VIDEO  Jocurile Olimpice. A doua medalie la canotaj pentru România: argint în proba de patru rame masculin

  • S-a spart conducta cu medalii pentru România: după aurul fetelor, a urmat argintul băieţilor, totul în decurs de o oră, miercuri dimineaţă.
  • Medalia băieţilor a fost adusă de Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi de Cosmin Pascari.
  • Legătura dintre medalii? Mihăiţă Ţigănescu este iubitul Ancuţei Bodnar, proaspăta campioană olimpică.
1392 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice. A doua medalie la canotaj pentru România: argint în proba de patru rame masculin

Jocurile Olimpice. A doua medalie de la canotaj pentru România: argint în proba de patru rame masculin

Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berari şi Cosmin Pascari au terminat pe doi cursa de la patru rame masculin!

România a cucerit medaliile de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo, miercuri, în proba masculină de patru rame fără cârmaci, prin Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Cosmin Pascari.



Australia (Alexander Purnell, Spencer Turrin, Jack Hargreaves, Alexander Hill) s-a impus cu timpul de 5 min 42 sec 76/100, stabilind cel mai bun timp olimpic, întrerupând seria Marii Britanii, care ratează în premieră aurul olimpic după 20 de ani.

Tricolorii au încheiat în 5 min 43 sec 13/100, sosind la 37/100 de campionii olimpici. Cei patru componenţi ai bărcii României sunt vicecampioni europeni la Varese, anul acesta, şi vicecampioni mondiali la Linz, în 2019. Ţigănescu, Berariu şi Pascari sunt şi campioni europeni în 2018, la Glasgow.

Bronzul a revenit Italiei (Matteo Castaldo, Marco di Costanzo, Matteo Lodo, Giuseppe Vicino), în 5 min 43 sec 60/100.

Britanicii Oliver Cook, Matthew Rossiter, Rory Gibbs şi Sholto Carnegie, care pe finalul cursei au deviat de la direcţie, fiind la un moment dat aproape de coliziunea cu echipajul italian, s-au clasat pe locul patru (5:45.78).

Cei 4 au ieşit campioni mondiali la juniori, la 16 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici