Video ZONA FRICII. ROMÂN LA VERONA. Episodul 3: Restaurante închise şi carabinieri în loc de gladiatori, aşa arată noul peisaj din Verona

  • Marile obiective turistice ale Veronei, Arena şi Casa Julietei, au rămas fără turişti
  • Italienii îmbrăcaţi în gladiatori de lângă Arena au dispărut, iar în locul lor sunt prezenţi carabinierii
  • Restaurantele din centrul Veronei au fost închise
6788 afișări

Dacă nu ai fost niciodată în Verona, trebuie să ştii că sunt două mari obiective pe care nu ai voie să le ratezi. Arena – care este un fel de Colosseum local şi Casa Julietei. Da, Julieta din tragedia lui Shakespeare. În Episodul Trei din Zona Fricii, Robert, românul stabilit în Verona, îţi arată că ambele locaţii au rămas fără turişti.

Robert Thomas, journalist român din Verona: De fiecare dată trebuie să stai, să aştepţi să îţi vină rândul, să te aşezi lângă inimioara asta, să îţi faci o poză cu Arena în spate. În stânga începe via Mazzini, strada cea mai aglomerată, care duce la Casa Julietei. Nici ţipenie de om, doar Poliţia care mă întreabă acum de sănătate.

Poliţiştii şi carabinieri au luat locul italienilor îmbrăcaţi în gladiatori care se pozau cu trecătorii. Robert a scăpat cu bine.

Robert Thomas, journalist român din Verona: Le-am arătat această declaraţie pe propria răspundere pe care trebuie să o ai tot timpul cu tine şi au spus că e ok.

Şi, pentru că şi în România au fost închise restaurantele, uite la ce să te aştepţi.

Este o pizzerie aici, nu am văzut-o niciodată închisă, închide noaptea târziu şi e deschisă tot timpul pentru că e o zonă turistică. În zona asta, restaurantele sunt unul după altul. Toate acestea sunt terase.”

E tristă Italia în varianta asta, e concluzia lui Robert.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici