Arad: Peste 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă, depistate la graniţă

Politiştii de frontieră arădeni au depistat, sâmbătă noapte, 21.000 de pachete de ţigări Marlboro si L&M ascunse în remorca unui TIR condus de un român, care intenţiona să le vândă în străinătate.

2 afișări
Imaginea articolului Arad: Peste 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă, depistate la graniţă

Arad: Peste 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă, depistate la graniţă

Doi cetăţeni români, în vârstă de 31, respectiv 32 de ani, şoferi ai unui camion înmatriculat în Sibiu, au încercat sâmbătă noapte, în jurul orelor 03.30, să iasă din ţară pe la punctul de trecere a frontierei Turnu. Potrivit actelor prezentate de cei doi, camionul transporta 140 de colete ce conţineau membrane de cauciuc şi silicon ce urma să ajungă la o firmă din Germania.

În urma controlului, poliţiştii de frontieră au găsit ascunse printre coletele cu marfă şi 21.000 de pachete de ţigări, mărcile Marlboro şi L&M.

La cercetări, unul dintre şoferi a declarat că nu ştia de marfa de contrabandă ascunsă în camion, motivând că nu a participat la încărcare. În schimb, celălalt şofer a recunoscut că a vrut să scoată ţigarile din ţară pentru a le vinde.

Marfa a fost confiscată de inspectorii Gărzii Financiare Arad, cei doi şoferi fiind amendaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici