Ce a declarat viceprimarul Iaşului, la DIICOT, despre un schimb de terenuri menit a avea loc între primărie şi Zamoşteanu

  • Gabriel Harabagiu a ieşit de la audieri de La DIICOT şi a declarat ca a fost audiat ca martor
  • Potrivit lui Harabagiu, procurorii l-au întrebat despre un schimb de terenuri ce trebuia să aibă loc între Primăria Iaşi şi Cristin Zamoşteanu
  • Printre atribuţiile lui Harabagiu ca viceprimar sunt şi cele legate de urbanism
1297 afișări
Gabriel Harabagiu, viceprimarul Iaşului a fost audiat luni câteva ore la DIICOT, ca martor într-un dosar de evaziune fiscală ce îl are ca personaj principal pe dezvoltatorul imobiliar Cristin Zamoşteanu. Harabagiu a venit la audieri alături de avocata sa, Roxana Amariei. 
 
„Am fost citat ca martor într-un dosar în legătură cu o persoană din municipiul Iaşi. Mai multe întrebări mi-au fost puse despre schimbul de terenuri care trebuia să aibă loc între Primăria Municipiului Iaşi şi terenul domnului respectiv din strada I.C.Brătianu”, a declarat acesta presei, la ieşirea de la audieri.
 
Printre atribuţiile sale ca viceprimar se numără şi coorodonarea celor legate de urbanism. Un alt membru al Comisiei de Urbanism, Marius Aur, a fost şi el audiat ca martor în acelaşi dosar.     

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici