HOROSCOP Vineri, 5 Ianuarie 2024. Unele zodii sunt pline de energie, altele au parte de provocări în plan profesional sau sentimental

3238 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 5 Ianuarie 2024. Unele zodii sunt pline de energie, altele au parte de provocări în plan profesional sau sentimental

HOROSCOP 5 IANUARIE - BERBEC

Nu duci lipsă de energie astăzi, iar o parte din aceasta se converteşte într-un randament ridicat la locul de muncă. Faci faţă cu bine presiunii şi răspunderii la care eşti supus(ă) şi care îţi revine la locul de muncă, dar acest lucru nu te scuteşte de eventualele tensiuni în raport cu superiorii. Cu toate că îţi dai silinţa să le faci pe toate ca la carte, ei tot găsesc lucruri pentru care să nu fie mulţumiţi. Poate că te simţi îndreptăţit(ă) să le ţii piept, dar efectul unui conflict asupra parcursului tău profesional poate fi unul destul de puternic negativ.

HOROSCOP 5 IANUARIE - TAUR

Starea ta de spirit ar putea fluctua destul de mult pe parcursul zilei de astăzi. În principiu, eşti bine dispus(ă) şi ai un tonus mental foarte bun, dar riscă să se întâmple lucruri dincolo de puterea ta de control care te supără destul de mult. Ori poate asociezi tu lucruri din prezent cu evenimente din trecut, fapt care ajunge să redeschidă răni mai vechi. Încearcă să reevaluezi modul în care gestionezi lucrurile care nu merg conform planului. Ai tendinţa să iei astfel de evenimente ca pe ceva personal, menite să te descurajeze şi să îţi dejoace proiectele foarte bine ticluite.

HOROSCOP 5 IANUARIE - GEMENI

Interacţiunile cu ceilalţi - fie ei persoane din domeniul profesional sau cei cu care formezi un cuplu sau o familie - sunt o adevărată provocare astăzi, dar nu neapărat una care să te sperie. În ceea ce îi priveşte pe unii(ele) dintre ei(le), ştii cum să îi iei, deşi par refractari(e) la viziunile pe care le propui. Există însă alţii(tele) - prieteni, colaboratori sau finanţatori - cu care nu se comunică atât de uşor; ideile voastre par a nu se suprapune în puncte esenţiale, ceea ce riscă să ducă la neînţelegeri şi chiar conflicte. Străduieşte-te să faci în aşa fel încât să evitaţi disensiunile.

HOROSCOP 5 IANUARIE - RAC

Tu, pe de altă parte, te înţelegi foarte bine cu cei din jur, dar mai ales cu cei(le) cu care eşti implicat(ă) într-o afacere sau într-un cuplu. Problemele ar putea apărea atunci când se trece peste limitele despre care aţi vorbit la început sau pe care le-aţi trasat tacit atunci când abia vă cunoşteaţi. Aceasta este una dintre acele zile în care fiecare îşi doreşte să aibă ultimul cuvânt, apelând la tot felul de tertipuri pentru a-şi impune părerile în faţa celorlalţi. În felul acesta însă, vă puneţi piedici inutile de pe urma cărora va avea toată lumea de pierdut.

HOROSCOP 5 IANUARIE - LEU

Dovedeşti astăzi un grad crescut de productivitate, dar s-ar putea ca acest nivel crescut de randament să se manifeste doar în condiţii optime de lucru. Mai exact, dacă intervin urgenţe şi decalaje, s-ar putea ca şi gradul tău de eficienţă să scadă. În prima parte a zilei, toate merg conform planului şi te descurci de minune, dar s-ar putea ca, de la orele amiezii încolo, să apară astfel de factori perturbatori care interferează cu capacitatea ta de lucru. În plus, s-ar putea ca energia şi tonusul mental de care dispui să nu fie prea generoase, ceea ce îţi pune piedici.

HOROSCOP 5 IANUARIE - FECIOARĂ

Per ansamblu, te înţelegi bine cu partenerul de viaţă şi cu copiii, dar aspectele astrale de astăzi scot în evidenţă acele zone de incompatibilitate care servesc adesea drept sursă de conflicte. În consecinţă, aceasta poate fi o zi în care ies la iveală lucruri pe care unii dintre voi le-au ascuns celorlalţi. Sau poate că dezvoltaţi fără motiv un sentiment de neîncredere faţă de cei dragi, fapt care conduce, ca în primul caz, la tensiuni inutile. Ia astfel de conjuncturi ca o metodă de a vă reevalua şi regla comportamentele. Încearcă deci să nu se ajungă chiar atât de departe.

HOROSCOP 5 IANUARIE - BALANŢĂ

Lucrurile par să meargă bine în gospodărie sau cel puţin asta este părerea ta despre modul în care ele evoluează. Partenerul pare să aibă un alt punct de vedere pe care nu se dă în lături să ţi-l comunice într-un mod şi pe un ton care seamănă mai degrabă cu un reproş decât cu o observaţie. Este clar că viziunile voastre diferă în ceea ce priveşte unele chestiuni de ordin casnic sau domestic. Pentru ca totul să intre pe făgaşul normal, este important să discutaţi lucrurile calm. Răstindu-vă unul la celălalt nu rezolvaţi nimic, ci agravaţi eventualele probleme de comunicare.

HOROSCOP 5 IANUARIE - SCORPION

Şi tu te numeri printre nativii(ele) zodiilor care nu au parte de o zi prea reuşită la locul de muncă. În mod normal, comunici eficient cu colegii de serviciu şi îţi ordonezi bine activităţile, dar s-ar putea ca ziua de azi să se abată de la regulă. Atmosfera de la serviciu ar putea fi destul de încărcată, programul se aglomerează, aparatura de la birou îţi face probleme, iar totul pare că o ia razna în jurul tău. Tot ce poţi face în asemenea circumstanţe este să îţi păstrezi calmul şi să te înarmezi cu motivaţia necesară să le faci faţă.

HOROSCOP 5 IANUARIE - SĂGETĂTOR

Din punct de vedere financiar, pari să te bucuri de stabilitate. Ba mai mult, unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn primesc astăzi oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unei părţi din economii prin intermediul anumitor investiţii. Ţineţi însă cont de faptul că cresc proporţional şi cheltuielile, mai ales cele care nu reprezintă o prioritate. Odată ce te poziţionezi mai în siguranţă pe acest plan, poţi avea tendinţa de a face cumpărături pe care altfel le-ai evita sau le-ai rezerva doar pentru ocazii speciale şi reduceri consistente. Acum ai putea ceda tentaţiei, ceea ce nu face bine bugetului.

HOROSCOP 5 IANUARIE - CAPRICORN

Nivelul de energie de care ai parte astăzi în plan fizic şi mental este destul de ridicat, dar unii membri ai familiei pot găsi metode prin care să îţi pună la încercare această stare pozitivă. Modul în care reacţionează într-o circumstanţă care te afectează direct riscă să îţi schimbe complet dispoziţia, ceea ce îţi răpeşte şi din vigoarea de care ai fi dat azi dovadă. Încurajează-i la dialog şi asigură-te că nu ajungeţi în situaţia în care vă pricinuiţi supărări pe care le-aţi fi putut evita. Fii calm(ă) dar ferm(ă) în felul în care te raportezi faţă de cei dragi.

HOROSCOP 5 IANUARIE - VĂRSĂTOR

Eşti o persoană care nu se pierde rememorând episoade din trecut şi care nu le permite frustrărilor şi temerilor să îi afecteze judecata despre prezent, dar s-ar putea ca astăzi să fii prins(ă) pe picior greşit. Acest lucru se vede din felul în care comunici şi din cuvintele pe care le adresezi celorlalţi, mai cu seamă în discuţiile importante, pe teme sensibile. Trebuie să fii conştient(ă) însă de faptul că poţi ajunge în situaţia de a spune lucruri pe care le-ai fi dorit ţinute pentru tine sau pe care ai vrea să le retragi. Activează-ţi filtrul raţiunii cât de repede.

HOROSCOP 5 IANUARIE - PEŞTI

Viitorul apropiat se prefigurează a fi unul promiţător pentru tine întrucât faci progrese vizibile în direcţia obiectivelor tale de viitor. Cu toate acestea, azi nu este momentul potrivit să faci investiţii sau să manipulezi în vreun fel sume importante în vederea implementării sau dezvoltării unor proiecte. Şansele ca aceşti bani să se transforme într-o pagubă sunt destul de mari. De asemenea, se recomandă să eviţi acordarea sau solicitarea de împrumuturi. Există posibilitatea să nu le primeşti ori să nu le restitui la timp, ceea ce conduce la probleme dacă beneficiarul sau cedentul este un prieten. Nu combina cele două domenii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici