Alţi doi membri ai grupării lui Pietroi care au primit mandat s-au predat

Alţi doi dintre membrii grupării lui Sile Pietroi care au primit, vineri seara, mandat de arestare preventivă de la Curtea de Apel Bucureşti s-au predat poliţiştilor, iar cel de-al treilea este dat în urmărire, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

60 afișări
Imaginea articolului Alţi doi membri ai grupării lui Pietroi care au primit mandat s-au predat

Alţi doi membri ai grupării lui Pietroi care au primit mandat s-au predat

Teodor Achim a fost luat de acasă de poliţişti în cursul zilei de sâmbătă, iar Gică Pârvulescu s-a predat, vineri seară, agenţilor de la Poliţia Capitalei, împreună cu Vasile Fierbântu, zis Sile Pietroi. Achim şi Pârvulescu au fost încarceraţi, ca şi Pietroi, într-unul din aresturile Poliţiei Capitalei.

Cel de-al treilea membru al grupării lui Pietroi pentru care instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, Dan Florin Auraru, este dat în urmărire, a precizat comisarul Ciocan.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, vineri, prin soluţie definitivă, să admită recursul procurorilor împotriva soluţiei Tribunalului Bucureşti care a respins arestarea a nouă membri, dar numai în cazul a patru dintre aceştia.

Instanţa a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele Vasile Fierbântu, zis "Sile Pietroi", Teodor Achim, Gică Pârvulescu, zis "Gică Boxeru", şi Dan Florin Auraru.

Pentru ceilalţi cinci membri ai grupării pentru care procurorii au cerut arestarea preventivă, instanţa Curţii de Apel Bucureşti a dispus să le interzică să părăsească localitatea de domiciliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici