Alexandru Rădulescu, condamnat la 23 de ani de închisoare pentru uciderea unui tânăr

Alexandru Rădulescu - acuzat că vara trecută a împuşcat mortal un tânăr pe malul lacului Bungetu II, din localitatea Văcăreşti, judeţul Dâmboviţa - a fost condamnat la 23 de ani de detenţie şi la plata unor despăgubiri morale de 200 de mii de lei.

8 afișări
Imaginea articolului Alexandru Rădulescu, condamnat la 23 de ani de închisoare pentru uciderea unui tânăr

Alexandru Rădulescu, condamnat la 23 de ani de închisoare pentru uciderea unui tânăr

Fostul şef al Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN), Alexandru Rădulescu, a fost judecat de către Tribunalul Dâmboviţa, pentru uz de armă letală fără drept, omor calificat şi lovire sau alte violenţe.

Anchetatorii au stabilit că, în 25 iunie 2006, Rădulescu a folosit intenţionat o armă letală, iniţial pentru a-l ameninţa pe Constantin Rădulescu, iar apoi pentru a trage în direcţia capului acestuia.

În urma anchetei, s-a stabilit că Rădulescu a folosit arma de vânătoare în alte scopuri decât cel cinegetic şi de protecţie a vânatului şi că a ignorat faptul că, prin contractul cu Compania Naţională de Administrare a Fondului Piscicol avea doar dreptul de exploatare a resurselor acvatice vii din Lacul de acumulare Bungetu II, digul pe care se afla victima fiind accesibil publicului.

În urma expertizelor şi a reconstituirii efectuate în timpul anchetei, s-a mai constatat că Rădulescu a acţionat cu intenţie, nu din culpă, aşa cum a invocat în repetate rânduri.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici