Autorul unei alarme false cu bombă la Cotroceni, acuzat de acte de terorism

Tânărului de 17 ani, din judeţul Arad, autorul unei alarme false cu bombă la Palatul Cotroceni, i-a fost întocmit dosar penal în urma incidentului, poliţiştii arădeni afirmând că el mai are antecedente de acest fel.

2 afișări

Daniel C. a fost audiat de anchetatori mai bine de trei ore în urma apelului la 112, prin care anunţa existenţa unei bombe în clădirea Palatului Cotroceni.

"El a spus că a fost pe câmp cu vacile cu un prieten şi au sunat la 112 din plictiseală. Băiatul este autorul şi altor acţiuni de acest fel, dar pentru prima dată a anunţat amplasarea unei bombe. El a mai sunat la 112 sau la sediul Poliţiei Arad pentru a se distra, făcând diverse glume", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Camelia Tuduce.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele băiatului, pe care-l acuză de acte de terorism. El va fi suspus şi unei expertize psihiatrice.

Un adolescent din Arad a fost reţinut de poliţişti, marţi după-amiază, fiind identificat ca autorul unei alarme cu bombă la Palatul Cotroceni. Poliţiştii arădeni au anunţat iniţial că băiatul a sunat direct la Cotroceni, după care au precizat că apelul s-a făcut la numărul de urgenţe 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici