Autorităţile italiene au arestat 26 de imigranţi români în ultimele 48 de ore

Autorităţile italiene au arestat 26 de cetăţeni români în ultimele 48 de ore, pentru diverse furturi, falsificare de carduri bancare şi opunere de rezistenţă, relatează pagina online a agenţiei APcom.

3 afișări
Imaginea articolului Autorităţile italiene au arestat 26 de imigranţi români în ultimele 48 de ore

Autorităţile italiene au arestat 26 de imigranţi români în ultimele 48 de ore

La Roma au fost arestaţi şase cetăţeni români suspectaţi de furturi din autoturisme, din buzunare şi dintr-un bar.

În localitatea Tivoli au fost capturaţi alţi doi imigranţi români suspectaţi de furtul unei motociclete. Alţi patru români au fost reţinuţi la Ostia pentru deţinere, falsificare şi utilizare de carduri bancare contrafăcute.

În zona Palestrina a fost anihilat un grup de şase români care se ocupau cu furtul şi traficul de vehicule furate.

Alţi români au fost arestaţi în cazuri separate, pentru diverse infracţiuni, în principal de furt. Printre persoanele arestate se numără şi un tânăr de 26 de ani dat în urmărire din 2005 pentru comiterea unei agresiuni sexuale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici