuie să se prezinte la o aniversare sau un alt eveniment care necesită să ducă ceva, iar astfel, sunt nevoiţi(te) să sară peste bugetul alocat. În orice caz, s-ar putea să ajungi în situaţia de a trebui să-ţi ajustezi niţel bugetul pe weekend.

HOROSCOP 3 august - Rac
Ceva din comportamentul celor dragi sau a unei rude în particular s-ar putea să nu îţi cadă tocmai bine. Sau poate că ceva din ceea ce ai spus tu produce o reacţie negativă în cineva din familie. Este clar oricum că lucrurile nu merg prea bine între voi, că trebuie să laşi de la tine în anumite situaţii. În caz contrar, există riscul ca situaţia să escaladeze şi să se ajungă la ceva rău dintr-un lucru aproape neînsemnat. În alte situaţii, nativii(ele) acestui semn ar putea primi reproşuri din cauza faptului că au tendinţa de a tot amâna sarcinile godpodăreşti.

HOROSCOP 3 august - Leu

S-ar putea să primeşti astăzi unele veşti care te pun pe gânduri sau care, în cel mai rău caz, îţi dau motive serioase de îngrijorare. Poate că nu te aşteptai ca anumite lucruri să evolueze în acest mod, să te trezeşti într-o situaţie ca cea pe care o experimentezi astăzi. În alte cazuri, însă, s-ar putea ca temerile să nu aibă neapărat un fundament real. Este important aşadar să cântăreşti bine lucrurile şi să te asiguri că nu îţi faci griji pentru nimic. Există riscul să tragi concluzii pripite, să pui răul în faţă înainte ca acesta să se fi-ntâmplat.

HOROSCOP 3 august - Fecioară

Nu se întrevede o zi tocmai bună pentru nativii(ele) care vor să facă astăzi investiţii în planuri de viitor ori în proiecte personale sau de grup. Este posibil ca perspectivele să nu fie atât de îmbucurătoare pe cât au părut iniţial, astfel că riscul de a încasa o pagubă este mare. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o dezamăgire în legătură cu profiturile realizate de pe urma unei investiţii mai vechi. Banii s-ar putea lăsa aşteptaţi sau poate că nu reuşeşti să obţii câştigurile la care te-ai aşteptat. Poate că trebuie să schimbi ceva la gestionarea bugetului.

HOROSCOP 3 august - Balanţă

Din câte se pare, nu eşti în relaţii prea bune azi cu superiorii. Poate că te deranjează sarcinile de serviciu care ţi-au fost delegate sau nu îţi cade bine modul în care unul din şefi înţelege să îşi exercite autoritatea faţă de tine. Sau probabil că te simţi stresat(ă) la locul de muncă şi resimţi prea tare aşteptările şi presiunile care vin la pachet cu funcţia pe care-o ai. Oricare ar fi situaţia, încearcă să dai dovadă de profesionalism. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu antipatii pe care nu ţi le doreşti, care te ţin în loc.

HOROSCOP 3 august - Scorpion

Starea ta de spirit s-ar putea să aibă azi de suferit. Poate că ţi s-a întâmplat de curând ceva care ţi-a provocat un sentiment de teamă sau dezamăgire ori te-a supărat cineva astăzi. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă de o melancolie trecătoare, fără vreo sursă aparte. În situaţii ca acestea, este important să vezi partea bună a lucrurile, să nu pierzi prea multă vreme gândindu-te la ceea ce nu merge aşa cum ai plănuit. Dacă procedezi astfel, vei vedea că nimic nu este prea greu de rezolvat ori de acceptat dacă nu, după caz.

HOROSCOP 3 august - Săgetător

O chestiune care ţine de un proiect, o relaţie de prietenie sau chiar de cea de cuplu nu evoluează tocmai bine. Ba chiar s-ar putea să îţi dea motive serioase de îngrijorare, să te facă să te gândeşti că timpul şi energia pe care le-ai investit nu vor conduce la nimic sigur şi bun. Încearcă să vezi dacă nu cumva astrele te predispun să supradimensionezi unele lucruri care nu merg bine în defavoarea altora, mai importante, care evoluează bine. Dacă temerile îţi sunt totuţi fondate, ţine cont că nu depinde doar de tine ca totul să meargă în direcţia dorită.

HOROSCOP 3 august - Capricorn

S-ar putea să nu fii în cele mai bune relaţii astăzi cu unul dintre superiori, mai ales dacă există sau a existat ceva romantic între voi. În alte cazuri, tensiunile s-ar putea să vizeze relaţia cu un colegi mai vechi în branşă, cu un colaborator sau client cu ştate vechi. Alţi(te) nativi(e) ai(le) semnului ar putea experimenta un raport de forţe inegal în relaţie cu partenerul de viaţă sau altcineva din domeniul lor de activitate. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să-ţi aperi drepturile, dar în acelaşi timp să dai dovadă de diplomaţie. Nu-i uşor, dar nici imposibil.

HOROSCOP 3 august - Vărsător

Din câte se pare, te aşteaptă azi o complicată la serviciu. Poate că sarcinile care ţi-au fost delegate sunt mai numeroase şi/ sau mai dificile decât de obicei. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de unele resurse limitate, invers proporţionale cu aşteptările care atârnă pe umerii tăi şi cu timpul pe care îl ai la dispoziţie. Aşadar, sorţii nu prea sunt în favoarea ta, dar dacă îţi păstrezi stăpânirea de sine, s-ar putea să te miri şi tu la finalul zilei de ceea ce ai reuşit să obţii în condiţiile date. Ai încredere în tine şi mergi înainte.

HOROSCOP 3 august - Peşti

Orgoliile sunt mari astăzi acasă, iar din această cauză, există riscul să se ajungă la certuri din nimic în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copii. Aveaţi poate dorinţe şi aşteptări diferite unul de la celălalt în anumite situaţii, iar odată ce acestea nu au fost satisfăcute, riscă să se stârnească tensiuni pe care nu le mai poţi evita. Încearcă să nu iei anumite lucruri în nume personal, să dai dovadă de răbdare şi înţelegere. În caz contrar, spiritele se vor încinge şi nu se va ajunge la nimic bun, nici pentru tine, nici pentru cei dragi ai tău.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici