Cei patru tineri care l-au agresat pe jandarmul clujean, audiaţi de procurori

Cei patru tineri care l-au agresat, înaintea meciului Universitatea - CFR Cluj, pe jandarmul clujean care a ajuns la spital sunt audiaţi de procurori, vineri, la ora transmiterii acestei ştiri, fiind acuzaţi de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi vătămare corporală gravă.

17 afișări
Imaginea articolului Cei patru tineri care l-au agresat pe jandarmul clujean, audiaţi de procurori

Cei patru tineri care l-au agresat pe jandarmul clujean, audiaţi de procurori (Imagine: Mediafax Foto)

Paul Adrian Stanciu (18 ani), Tivadar Tolja (19 ani ), F.T.C. (16 ani), toţi trei din Cluj-Napoca şi Ioan Horaţiu Cătălina, din Cugir, au fost reţinuţi de poliţişti după vizionarea imaginilor filmate de jurnalişti şi de jandarmul agresat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei patru tineri sunt acuzaţi de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi vătămare corporală gravă.

După audierea lor de către procurori, vor fi prezentaţi, vineri, Judecătoriei Cluj, cu propunerea de arestare preventivă.

Primul presupus agresor al jandarmului a fost reţinut joi, acesta fiind Paul Stanciu, suporter al U Cluj, iar ceilalţi trei au fost reţinuţi de poliţişti în noaptea de joi spre vineri. De asemenea, poliţiştii au început urmărirea penală împotriva unei a cincea persoane, Alexandru Andrei Pogăceanu, în vârstă de 21 de ani, pentru ultraj, în urma altercaţiei cu jandarmii din Piaţa Unirii, aceasta fiind cercetată în stare de libertate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj, maiorul Dorin Bejenaru, declara, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că un jandarm care filma coloana de suporteri ce se îndrepta spre stadionul Ion Moina a fost lovit cu o piatră aruncată din mulţime. Incidentul a avut loc în faţa Operei Maghiare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici