Jocurile Olimpice de la Tokyo. Organizatorii au anunţat 15 cazuri de infectare cu COVID-19

  • Competiţia asiatică a debutat nefast, din punct de vedere sanitar.
  • Jocurile Olimpice de Vară se ţin fără spectatori din pricina pandemiei.
  • Competiţia se dispută în intervalul 23 iulie-8 august.
2694 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice de la Tokyo. Organizatorii au anunţat 15 cazuri de infectare cu COVID-19

Jocurile Olimpice: 15 persoane infestate cu SARS-CoV-2 au fost depistate la Tokyo

Organizatorii au identificat 15 persoane infectate cu virsulul SARS-CoV-2. Cei găsiţi cu Covid sunt legaţi în diferite moduri de Jocurile sportive găzduite de Japonia.

Primul caz de Covid raportat în Satul Olimpic se referă la o persoană din străinătate, dar nu la un sportiv. Nici identitatea şi nici starea de sănătate nu au fost dezvăluite.

Celelalte persoane infectate sunt 7 lucrători contractuali, şase angajaţi ai comitetului local de organizare şi doi reprezentanţi ai presei.

Dintre aceste cazuri, 8 au ajuns la Tokyo din străinătate, în urmă cu mai puţin de două săptămâni, iar 7 locuiesc în Japonia. Nu este clar dacă aceşti oameni au avut acces la Satul Olimpic.

Sâmbătă după-amiază, încă un caz. Un membru al Comitetului Internaţional Olimpic Coreean a ieşit pozitiv cu coronavirus, la sosirea sa în Japonia. Oficialul a fost imediat izolat.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tokyo,
jocuri,
covid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici