Cântăreţul Guess Who, prins drogat la volan

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit miercuri un şofer în vârstă de 37 de ani, care, după ce a fost testat cu aparatul DrugTest, a reieşit că a consumat cocaină. Surse din anchetă susţin că este vorba de cântăreţul Guess Who, acesta fiind dus la sediul INML.

3177 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Guess Who, prins drogat la volan

Cântăreţul Guess Who, prins drogat la volan

Poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a unei substanţe psihoactive, motiv pentru care şoferul a fost dus la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML), în vederea prelevării de mostre biologice.

Surse din anchetă au declarat, pentru MEDIAFAX, că este vorba de cântăreţul Guess Who, al cărui test a ieşit pozitiv la cocaină.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări in rem pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici