Video Bărbat cercetat după ce a răpit o tânără şi voia să o elibereze în schimbul unei maşini

Un bărbat este cercetat de poliţiştii bucureşteni, fiind acuzat că a sechestrat o fată, a obligat-o să se prostitueze şi intenţiona să o elibereze în schimbul unei maşini, a informat, joi, Poliţia Capitalei.

1 afișare

Poliţiştii au fost informaţi, de către Mărioara Constantin (48 de ani) că nora sa - Verginica Mihai (19 ani) - a fost sechestrată de un bărbat, din luna decembrie 2007, acesta profitând de faptul că soţul tinerei este în închisoare.

Femeia a declarat că bărbatul care a sechestrat-o, Florin Năstase, zis "Găină", de 32 de ani, din judeţul Călăraşi, i-a spus femeii că îi eliberează nora în schimbul unui autoturism.

Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale l-au prins în flagrant pe bărbat, în timp ce acesta primea de la Mărioara Constantin un autoturism marca Opel Vectra, la locul schimbului fiind adusă şi tânăra răpită.

Potrivit declaraţiilor tinerei, în perioada în care a fost răpită, a fost obligată să se prostitueze, faptă care urmează să fie probată cu dificultate.

Cercetările sunt continuate cu Florin Năstase în stare de reţinere, acest fiind acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal, urmând să fie prezentat Judecătoriei Sector 2 cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici