Bandă de români, anihilată de poliţia spaniolă

Poliţia spaniolă a anihilat, în apropiere de Barcelona, o reţea infracţională compusă din cinci români, care obliga tinere fete aduse din România să se prostitueze şi să fure, relatează agenţia Europa Press, în pagina electronică.

2 afișări
Imaginea articolului Bandă de români, anihilată de poliţia spaniolă

Bandă de români, anihilată de poliţia spaniolă

Persoanele reţinute sunt acuzate că au obligat fete minore, ale căror paşapoarte le-au falsificat, să se prostitueze.

Investigaţia s-a desfăşurat foarte rapid, fiind iniţiată vinerea trecută, după ce poliţiştii au reţinut în localitatea Terrassa y Calella (Catalonia, est) două românce bănuite de furt într-un supermarmagazin din oraş. Cele două femei aveau antecedente penale, pentru fapte similare.

Ele au explicat că au acţionat la cererea unei organizaţii conduse de compatrioţi români, care le-au ameninţat că le vor ataca familiile din ţara de origine. Una dintre ele a dat asigurări că fiica sa este ţinută ostatică de aceeaşi bandă, într-o locuinţă din Callela, şi este obligată să se prostitueze.

Poliţia a găsit-o pe minoră la adresa menţionată, în localitatea Calella. La faţa locului au mai fost descoperite şi o poşetă căptuşită cu staniol, folosită pentru a eluda controlul detectoarelor de metale din supermarmagazine, precum şi băuturi şi parfumuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici