Arafat, ameninţat cu moartea de un internaut: „Eu o sa fiu acela care o să te îngroape lângă un porc, într-un mormânt de piatră!” UPDATE

Raed Arafat a primit o ameninţare cu moartea de la un internaut, Raul Coltor. Aceasta a devenit virală pe Facebook. Poliţiştii au demarat verificări.

9176 afișări
Imaginea articolului Arafat, ameninţat cu moartea de un internaut: „Eu o sa fiu acela care o să te îngroape lângă un porc, într-un mormânt de piatră!” UPDATE

Arafat, ameninţat cu moartea. FOTO Raul Coltor/Facebook

UPDATE  Poliţia Română s-a autosesizat şi a deschis o anchetă după ce secretarul de stat Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de către un bărbat din Alba Iulia, adept al teoreiei conform căreia virusul SARS-CoV-2 nu există.
 
Pe pagina Raul Coltor a fost publicat un mesaj ameninţător la adresa lui Raed Arafat, pe care îl acuză de „trafic de organe Mossad” şi „crime împotriva cetăţenilor români”. 
 
„Eu, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi al Poporului român! Domnule Raed Arafat, eu o să fiu acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră!”, este un alt fragment dintr-o postare pe Facebook în urma căreia autorităţile s-au autosesizat şi au demarat o anchetă. 
 
 
 
Coltor a şters postarea imediat după ce începuse să devină virală. Totuşi, acesta susţine că mesajul i-a fost şters.
 
             

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici