Video Casa părinţilor lui Cristian Cioacă, cercetată de anchetatori

Anchetatorii au căutat, luni, posibile urme ale morţii avocatei Elodia Ghinescu în casa părinţilor soţului acesteia, Cristian Cioacă, din localitatea argeşeană Uda, iar cercetările vor continua şi marţi.

2 afișări

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat că, luni, au descins în casa părinţilor poliţistului Critsian Cioacă, suspectat că şi-ar fi omorât soţia - avocata Elodia Ghinescu, dispărută în 29 august din Braşov. Aceleaşi surse suţin că nu s-a găsit nimic din ce ar putea susţine ipoteza conform căreia femeia despre care se crede că ar fi fost omorâtă de soţ în casa lor din Braşov ar fi fost îngropată chiar în curtea casei părinteşti. Cercetările vor fi continuate însă şi marţi, perimetrul căutărilor extinzându-se la casa bunicilor lui Cioacă şi la pădurea aflată în apropierea caselor familiei acestuia.

Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani), avocat în cadrul Baroului Braşov, a dispărut de acasă în data de 30 august. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă a anunţat Poliţiei dispariţa femeii în 5 septembrie. Anchetatorii braşoveni au luat în calcul varianta crimei în cazul avocatei, principalul suspect fiind soţul femeii, deoarece s-au găsit urme de sânge în apartamentul celor doi soţi şi în autoturismul bărbatului.

Procurorul Marius Iacob, care coordonează ancheta, a precizat că are destule elemente să creada că în noaptea dispariţiei Elodiei Ghinescu, 29 spre 30 august, a existat un conflict între cei doi soţi, iar el ar fi lovit-o.

"După ce el s-a întors din Piteşti, în urma acelui conflict şi-a lovit soţia, aceasta a decedat şi el aruncat apoi cadavrul într-un loc pe care, din păcate, încă nu l-am identificat", a adăugat Iacob.

Căutările cadavrului avocatei continuă atât în judeţul Argeş, cât şi în Braşov, în zonele cele mai cunoscute şi mai des frecventate de Cioacă. De asemenea, procurorul a precizat că a fost stabilit traseul parcurs de Cioacă în noaptea dispariţiei soţiei sale. Astfel, potrivit cercetărilor, poliţistul ar fi făcut traseul Braşov-Piteşti-Braşov, iar cadavrul este posibil să se afle în această zonă.

Procurorul Marius Iacob a audiat, vineri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, mai mulţi martori în cazul dispariţiei avocatei Elodia Ghinescu, iar unii dintre aceştia au recunosut mai multe obiecte găsite într-o râpă dintre Poiana Braşov şi Râşnov ca aparţinând familiei Cioacă-Ghinescu.

"În cursul zilei de astăzi am făcut mai multe audieri şi am realizat un nou plan de căutari şi scotociri cu cei de la Jandarmerie. În cadrul audierilor, unele persoane au recunoscut unele dintre obiecte din râpă ca aparţinând familiei lui Cristian Cioacă şi Elodiei. Din punct de vedere al probelor nu au fost noutăţi, decât că unele persoane au recunoscut obiectele din râpă", a declarat Marius Iacob, procurorul care se ocupă de acest caz.

Potrivit sursei citate, poliţistul Cristian Cioacă nu a fost audiat vineri, el urmând a fi audiat în cursul acestei săptămâni.


 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici