Boya avea o îmbibaţie de alcool în sânge de 1,60 la mie

Fotbalistul Pierre Boya de la FC Rapid, care a fost oprit în trafic, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de poliţiştii piteşteni, avea în acel moment o îmbibaţie de alcool în sânge de 1,60 la mie, împotriva lui urmând să înceapă urmărirea penală.

1 afișare
Imaginea articolului Boya avea o îmbibaţie de alcool în sânge de 1,60 la mie

Boya avea o îmbibaţie de alcool în sânge de 1,60 la mie

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisarul Sorin Păuna, a anunţat, marţi, că analiza probei de sânge recoltată de la fotbalist în data de 5 ianuarie, după ce a fost oprit în trafic la Piteşti, a evidenţiat că acesta consumase anterior băuturi alcoolice.

Potrivit anchetatorilor, Boya a avut o îmbibaţie alcoolică în sânge de 1,60 la mie, adică de două ori mai mare decât limita de la care fapta constituie infracţiune.

Soluţia în dosarul întocmit de poliţişti va fi dată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Pierre Boya, în vârstă de 24 de ani, a fost prins în data de 5 ianuarie conducând sub influenţa alcoolului pe o stradă din Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici