Ieşi pe plus. Într-o lume în care totul este în online, de la ştirile pe care le citeşti la conţinutul pe care îl consumi, factura nu are cum să fie altfel

974 afişări
Imaginea articolului Ieşi pe plus. Într-o lume în care totul este în online, de la ştirile pe care le citeşti la conţinutul pe care îl consumi, factura nu are cum să fie altfel

Ieşi pe plus. Într-o lume în care totul este în online, de la ştirile pe care le citeşti la conţinutul pe care îl consumi, factura nu are cum să fie altfel

Totul în zilele noastre este la un click distanţă, iar telefonul a devenit noua cutie poştală.

Care sunt avantajele E-facturii venite în noua cutie poştală?

Primeşti factura instant, imediat după ce a fost emisă de furnizorul de servicii.

O factură în formatul tipărit, pe hârtie, are un drum lung de parcurs până să ajungă în mâna ta şi depinde de mulţi factori. Acest drum şi factorii care pot duce uneori la întârzieri, dispar odată cu E-factura. Dacă optezi pentru factura electronică, odată ce este emisă de furnizor, E-factura ajunge în “noua ta cutie poştală” în doar câteva secunde.

Scapi de sertarul de facturi

Facturi peste facturi, puse într-un sertar. Povestea sună cunoscut pentru mulţi dintre noi. Cu toţii ştim cât de greu este să găseşti ce cauţi în acel sertar, iar când decizi să îl goleşti, facturile respective ajung deşeuri. România a generat 33,09 kg de hârtie/cap de locuitor potrivit ultimelor date disponibile. Hârtia reprezintă 10% din deşeurile pe care un român le produce, iar o parte din acest procent vine chiar de la facturile pe suport de hârtie.

E-factura vine ca o soluţie pentru aceste probleme. Dispui de o arhivă electronică unde poţi căuta uşor în istoricul facturilor tale, în timp ce îţi reduci amprenta negativă asupra mediului.

Poţi plăti factura online

Scapi de drumul la ghişee pentru achitarea facturii. Plata online a facturilor îţi oferă posibilitatea şi avantajul de a achita factura oriunde te-ai afla.

Tot mai mulţi români aleg să plătescă online cumpărăturile şi facturile. Un sondaj recent a arătat că peste 52% dintre români au folosit cardul bancar pentru efectuarea unei plăţi la cumpărături online, iar peste 41% dintre respondenţi folosesc constant cardul sau un cont bancar pentru plata facturilor lunare.

Cum se activează E-factura CEZ Vânzare?

Tot ce trebuie să facă un client CEZ Vânzare pentru a primi factura în format electronic este să intre în contul din aplicaţia mobilă My CEZ, disponibilă în GooglePlay şi AppStore, să acceseze secţiunea “Alege E-factura”, să apese butonul Activează, să completeze adresa de e-mail unde doreşte să primească facturile de energie şi gaze naturale şi să confirme link-ul de activare primit pe e-mail. 

Cât costă?

ZERO. Seriviciul este gratuit – nu se percepe niciun cost suplimentar la factură pentru acest serviciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici